ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

در مورد جوش صورت From10  در مورد جوش صورت Ozv10  در مورد جوش صورت Agahi10
در مورد جوش صورت 0_3311
در مورد جوش صورت Btn-ie10  در مورد جوش صورت Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

در مورد جوش صورت From10  در مورد جوش صورت Ozv10  در مورد جوش صورت Agahi10
در مورد جوش صورت 0_3311
در مورد جوش صورت Btn-ie10  در مورد جوش صورت Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟
در مورد جوش صورت Vote_rcap31%در مورد جوش صورت Vote_lcap 31% [ 148 ]
در مورد جوش صورت Vote_rcap2%در مورد جوش صورت Vote_lcap 2% [ 10 ]
در مورد جوش صورت Vote_rcap3%در مورد جوش صورت Vote_lcap 3% [ 14 ]
در مورد جوش صورت Vote_rcap27%در مورد جوش صورت Vote_lcap 27% [ 128 ]
در مورد جوش صورت Vote_rcap15%در مورد جوش صورت Vote_lcap 15% [ 69 ]
در مورد جوش صورت Vote_rcap4%در مورد جوش صورت Vote_lcap 4% [ 20 ]
در مورد جوش صورت Vote_rcap1%در مورد جوش صورت Vote_lcap 1% [ 7 ]
در مورد جوش صورت Vote_rcap3%در مورد جوش صورت Vote_lcap 3% [ 12 ]
در مورد جوش صورت Vote_rcap8%در مورد جوش صورت Vote_lcap 8% [ 39 ]
در مورد جوش صورت Vote_rcap5%در مورد جوش صورت Vote_lcap 5% [ 26 ]

محموع راي ها : 473

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
در مورد جوش صورت Vote_rcapدر مورد جوش صورت Voting_barدر مورد جوش صورت Vote_lcap 
mona69 - 552
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

در مورد جوش صورت

m_r
    m_r
    مدیر تالار
    مدیر تالار

در مورد جوش صورت Empty در مورد جوش صورت

پست من طرف m_r 20/02/11, 08:11 pm

فسانه: شکلات و غذاهای چرب باعث جوش زدن صورت می شود!

حقیقت: نتیجه مطالعات نشان داده غذای خاصی که تاثیر اثبات شده ای برجوش زدن صورت داشته باشد وجود ندارد هرچند که خوردن بیش از حد شکلات، شیرینی و غذاهای خیلی چرب به هیچ وجه توصیه نمی شود!

افسانه: نور خورشید باعث بهبود جوش صورت می شود!

حقیقت: هرچند كه برنزه شدن پوست موقتا جوشها را پنهان می کند اما نور خورشید می تواند باعث خشکی و خارش پوست شود و پوست را مستعد جوش زدن کند. علاوه برآن، قرار گرفتن بیش از حد در معرض آفتاب می تواند باعث پیری زودرس (Premature aging) و در حالات شدیدتر سرطان پوست شود. در صورتیکه پوست صورت شما مستعد جوش زدن است همیشه آن را با استفاده از فراورده ضدآفتاب با حداقل عیار حافظتی 15 که عبارتهای Noncomedogenic یا Nonacnegenic به معنای غیرجوش زا بر روی برچسب آن درج شده است پوشیده نگاه دارید.

افسانه: اگر می خواهی پوست صورتت صاف و شفاف بماند آرایش نکن!

حقیقت: در صورتی که از محصولات ((غیرجوش زا)) استفاده کنید نباید مشکلی باشد.

(برای اینکه بفهمید محصول جوش زا است یا نه دقت کنید یکی از عبارتهای Non-comedogenic یا Non-acnegenic باید بر روی لیبل درج شده باشد.)

در صورتیکه جوشهای صورت شما خیلی شدید است و با وجود استفاده از این نوع محصولات آرایشی باز هم تحریک پوست و فوران جوشها ادامه دارد با پزشک خود در این مورد صحبت نمایید.

در ضمن، امروزه کرمهای محوکننده ای (Concealer) در لیست محصولات آرایشی وجود دارد که با داشتن موادی مثل بنزوئیل پروکساید و سالیسیلیک اسید حتی باعث بهبود جوشها نیزمی شود.

افسانه: هر چه صورتت را بیشتر بشویی کمتر جوش می زند!

حقیقت: درست است که شستن پوست باعث زدوده شدن چربی وچرک از منافذ پوست می شود اما افراط در این کار می تواند باعث خشکی و تحریک پوست شود و آن را مستعد جوش زدن کند. برای شستشوی پوست صورت خود از آب و صابون ملایم استفاده کنید و این عمل را به آرامی و با ملایمت انجام دهید. برای خشک کردن پوست با حوله از روش گذاشتن و برداشتن (Pat drying)استفاده نمایید. از ساییدن و خراشیدن پوست صورت در هنگام شستشو اجتناب کنید.

افسانه: ترکاندن جوشها باعث تسریع در بهبود آن می شوند!

حقیقت: ترکاندن جوشها ممکن است به طور موقتی برجستگی آن را کمتر نشان دهد اما در عمل، بهبود آن را به تعویق می اندازد. شما با فشاردادن جوشها، باکتری را مستقیما به داخل پوست خود فشار می دهید که این خود باعث قرمزی و برافروختگی پوست می شود. با این عمل، گاهی لکه های قرمز و قهوه ای رنگی به نام اسکار(Scar) بر روی پوست برجای می ماند. بعضی وقتها بهبودی این لکه ها تا چند ماه به طول می انجامد.

اكنون 01/11/24, 03:49 pm ميباشد