ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

کد باز شدن پنجره popup (پاپ آپ)همراه سایت From10  کد باز شدن پنجره popup (پاپ آپ)همراه سایت Ozv10  کد باز شدن پنجره popup (پاپ آپ)همراه سایت Agahi10
کد باز شدن پنجره popup (پاپ آپ)همراه سایت 0_3311
کد باز شدن پنجره popup (پاپ آپ)همراه سایت Btn-ie10  کد باز شدن پنجره popup (پاپ آپ)همراه سایت Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

کد باز شدن پنجره popup (پاپ آپ)همراه سایت From10  کد باز شدن پنجره popup (پاپ آپ)همراه سایت Ozv10  کد باز شدن پنجره popup (پاپ آپ)همراه سایت Agahi10
کد باز شدن پنجره popup (پاپ آپ)همراه سایت 0_3311
کد باز شدن پنجره popup (پاپ آپ)همراه سایت Btn-ie10  کد باز شدن پنجره popup (پاپ آپ)همراه سایت Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟
کد باز شدن پنجره popup (پاپ آپ)همراه سایت Vote_rcap31%کد باز شدن پنجره popup (پاپ آپ)همراه سایت Vote_lcap 31% [ 148 ]
کد باز شدن پنجره popup (پاپ آپ)همراه سایت Vote_rcap2%کد باز شدن پنجره popup (پاپ آپ)همراه سایت Vote_lcap 2% [ 10 ]
کد باز شدن پنجره popup (پاپ آپ)همراه سایت Vote_rcap3%کد باز شدن پنجره popup (پاپ آپ)همراه سایت Vote_lcap 3% [ 14 ]
کد باز شدن پنجره popup (پاپ آپ)همراه سایت Vote_rcap27%کد باز شدن پنجره popup (پاپ آپ)همراه سایت Vote_lcap 27% [ 128 ]
کد باز شدن پنجره popup (پاپ آپ)همراه سایت Vote_rcap15%کد باز شدن پنجره popup (پاپ آپ)همراه سایت Vote_lcap 15% [ 69 ]
کد باز شدن پنجره popup (پاپ آپ)همراه سایت Vote_rcap4%کد باز شدن پنجره popup (پاپ آپ)همراه سایت Vote_lcap 4% [ 20 ]
کد باز شدن پنجره popup (پاپ آپ)همراه سایت Vote_rcap1%کد باز شدن پنجره popup (پاپ آپ)همراه سایت Vote_lcap 1% [ 7 ]
کد باز شدن پنجره popup (پاپ آپ)همراه سایت Vote_rcap3%کد باز شدن پنجره popup (پاپ آپ)همراه سایت Vote_lcap 3% [ 12 ]
کد باز شدن پنجره popup (پاپ آپ)همراه سایت Vote_rcap8%کد باز شدن پنجره popup (پاپ آپ)همراه سایت Vote_lcap 8% [ 39 ]
کد باز شدن پنجره popup (پاپ آپ)همراه سایت Vote_rcap5%کد باز شدن پنجره popup (پاپ آپ)همراه سایت Vote_lcap 5% [ 26 ]

محموع راي ها : 473

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
کد باز شدن پنجره popup (پاپ آپ)همراه سایت Vote_rcapکد باز شدن پنجره popup (پاپ آپ)همراه سایت Voting_barکد باز شدن پنجره popup (پاپ آپ)همراه سایت Vote_lcap 
mona69 - 552
کد باز شدن پنجره popup (پاپ آپ)همراه سایت Vote_rcapکد باز شدن پنجره popup (پاپ آپ)همراه سایت Voting_barکد باز شدن پنجره popup (پاپ آپ)همراه سایت Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

کد باز شدن پنجره popup (پاپ آپ)همراه سایت

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

کد باز شدن پنجره popup (پاپ آپ)همراه سایت Empty کد باز شدن پنجره popup (پاپ آپ)همراه سایت

پست من طرف ircfc.ir 28/01/11, 10:47 am

کد بار شدن پنجره Popup همراه با سایت (با اسکرول بار) مناسب تمام صفحات سایت

تصویر نمونه:
    کد باز شدن پنجره popup (پاپ آپ)همراه سایت Test2

همانطور که در تصویر بالا مشاهده میکنید این کد این امکان را به شما میدهد که پس از ورود کاربر به سایت شما همزمان یک پنجره کوچک هم باز شود و نمایی از صفحه انتخابی شما را نمایش دهد

آدر سایت آزمایش شده:
    http://karkasnews.vcp.ir/?page=f105e

حمایت از ما:
    http://www.ir-uni.com
    forum.ir-uni.com جهت دریافت دیگر ابزار مراجعه کنید

آموزش استفاده از کد:
    کد زیر را پس از تغییر در بین قالب اصلی سایتتان و یا قالب صفحات جانبی (استاتیک) سایت خود قرار دهید
    توجه کنید اگر در ابتدای قالب قرار گیرد زودتر لود میشود و اگر در انتها قرار گیرد دیرتر لود میشود
    مواردی که میتوانید تغییر دهید:
    1- آدرس صفحه انتقال پنجره پاپ آپ که به طور پیشفرض http://www.ir-uni.com میباشد
    2- ابعاد پنجره پاپ آپ و سایز آن

کد:

كد:
    <!-- STEP ONE - PUT This Code In Your Head tags -->

<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
    //-------------------------------------------
    //Generated with Arigola PopUp Creator Module
    //On Arigola HtmltoPhp Code Converter Ver.2.0 Build 16
    //(C)CopyRight 2004 By. Adam Y. Edwin
    //Arigola Software Division - All Right Reserved
    //--------------------------------------------
    function ArigolaPopUp3247() {
    var url2641="http://www.ir-uni.com"
    Popit = window.open(url2641,"","width=400,height=300,left=312,top=234,")
    }
    </script>

<!-- STEP TWO: Paste this onLoad event handler into the BODY tag -->
    <BODY onLoad="javascript:ArigolaPopUp3247()" >
    ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

کد باز شدن پنجره popup (پاپ آپ)همراه سایت Empty رد: کد باز شدن پنجره popup (پاپ آپ)همراه سایت

پست من طرف ircfc.ir 28/01/11, 10:50 am

کد بار شدن پنجره Popup همراه با سایت (بدون اسکرول بار) مناسب تمام صفحات سایت

کد زیر نیز مطابق کد بالاست با این تفاوت که این پنجره با شونده فاقد اسکرول بار خواهد بود

کد:

كد:
    <!-- STEP ONE - PUT This Code In Your Head tags -->

<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
    //-------------------------------------------
    //Generated with Arigola PopUp Creator Module
    //On Arigola HtmltoPhp Code Converter Ver.2.0 Build 16
    //(C)CopyRight 2004 By. Adam Y. Edwin
    //Arigola Software Division - All Right Reserved
    //--------------------------------------------
    function ArigolaPopUp3107() {
    var url5971="http://www.ir-uni.com"
    Popit = window.open(url5971,"","width=400,height=300,directories=1,statusbar=1,left=312,top=234,")
    }
    </script>

<!-- STEP TWO: Paste this onLoad event handler into the BODY tag -->
    <BODY onLoad="javascript:ArigolaPopUp3107()" >

اكنون 01/11/24, 01:04 pm ميباشد