ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

خاموش کردن ویندوز بدون اینکه برنامه های در حال اجرا بسته شوند From10  خاموش کردن ویندوز بدون اینکه برنامه های در حال اجرا بسته شوند Ozv10  خاموش کردن ویندوز بدون اینکه برنامه های در حال اجرا بسته شوند Agahi10
خاموش کردن ویندوز بدون اینکه برنامه های در حال اجرا بسته شوند 0_3311
خاموش کردن ویندوز بدون اینکه برنامه های در حال اجرا بسته شوند Btn-ie10  خاموش کردن ویندوز بدون اینکه برنامه های در حال اجرا بسته شوند Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

خاموش کردن ویندوز بدون اینکه برنامه های در حال اجرا بسته شوند From10  خاموش کردن ویندوز بدون اینکه برنامه های در حال اجرا بسته شوند Ozv10  خاموش کردن ویندوز بدون اینکه برنامه های در حال اجرا بسته شوند Agahi10
خاموش کردن ویندوز بدون اینکه برنامه های در حال اجرا بسته شوند 0_3311
خاموش کردن ویندوز بدون اینکه برنامه های در حال اجرا بسته شوند Btn-ie10  خاموش کردن ویندوز بدون اینکه برنامه های در حال اجرا بسته شوند Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟
خاموش کردن ویندوز بدون اینکه برنامه های در حال اجرا بسته شوند Vote_rcap31%خاموش کردن ویندوز بدون اینکه برنامه های در حال اجرا بسته شوند Vote_lcap 31% [ 148 ]
خاموش کردن ویندوز بدون اینکه برنامه های در حال اجرا بسته شوند Vote_rcap2%خاموش کردن ویندوز بدون اینکه برنامه های در حال اجرا بسته شوند Vote_lcap 2% [ 10 ]
خاموش کردن ویندوز بدون اینکه برنامه های در حال اجرا بسته شوند Vote_rcap3%خاموش کردن ویندوز بدون اینکه برنامه های در حال اجرا بسته شوند Vote_lcap 3% [ 14 ]
خاموش کردن ویندوز بدون اینکه برنامه های در حال اجرا بسته شوند Vote_rcap27%خاموش کردن ویندوز بدون اینکه برنامه های در حال اجرا بسته شوند Vote_lcap 27% [ 128 ]
خاموش کردن ویندوز بدون اینکه برنامه های در حال اجرا بسته شوند Vote_rcap15%خاموش کردن ویندوز بدون اینکه برنامه های در حال اجرا بسته شوند Vote_lcap 15% [ 69 ]
خاموش کردن ویندوز بدون اینکه برنامه های در حال اجرا بسته شوند Vote_rcap4%خاموش کردن ویندوز بدون اینکه برنامه های در حال اجرا بسته شوند Vote_lcap 4% [ 20 ]
خاموش کردن ویندوز بدون اینکه برنامه های در حال اجرا بسته شوند Vote_rcap1%خاموش کردن ویندوز بدون اینکه برنامه های در حال اجرا بسته شوند Vote_lcap 1% [ 7 ]
خاموش کردن ویندوز بدون اینکه برنامه های در حال اجرا بسته شوند Vote_rcap3%خاموش کردن ویندوز بدون اینکه برنامه های در حال اجرا بسته شوند Vote_lcap 3% [ 12 ]
خاموش کردن ویندوز بدون اینکه برنامه های در حال اجرا بسته شوند Vote_rcap8%خاموش کردن ویندوز بدون اینکه برنامه های در حال اجرا بسته شوند Vote_lcap 8% [ 39 ]
خاموش کردن ویندوز بدون اینکه برنامه های در حال اجرا بسته شوند Vote_rcap5%خاموش کردن ویندوز بدون اینکه برنامه های در حال اجرا بسته شوند Vote_lcap 5% [ 26 ]

محموع راي ها : 473

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
خاموش کردن ویندوز بدون اینکه برنامه های در حال اجرا بسته شوند Vote_rcapخاموش کردن ویندوز بدون اینکه برنامه های در حال اجرا بسته شوند Voting_barخاموش کردن ویندوز بدون اینکه برنامه های در حال اجرا بسته شوند Vote_lcap 
mona69 - 552
خاموش کردن ویندوز بدون اینکه برنامه های در حال اجرا بسته شوند Vote_rcapخاموش کردن ویندوز بدون اینکه برنامه های در حال اجرا بسته شوند Voting_barخاموش کردن ویندوز بدون اینکه برنامه های در حال اجرا بسته شوند Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

خاموش کردن ویندوز بدون اینکه برنامه های در حال اجرا بسته شوند

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

خاموش کردن ویندوز بدون اینکه برنامه های در حال اجرا بسته شوند Empty خاموش کردن ویندوز بدون اینکه برنامه های در حال اجرا بسته شوند

پست من طرف ircfc.ir 28/12/10, 06:58 pm

براي انجام اين كار به Control Panel خودتون بريد و Power Option رو باز كنيد . در اين پنجره به قسمت Hibrnate رفته و گزينه Enable Hibernation رو تيك بزنيد .

خاموش کردن ویندوز بدون اینکه برنامه های در حال اجرا بسته شوند 31b

حالا از منوي Start گزينه ي Turn off computer رو انتخاب كنيد.

وقتی پنجره Turn Off باز شد کلید Shift را بگیرید . می بینید که گزینه Standby به Hibernate تبديل ميشه .

خاموش کردن ویندوز بدون اینکه برنامه های در حال اجرا بسته شوند 31a

در همین حالت بر روی Hibernate کلیک کنید . كامپيوتر خاموش مي شه . البته اين خاموش شدن فرق داره . فرقش اينه كه موقع خاموش كردن به اين روش هر برنامه اي كه در حال اجراست بسته نميشه و هنگام روشن كردن مجدد كامپيوتر همون برنامه ها بالا هستند و ادامه ي فعاليت ميدن .

مثلا اگه Winamp داره يه موسيقي رو پخش مي كنه و شما در همون حالت بدون اينكه Winamp رو ببنديد ، كامپيوتر رو Hibernate كنيد وقتي دوباره كامپيوتر رو روشن كنيد ادامه ي همون موسيقي از Winamp پخش ميشه .

اكنون 01/11/24, 11:46 am ميباشد