ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

غيرفعال كردن تعويض پس زمينه ويندوز (قابل توجه كافي نت ها) From10  غيرفعال كردن تعويض پس زمينه ويندوز (قابل توجه كافي نت ها) Ozv10  غيرفعال كردن تعويض پس زمينه ويندوز (قابل توجه كافي نت ها) Agahi10
غيرفعال كردن تعويض پس زمينه ويندوز (قابل توجه كافي نت ها) 0_3311
غيرفعال كردن تعويض پس زمينه ويندوز (قابل توجه كافي نت ها) Btn-ie10  غيرفعال كردن تعويض پس زمينه ويندوز (قابل توجه كافي نت ها) Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

غيرفعال كردن تعويض پس زمينه ويندوز (قابل توجه كافي نت ها) From10  غيرفعال كردن تعويض پس زمينه ويندوز (قابل توجه كافي نت ها) Ozv10  غيرفعال كردن تعويض پس زمينه ويندوز (قابل توجه كافي نت ها) Agahi10
غيرفعال كردن تعويض پس زمينه ويندوز (قابل توجه كافي نت ها) 0_3311
غيرفعال كردن تعويض پس زمينه ويندوز (قابل توجه كافي نت ها) Btn-ie10  غيرفعال كردن تعويض پس زمينه ويندوز (قابل توجه كافي نت ها) Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟
غيرفعال كردن تعويض پس زمينه ويندوز (قابل توجه كافي نت ها) Vote_rcap31%غيرفعال كردن تعويض پس زمينه ويندوز (قابل توجه كافي نت ها) Vote_lcap 31% [ 148 ]
غيرفعال كردن تعويض پس زمينه ويندوز (قابل توجه كافي نت ها) Vote_rcap2%غيرفعال كردن تعويض پس زمينه ويندوز (قابل توجه كافي نت ها) Vote_lcap 2% [ 10 ]
غيرفعال كردن تعويض پس زمينه ويندوز (قابل توجه كافي نت ها) Vote_rcap3%غيرفعال كردن تعويض پس زمينه ويندوز (قابل توجه كافي نت ها) Vote_lcap 3% [ 14 ]
غيرفعال كردن تعويض پس زمينه ويندوز (قابل توجه كافي نت ها) Vote_rcap27%غيرفعال كردن تعويض پس زمينه ويندوز (قابل توجه كافي نت ها) Vote_lcap 27% [ 128 ]
غيرفعال كردن تعويض پس زمينه ويندوز (قابل توجه كافي نت ها) Vote_rcap15%غيرفعال كردن تعويض پس زمينه ويندوز (قابل توجه كافي نت ها) Vote_lcap 15% [ 69 ]
غيرفعال كردن تعويض پس زمينه ويندوز (قابل توجه كافي نت ها) Vote_rcap4%غيرفعال كردن تعويض پس زمينه ويندوز (قابل توجه كافي نت ها) Vote_lcap 4% [ 20 ]
غيرفعال كردن تعويض پس زمينه ويندوز (قابل توجه كافي نت ها) Vote_rcap1%غيرفعال كردن تعويض پس زمينه ويندوز (قابل توجه كافي نت ها) Vote_lcap 1% [ 7 ]
غيرفعال كردن تعويض پس زمينه ويندوز (قابل توجه كافي نت ها) Vote_rcap3%غيرفعال كردن تعويض پس زمينه ويندوز (قابل توجه كافي نت ها) Vote_lcap 3% [ 12 ]
غيرفعال كردن تعويض پس زمينه ويندوز (قابل توجه كافي نت ها) Vote_rcap8%غيرفعال كردن تعويض پس زمينه ويندوز (قابل توجه كافي نت ها) Vote_lcap 8% [ 39 ]
غيرفعال كردن تعويض پس زمينه ويندوز (قابل توجه كافي نت ها) Vote_rcap5%غيرفعال كردن تعويض پس زمينه ويندوز (قابل توجه كافي نت ها) Vote_lcap 5% [ 26 ]

محموع راي ها : 473

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
غيرفعال كردن تعويض پس زمينه ويندوز (قابل توجه كافي نت ها) Vote_rcapغيرفعال كردن تعويض پس زمينه ويندوز (قابل توجه كافي نت ها) Voting_barغيرفعال كردن تعويض پس زمينه ويندوز (قابل توجه كافي نت ها) Vote_lcap 
mona69 - 552
غيرفعال كردن تعويض پس زمينه ويندوز (قابل توجه كافي نت ها) Vote_rcapغيرفعال كردن تعويض پس زمينه ويندوز (قابل توجه كافي نت ها) Voting_barغيرفعال كردن تعويض پس زمينه ويندوز (قابل توجه كافي نت ها) Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

غيرفعال كردن تعويض پس زمينه ويندوز (قابل توجه كافي نت ها)

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

غيرفعال كردن تعويض پس زمينه ويندوز (قابل توجه كافي نت ها) Empty غيرفعال كردن تعويض پس زمينه ويندوز (قابل توجه كافي نت ها)

پست من طرف ircfc.ir 28/12/10, 05:00 pm

خوب بازم يك مطلب از ترفندهاي ويندوز:
    با استفاده از اين ترفند مي توانيد از تعويض پس زمينه ويندوز جلوگيري كنيد.
    به شكل زير دقت كنيد :

غيرفعال كردن تعويض پس زمينه ويندوز (قابل توجه كافي نت ها) 95b

خوب حالا اول به صورت اصولي ياد ميدم كه چجوري اين كارو بكنيد، بعدش يك راه خيلي ساده بهتون ميگم:

اول از همه از منوي استارت روي Run كليك كنيد.
    توش بنويسيد Regedit و اينتر بزنيد تا پنجره رجيستري باز بشه.
    بعد از سمت چپ به آدرس زير بريد:

HKEY_CURRENT_USER > Software > Microsoft > Windows > CurrentVersion > Policies

يك كليد جديد با نام ActiveDesktop بسازيد.
    بعد داخل آن يك داده از نوع Binary بسازيد و اسم اونو NoChangingWallpaper بزاريد.
    ( براي ساختن يك داده Binary در قسمت سمت راست پنجره راست كليك كرده و از منوي New گزينه ي Binary Value رو انتخاب كنيد.)

حالا داده رو كه ساختيد و تغير نام داديد باز كنيد و مقدار اون رو 00 00 00 01 بزاريد.
    يعني وقتي بازش كرديد اين عدد رو توش تايپ كنيد و Ok بزنيد.

اينم شكلش:

غيرفعال كردن تعويض پس زمينه ويندوز (قابل توجه كافي نت ها) 95a

بعدش كافيه بريد همون جايي كه پس زمينه رو عوض ميكنند و ببينيد كه غير فعال شده.

راه ساده تر:

فقط كافيه كساني كه ويندوز Xp دارند اين فايل رو دانلود و اجراش كنند.
    بعدش تعويض پس زمينه غير فعال ميشه.
    همچنين براي فعال سازي اين فايل رو دانلود و اجرا كنند.

اكنون 01/11/24, 06:54 pm ميباشد