ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

سطوح كاربران و گروه ها در این تالار From10  سطوح كاربران و گروه ها در این تالار Ozv10  سطوح كاربران و گروه ها در این تالار Agahi10
سطوح كاربران و گروه ها در این تالار 0_3311
سطوح كاربران و گروه ها در این تالار Btn-ie10  سطوح كاربران و گروه ها در این تالار Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

سطوح كاربران و گروه ها در این تالار From10  سطوح كاربران و گروه ها در این تالار Ozv10  سطوح كاربران و گروه ها در این تالار Agahi10
سطوح كاربران و گروه ها در این تالار 0_3311
سطوح كاربران و گروه ها در این تالار Btn-ie10  سطوح كاربران و گروه ها در این تالار Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟
سطوح كاربران و گروه ها در این تالار Vote_rcap31%سطوح كاربران و گروه ها در این تالار Vote_lcap 31% [ 148 ]
سطوح كاربران و گروه ها در این تالار Vote_rcap2%سطوح كاربران و گروه ها در این تالار Vote_lcap 2% [ 10 ]
سطوح كاربران و گروه ها در این تالار Vote_rcap3%سطوح كاربران و گروه ها در این تالار Vote_lcap 3% [ 14 ]
سطوح كاربران و گروه ها در این تالار Vote_rcap27%سطوح كاربران و گروه ها در این تالار Vote_lcap 27% [ 128 ]
سطوح كاربران و گروه ها در این تالار Vote_rcap15%سطوح كاربران و گروه ها در این تالار Vote_lcap 15% [ 69 ]
سطوح كاربران و گروه ها در این تالار Vote_rcap4%سطوح كاربران و گروه ها در این تالار Vote_lcap 4% [ 20 ]
سطوح كاربران و گروه ها در این تالار Vote_rcap1%سطوح كاربران و گروه ها در این تالار Vote_lcap 1% [ 7 ]
سطوح كاربران و گروه ها در این تالار Vote_rcap3%سطوح كاربران و گروه ها در این تالار Vote_lcap 3% [ 12 ]
سطوح كاربران و گروه ها در این تالار Vote_rcap8%سطوح كاربران و گروه ها در این تالار Vote_lcap 8% [ 39 ]
سطوح كاربران و گروه ها در این تالار Vote_rcap5%سطوح كاربران و گروه ها در این تالار Vote_lcap 5% [ 26 ]

محموع راي ها : 473

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
سطوح كاربران و گروه ها در این تالار Vote_rcapسطوح كاربران و گروه ها در این تالار Voting_barسطوح كاربران و گروه ها در این تالار Vote_lcap 
mona69 - 552
سطوح كاربران و گروه ها در این تالار Vote_rcapسطوح كاربران و گروه ها در این تالار Voting_barسطوح كاربران و گروه ها در این تالار Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

سطوح كاربران و گروه ها در این تالار

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

سطوح كاربران و گروه ها در این تالار Empty سطوح كاربران و گروه ها در این تالار

پست من طرف ircfc.ir 11/02/11, 05:35 pm

مديران سايت كي هستند؟

جواب:

مديران سايت كساني هستند كه بالاترين سطوح كنترل در سايت را در اختيار دارند.
    اين افراد كليه صورت هاي كنترلي و عملياتي سايت مانند تنظيمات سطوح دسترسي، اخراج كاربران، ايجاد گروههاي كاربري، تعيين ناظمين بخشها و ... را به عهده دارند.
    همچنين آنها تمام امكانات ويرايش، حذف، جابجايي و ... را بر روي تمام موضوعات بخشها در اختيار دارند.
    ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

سطوح كاربران و گروه ها در این تالار Empty رد: سطوح كاربران و گروه ها در این تالار

پست من طرف ircfc.ir 11/02/11, 05:37 pm

ناظمين بخش ها چه هستند؟

جواب:

ناظمين بخش ها اشخاص يا گروه هاي از افراد منحصر بفرد هستند كه كار آنها كنترل روزانه مطالب پست شده از نظر محتوا مي باشد.
    بطور كلي وظيفه ناظمين بخش ها جلوگيري از پست شدن مطالب نامربوط، غيراخلاقي يا امثال آن مي باشد.
    اين افراد مي توانند يک موضوع را ويرايش، حذف، قفل، منتقل، و يا تقسيم نمايند.
    ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

سطوح كاربران و گروه ها در این تالار Empty رد: سطوح كاربران و گروه ها در این تالار

پست من طرف ircfc.ir 11/02/11, 05:39 pm

گروه هاي كاربران چه هستند؟

جواب:

گروه هاي كاربران روشي است كه مديران سايت بوسيله آن مي توانند كاربران را گروه‌بندي كنند.
    هر كاربر مي تواند به يک يا چند گروه وابسته باشد و هر گروه مي تواند دسترسي هاي ويژه‌اي به بخشهاي مشخصي داشته باشد.
    اين امكان كار مديران سايت را براي تعيين ناظمين بخش هاي مختلف از طريق عضو كردن آنها در گروه هاي ويژه و دادن دسترسي هاي لازم به آن گروه، آسان مي كند.
    همچنين مي توانيد بخش هايي را به عنوان بخش هاي خصوصي يا محرمانه تعريف كرده و دسترسي به آنها را فقط براي اعضاي گروه خاصي ممكن كنيد.
    ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

پست من طرف ircfc.ir 11/02/11, 05:41 pm

چگونه مي توانم عضو گروه هاي كاربران شوم؟

جواب:

براي پيوستن به گروه هاي كاربران روي لينک گروه هاي كاربران در بالاي صفحه كليک كنيد تا ليست همه گروه ها را مشاهده كنيد.
    تمام گروه ها گروه باز نيستند، بعضي گروه بسته و بعضي نيز گروه مخفي هستند.
    اگر گروه مورد نظر يک گروه باز باشد با كليک كردن بر روي دكمه مربوطه مي توانيد در آن گروه درخواست عضويت كنيد.
    در اين صورت ناظم آن گروه بايد عضويت شما را در صورت صلاحديد تاييد كند و ممكن است از شما سوال كند كه چرا مي خواهيد عضو آن گروه شويد.
    ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

پست من طرف ircfc.ir 11/02/11, 05:43 pm

چطور مي توانم ناظم گروه هاي كاربري شوم؟

جواب:

گروه هاي كاربران توسط مدير سايت تعريف مي شوند، و نيز او مي تواند ناظم يک گروه را تعيين كند.
    پس اولين حركت شما در اين زمينه بايد تماس با مدير سايت باشد.
    سعي كنيد با او از طريق پيغام خصوصي (پیام شخصی یا پی ام) تماس بگيريد.

اكنون 01/11/24, 09:52 pm ميباشد