ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

حذف درایوها از MY COMPUTER ( مخفی کردن درايوها ) From10  حذف درایوها از MY COMPUTER ( مخفی کردن درايوها ) Ozv10  حذف درایوها از MY COMPUTER ( مخفی کردن درايوها ) Agahi10
حذف درایوها از MY COMPUTER ( مخفی کردن درايوها ) 0_3311
حذف درایوها از MY COMPUTER ( مخفی کردن درايوها ) Btn-ie10  حذف درایوها از MY COMPUTER ( مخفی کردن درايوها ) Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

حذف درایوها از MY COMPUTER ( مخفی کردن درايوها ) From10  حذف درایوها از MY COMPUTER ( مخفی کردن درايوها ) Ozv10  حذف درایوها از MY COMPUTER ( مخفی کردن درايوها ) Agahi10
حذف درایوها از MY COMPUTER ( مخفی کردن درايوها ) 0_3311
حذف درایوها از MY COMPUTER ( مخفی کردن درايوها ) Btn-ie10  حذف درایوها از MY COMPUTER ( مخفی کردن درايوها ) Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟
حذف درایوها از MY COMPUTER ( مخفی کردن درايوها ) Vote_rcap31%حذف درایوها از MY COMPUTER ( مخفی کردن درايوها ) Vote_lcap 31% [ 148 ]
حذف درایوها از MY COMPUTER ( مخفی کردن درايوها ) Vote_rcap2%حذف درایوها از MY COMPUTER ( مخفی کردن درايوها ) Vote_lcap 2% [ 10 ]
حذف درایوها از MY COMPUTER ( مخفی کردن درايوها ) Vote_rcap3%حذف درایوها از MY COMPUTER ( مخفی کردن درايوها ) Vote_lcap 3% [ 14 ]
حذف درایوها از MY COMPUTER ( مخفی کردن درايوها ) Vote_rcap27%حذف درایوها از MY COMPUTER ( مخفی کردن درايوها ) Vote_lcap 27% [ 128 ]
حذف درایوها از MY COMPUTER ( مخفی کردن درايوها ) Vote_rcap15%حذف درایوها از MY COMPUTER ( مخفی کردن درايوها ) Vote_lcap 15% [ 69 ]
حذف درایوها از MY COMPUTER ( مخفی کردن درايوها ) Vote_rcap4%حذف درایوها از MY COMPUTER ( مخفی کردن درايوها ) Vote_lcap 4% [ 20 ]
حذف درایوها از MY COMPUTER ( مخفی کردن درايوها ) Vote_rcap1%حذف درایوها از MY COMPUTER ( مخفی کردن درايوها ) Vote_lcap 1% [ 7 ]
حذف درایوها از MY COMPUTER ( مخفی کردن درايوها ) Vote_rcap3%حذف درایوها از MY COMPUTER ( مخفی کردن درايوها ) Vote_lcap 3% [ 12 ]
حذف درایوها از MY COMPUTER ( مخفی کردن درايوها ) Vote_rcap8%حذف درایوها از MY COMPUTER ( مخفی کردن درايوها ) Vote_lcap 8% [ 39 ]
حذف درایوها از MY COMPUTER ( مخفی کردن درايوها ) Vote_rcap5%حذف درایوها از MY COMPUTER ( مخفی کردن درايوها ) Vote_lcap 5% [ 26 ]

محموع راي ها : 473

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
حذف درایوها از MY COMPUTER ( مخفی کردن درايوها ) Vote_rcapحذف درایوها از MY COMPUTER ( مخفی کردن درايوها ) Voting_barحذف درایوها از MY COMPUTER ( مخفی کردن درايوها ) Vote_lcap 
mona69 - 552
حذف درایوها از MY COMPUTER ( مخفی کردن درايوها ) Vote_rcapحذف درایوها از MY COMPUTER ( مخفی کردن درايوها ) Voting_barحذف درایوها از MY COMPUTER ( مخفی کردن درايوها ) Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

حذف درایوها از MY COMPUTER ( مخفی کردن درايوها )

mona69
    mona69
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

حذف درایوها از MY COMPUTER ( مخفی کردن درايوها ) Empty حذف درایوها از MY COMPUTER ( مخفی کردن درايوها )

پست من طرف mona69 18/02/11, 04:04 pm

توجه
    : اگر با رجيستری آشنايی کافی نداريد ، در کار با رجيستری تمامی
    نکات را به درستی انجام دهيد ،

چون اگر بخشی
    از رجيستری ويندوز به اشتباه تغيير داده شود و يا دستکاری
    شود احتمال به وجود آمدن

هر مشکلی در
    ويندوز و يا حتی نصب مجدد سيستم عامل خواهد بود.

با اين ترفند شما مي
    توانيد هر يک از درايوهاي موجود در سيستم خود را ناپديد کنيد.

ابتدا به کمک دستور
    Regedit که در Start ==> Run تايپ ميکنيد رجيستري خود را باز
    نماييد سپس

به کليد زير مراجعه
    کنيد :

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Current Version \
    Policies\Explorer

و يک متغير جديد از
    نوع DWORD ساخته و نام آن را NoDrivers بگذاريد مقداري که براي اين
    متغير تعيين

مي کنيد نشان مي دهد
    که چه درايوهايي مرئی هستند راست ترين بيت مربوط به گردونه ي:Aو بيت