ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

چگونه در مهماني آدم باشيد !!!؟.. From10   چگونه در مهماني آدم باشيد !!!؟.. Ozv10   چگونه در مهماني آدم باشيد !!!؟.. Agahi10
 چگونه در مهماني آدم باشيد !!!؟.. 0_3311
 چگونه در مهماني آدم باشيد !!!؟.. Btn-ie10   چگونه در مهماني آدم باشيد !!!؟.. Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

چگونه در مهماني آدم باشيد !!!؟.. From10   چگونه در مهماني آدم باشيد !!!؟.. Ozv10   چگونه در مهماني آدم باشيد !!!؟.. Agahi10
 چگونه در مهماني آدم باشيد !!!؟.. 0_3311
 چگونه در مهماني آدم باشيد !!!؟.. Btn-ie10   چگونه در مهماني آدم باشيد !!!؟.. Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟
 چگونه در مهماني آدم باشيد !!!؟.. Vote_rcap31% چگونه در مهماني آدم باشيد !!!؟.. Vote_lcap 31% [ 148 ]
 چگونه در مهماني آدم باشيد !!!؟.. Vote_rcap2% چگونه در مهماني آدم باشيد !!!؟.. Vote_lcap 2% [ 10 ]
 چگونه در مهماني آدم باشيد !!!؟.. Vote_rcap3% چگونه در مهماني آدم باشيد !!!؟.. Vote_lcap 3% [ 14 ]
 چگونه در مهماني آدم باشيد !!!؟.. Vote_rcap27% چگونه در مهماني آدم باشيد !!!؟.. Vote_lcap 27% [ 128 ]
 چگونه در مهماني آدم باشيد !!!؟.. Vote_rcap15% چگونه در مهماني آدم باشيد !!!؟.. Vote_lcap 15% [ 69 ]
 چگونه در مهماني آدم باشيد !!!؟.. Vote_rcap4% چگونه در مهماني آدم باشيد !!!؟.. Vote_lcap 4% [ 20 ]
 چگونه در مهماني آدم باشيد !!!؟.. Vote_rcap1% چگونه در مهماني آدم باشيد !!!؟.. Vote_lcap 1% [ 7 ]
 چگونه در مهماني آدم باشيد !!!؟.. Vote_rcap3% چگونه در مهماني آدم باشيد !!!؟.. Vote_lcap 3% [ 12 ]
 چگونه در مهماني آدم باشيد !!!؟.. Vote_rcap8% چگونه در مهماني آدم باشيد !!!؟.. Vote_lcap 8% [ 39 ]
 چگونه در مهماني آدم باشيد !!!؟.. Vote_rcap5% چگونه در مهماني آدم باشيد !!!؟.. Vote_lcap 5% [ 26 ]

محموع راي ها : 473

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
 چگونه در مهماني آدم باشيد !!!؟.. Vote_rcap چگونه در مهماني آدم باشيد !!!؟.. Voting_bar چگونه در مهماني آدم باشيد !!!؟.. Vote_lcap 
mona69 - 552
 چگونه در مهماني آدم باشيد !!!؟.. Vote_rcap چگونه در مهماني آدم باشيد !!!؟.. Voting_bar چگونه در مهماني آدم باشيد !!!؟.. Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

چگونه در مهماني آدم باشيد !!!؟..

mona69
    mona69
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

چگونه در مهماني آدم باشيد !!!؟.. Empty چگونه در مهماني آدم باشيد !!!؟..

پست من طرف mona69 15/02/11, 04:38 pm

پيش از رفتن به مهماني خودتان را تر و تميز کنيد. اگر به فکر آبروي خودتان نيستيد به فکر آنها باشيد که قرار است با شما روبوسي کنند.
    2. اگر مي خواهيد پيش از رفتن به مهماني دوش بگيريد، براي اين کار از عطر و ادوکلن استفاده نکنيد. باور کنيد آب مناسب تر است.
    3. براي ميزبانتان گل ببريد؛ اما اگر وسعتان نميرسد که از گل فروشي گل
    بخريد، از گلهاي داخل پارک استفاده نکنيد؛ چون ممکن است بلبل عاشق از بي
    کسي دق کند.
    4. قبل از وارد به خانه ي ميزبانتان يا ا... بگوييد. شايد آنها در خانه شان سر بريده داشته باشند.
    5. هنگام ورود به همه سلام کنيد و با همه دست بدهيد،مگر اينکه خانه ي ميزبان در استاديوم آزادي باشد.
    6. به اتاق هاي خانه ي ميزبان سرک نکشيد. اينجا هم همان بحث سر بريده مطرح مي شود.
    7. اگر سيني چاي را جلويتان گرفتند، به صورت کسي که سيني را در دست دارد
    خيره نشويد. اين عمل مربوط به مجالس خواستگاري است. آن هم تنها در
    سريالهاي تلويزيوني.
    8. اگر پايتان بوي بد مي دهد، فقط در مهماني هاي دست جمعي شرکت کنيد. اين طوري کسي نمي فهمد که توليد کننده ي بوي باتلاق شما هستيد.
    9. وقتي تلفن خانه ي ميزبان زنگ مي زند، شما گوشي را بر نداريد.
    10. تلفن هاي خارج کشورتان را در مهماني نزنيد. امروز روز تکنولوژي پيشرفت
    کرده است و يک پرينت از مخابرات مايه ي آبروريزي آدمهاي آويزن مي شود.
    11. اگر احياناً در خانه ي ميزبان سر بريده ديديد، به روي خودتان نياوريد.
    12. هنگام خوردن غذا، صداي خفه کن دهانتان را روشن کنيد.
    13. اگر شک داريد که درآمد ميزبانتان از راه حلال به دست آمده است يا نه، بنا را بر حلال بگذاريد .
    14. اگر يقين داريد که درآمد ميزبانتان از راه حرام به دست آمده است، تا
    وقتي که در خانه ي او هستيد چيزي نخوريد؛ حتي اگر چيز اساسي و توپي باشد.
    مثال چيز اساسي و توپ: خوراک ميگو، شکلات خارجي، پسته ي فرد اعلا و...
    15. اگر در غذايتان مو پيدا کرديد، آن را نبينيد.
    16. اگر ميزبان فراموش کرده بود سر سفره آب بگذارد، وانمود نکنيد که لقمه
    در گلويتان گير کرده است و داريد خفه مي شويد. مثل آدم از او بخواهيد که
    کمي آب سر سفره بگذارد. قرار است آدم باشيد ديگر.
    17. اگر در مجلس ختم شرکت کرده ايد، قيافه اي محزون به خود بگيريد و به
    چيزهاي غم انگيزي مثل شب امتحان، وبا، کاندوليزا رايس فکر کنيد.
    18. اگر در مجلس عروسي شرکت کرده ايد، چيزهاي خوب را در ذهنتان مجسم کنيد و به سريال طنز شبانه ي ديشب فکر نکنيد.
    19. اگر قرار است مهمان به خانه تان بيايد... خدا صبرتان بدهد.
    20. اگر مهمان هايتان بيشتر از تعداد پيش بيني شده بودند، آنها را گزينش نکنيد. خدا بزرگ است، بالاخره يه طوري مي شود.
    21. هنگام مهماني رفتن، کساني را که دعوت نيستند با خودتان همراه نکنيد. درست است خدا بزرگ است؛ اما حياي شما کجا رفته؟
    22. لقمه هايي را که مهمانانتان بر مي دارند در ذهنتان شمارش نکنيد. مگر
    مغز شما کامپيوتر است؟ يک نفر را مسئول کنيد که با ماشين حساب، کل لقمه ها
    را جمع بزند و بعد تقسيم بر تعداد کند. اين طوري معقول تر است، نه؟!
    23. اگر مهمانتان از شهر ديگري آمده است، پس از صرف شام در باره ي راحتي و
    امکانات مناسب هتل هاي شهرتان حرف نزنيد. مردم خر که نيستند، متوجه
    منظورتان مي شوند.
    24. زبانمان مو در آورد، شما را به جان عزيزانتان آدم باشيد.

اكنون 01/11/24, 10:00 pm ميباشد