ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

تلفن همراه خود را با لباستان شارژ کنید! From10   تلفن همراه خود را با لباستان شارژ کنید! Ozv10   تلفن همراه خود را با لباستان شارژ کنید! Agahi10
 تلفن همراه خود را با لباستان شارژ کنید! 0_3311
 تلفن همراه خود را با لباستان شارژ کنید! Btn-ie10   تلفن همراه خود را با لباستان شارژ کنید! Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

تلفن همراه خود را با لباستان شارژ کنید! From10   تلفن همراه خود را با لباستان شارژ کنید! Ozv10   تلفن همراه خود را با لباستان شارژ کنید! Agahi10
 تلفن همراه خود را با لباستان شارژ کنید! 0_3311
 تلفن همراه خود را با لباستان شارژ کنید! Btn-ie10   تلفن همراه خود را با لباستان شارژ کنید! Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟
 تلفن همراه خود را با لباستان شارژ کنید! Vote_rcap31% تلفن همراه خود را با لباستان شارژ کنید! Vote_lcap 31% [ 148 ]
 تلفن همراه خود را با لباستان شارژ کنید! Vote_rcap2% تلفن همراه خود را با لباستان شارژ کنید! Vote_lcap 2% [ 10 ]
 تلفن همراه خود را با لباستان شارژ کنید! Vote_rcap3% تلفن همراه خود را با لباستان شارژ کنید! Vote_lcap 3% [ 14 ]
 تلفن همراه خود را با لباستان شارژ کنید! Vote_rcap27% تلفن همراه خود را با لباستان شارژ کنید! Vote_lcap 27% [ 128 ]
 تلفن همراه خود را با لباستان شارژ کنید! Vote_rcap15% تلفن همراه خود را با لباستان شارژ کنید! Vote_lcap 15% [ 69 ]
 تلفن همراه خود را با لباستان شارژ کنید! Vote_rcap4% تلفن همراه خود را با لباستان شارژ کنید! Vote_lcap 4% [ 20 ]
 تلفن همراه خود را با لباستان شارژ کنید! Vote_rcap1% تلفن همراه خود را با لباستان شارژ کنید! Vote_lcap 1% [ 7 ]
 تلفن همراه خود را با لباستان شارژ کنید! Vote_rcap3% تلفن همراه خود را با لباستان شارژ کنید! Vote_lcap 3% [ 12 ]
 تلفن همراه خود را با لباستان شارژ کنید! Vote_rcap8% تلفن همراه خود را با لباستان شارژ کنید! Vote_lcap 8% [ 39 ]
 تلفن همراه خود را با لباستان شارژ کنید! Vote_rcap5% تلفن همراه خود را با لباستان شارژ کنید! Vote_lcap 5% [ 26 ]

محموع راي ها : 473

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
 تلفن همراه خود را با لباستان شارژ کنید! Vote_rcap تلفن همراه خود را با لباستان شارژ کنید! Voting_bar تلفن همراه خود را با لباستان شارژ کنید! Vote_lcap 
mona69 - 552
 تلفن همراه خود را با لباستان شارژ کنید! Vote_rcap تلفن همراه خود را با لباستان شارژ کنید! Voting_bar تلفن همراه خود را با لباستان شارژ کنید! Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

تلفن همراه خود را با لباستان شارژ کنید!

mona69
    mona69
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

تلفن همراه خود را با لباستان شارژ کنید! Empty تلفن همراه خود را با لباستان شارژ کنید!

پست من طرف mona69 18/02/11, 11:20 am

دانشمندان دانشگاه
    کالیفرنیا با ابداع شیوه ای برای رسانا کردن نسوج کتانی و پلی استری و
    تولید پارچه های الکترونیکی مسیری جدید را در استفاده از لباسها برای شارژ
    تجهیزات الکترونیکی مانند تلفن همراه به وجود آورده اند.

الکترونیکهای قابل پوشیدن
    نمایانگر نسل جدیدی از مواد در حال گسترش هستند که از عملکردهای متنوعی
    برخوردارند. از جمله قابلیت ارتجاع، کشش و سبک وزنی که امکان استفاده از
    آنها را در بسیاری از تکنولوژی های قدیمی به وجود خواهد آورد.

در شیوه جدید ساخت پارچه
    های الکترونیکی از جوهرهایی که از نانوتیوبهای کربنی تک دیواره ساخته شده
    اند استفاده می شود. زمانی که این جوهر بر روی نسوج پلی استری و پنبه ای
    قرار می گیرد جوهر نسوج را به رشته های رسانایی تبدیل می کند که از
    توانایی بالایی در ذخیره انرژی الکتریکی برخوردار خواهند بود.

آزمایشهای متعددی که
    فرایند شستشو و اتو کشیدن این پارچه های الکترونیکی را شبیه سازی می کرد
    نشان دادند نسوج پارچه ها در عین رسانایی و حفظ توانایی ذخیره انرژی ویژگی
    انعطاف پذیری و کشسانی خود را نیز حفظ می کنند.

بر اساس گزارش ساینس
    دیلی، به گفته محققان با توجه با این موفقیت در آینده ای نه چندان دور
    کاربران قادر خواهند بود تجهیزات الکترونیکی خود را تنها با قرار دادن بر
    روی شلوار یا بلوز خود شارژ کنند

اكنون 01/11/24, 06:56 pm ميباشد