ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

جوان‌هاي سرزمين هند  From10  جوان‌هاي سرزمين هند  Ozv10  جوان‌هاي سرزمين هند  Agahi10
جوان‌هاي سرزمين هند  0_3311
جوان‌هاي سرزمين هند  Btn-ie10  جوان‌هاي سرزمين هند  Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

جوان‌هاي سرزمين هند  From10  جوان‌هاي سرزمين هند  Ozv10  جوان‌هاي سرزمين هند  Agahi10
جوان‌هاي سرزمين هند  0_3311
جوان‌هاي سرزمين هند  Btn-ie10  جوان‌هاي سرزمين هند  Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟
جوان‌هاي سرزمين هند  Vote_rcap31%جوان‌هاي سرزمين هند  Vote_lcap 31% [ 148 ]
جوان‌هاي سرزمين هند  Vote_rcap2%جوان‌هاي سرزمين هند  Vote_lcap 2% [ 10 ]
جوان‌هاي سرزمين هند  Vote_rcap3%جوان‌هاي سرزمين هند  Vote_lcap 3% [ 14 ]
جوان‌هاي سرزمين هند  Vote_rcap27%جوان‌هاي سرزمين هند  Vote_lcap 27% [ 128 ]
جوان‌هاي سرزمين هند  Vote_rcap15%جوان‌هاي سرزمين هند  Vote_lcap 15% [ 69 ]
جوان‌هاي سرزمين هند  Vote_rcap4%جوان‌هاي سرزمين هند  Vote_lcap 4% [ 20 ]
جوان‌هاي سرزمين هند  Vote_rcap1%جوان‌هاي سرزمين هند  Vote_lcap 1% [ 7 ]
جوان‌هاي سرزمين هند  Vote_rcap3%جوان‌هاي سرزمين هند  Vote_lcap 3% [ 12 ]
جوان‌هاي سرزمين هند  Vote_rcap8%جوان‌هاي سرزمين هند  Vote_lcap 8% [ 39 ]
جوان‌هاي سرزمين هند  Vote_rcap5%جوان‌هاي سرزمين هند  Vote_lcap 5% [ 26 ]

محموع راي ها : 473

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
جوان‌هاي سرزمين هند  Vote_rcapجوان‌هاي سرزمين هند  Voting_barجوان‌هاي سرزمين هند  Vote_lcap 
mona69 - 552
جوان‌هاي سرزمين هند  Vote_rcapجوان‌هاي سرزمين هند  Voting_barجوان‌هاي سرزمين هند  Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

جوان‌هاي سرزمين هند

m_r
    m_r
    مدیر تالار
    مدیر تالار

جوان‌هاي سرزمين هند  Empty جوان‌هاي سرزمين هند

پست من طرف m_r 20/02/11, 08:38 pm

بيكار اما شاد
    اين هفته رفته‌ايم سراغ جوان‌هاي سرزمين هند

جوانان هندي شادترين جوانان دنيا هستند، مخصوصا اگر متعلق به طبقه متوسط جامعه باشند. آنها هميشه از زندگي، شرايط شغلي و تحصيلي خود احساس رضايت مي‌كنند و نسبت به جوانان ديگر كشورهاي جهان به آينده زندگي شخصي و اجتماعي خود بسيار اميدوار هستند. برخلاف جوانان ژاپني كه به ناراضي‌ترين جوانان دنيا معروف شده‌اند، جوانان هندي همواره در تلاشند تا شاد زندگي كردن را اساس زندگي خود سازند، اما چرا جوانان هندي شادترين جوانان دنيا هستند؟ براي يافتن پاسخ سوال خود به ميان جوانان هندي رفتيم و جواب خود را از آنها جويا شديم. اكثر قريب به اتفاق جوانان از شرايط زندگي خود احساس رضايت مي‌كردند و اذعان داشتند كه داشتن خانواده‌اي خوب و صميمي، دوستان حمايت‌كننده، برخورداري از شغل مناسب و تحصيلات مي‌تواند علت اصلي شاد زيستن آنها باشد (البته اگر بستر كاري مناسب براي آنها مهيا باشد.)

با اين كه تحقيقات نشان داده‌اند كه خانواده مهم‌ترين پايگاه اجتماعي در جامعه هندوستان به شمار مي‌روند و تمامي اقشار جامعه اعم از جوانان و مخصوصا مسن‌تر‌ها براي آن احترام زيادي قائل هستند، اما جوانان هندي به تازگي گرايش زيادي به استقلال از خانواده و تشكيل خانه و زندگي شخصي براي خود پيدا كرده‌اند. وقتي از جوانان هندي سوال مي‌شود كه چه چيزي براي برخورداري از يك زندگي خوب و باصفا لازم و ضروري است؟ بسياري از آنها پاسخ مي‌دهند كه به اعتقاد آنها در هند مسائل بسيار مهم‌تري نسبت به تشكيل خانواده و فرزنددار شدن وجود دارد كه پرداختن به آنها از جايگاه بسيار بالاتري برخوردار است.

جوانان سيه‌چرده هندي بيش از جوانان كشورهاي ديگر روي شغل خود تمركز دارند و نسبت به جوانان اروپايي كه تفريحات خود را بيش از كار و ديگر مسائل زندگي در مركز توجه خود قرار مي‌دهند نسبت به كار خود تعصب داشته و در زمان انجام كار به هيج چيز غير از كار خود فكر نمي‌كنند.

تحقيقات حاكي از اين است كه 60 درصد از جوانان هندي بين 16 تا 34 سال افرادي شاد، معتدل و مذهبي هستند. يكي از دلايل شاد زندگي كردن جوانان اين است كه آنها بيشتر اوقات فراغت خود را به تفريح و سرگرمي‌هاي سالم مي‌پردازند و جايي براي فكر كردن به مشكلات و مسائل دست و پاگير روزانه براي خود نمي‌گذارند. اين جوانان براي انتخاب‌هاي مهم زندگي خود مثل رشته تحصيلي، شغل و ازدواج از آزادي كامل برخوردارند، شايد فكر كنيد كه اين جوانان شاد ممكن است افرادي سبك سر و سطحي‌نگر باشند كه به مسائل زندگي خود به طور جدي و شفاف نگاه نمي‌كنند، اما واقعيت مساله اين است كه اين جوانان شاد به همه مسائل زندگي خود به صورت شفاف و جدي مي‌نگرند و براي حل مشكلات خود از قانون شفاف‌سازي مسائل استفاده مي‌كنند.

از ديگر دلايل شاد بودن جوانان هندي مي‌توان به بالا رفتن سطح فكري خانواده‌هاي آنها اشاره كرد كه بستري مناسب براي جوانان خود ايجاد كرده‌اند تا براي زندگي خود به صورت مستقل تصميم‌گيري كنند و در كنار آن از حمايت همه‌جانبه خانواده خود نيز برخوردار شوند. تقريبا 93 درصد جوانان هند اعلام كرده‌اند كه خانواده‌هاي آنها در بسياري از مواقع يار و مدد كار آنها بوده‌اند و بسياري از مسائل و تنگناهاي زندگي آنها با حمايت‌هاي خانوادگي حل و فصل مي‌شود. برخورداري از فرهنگي غني، قديمي و شاد باعث شده كه مردم هندوستان مخصوصا جوانان كه 54 درصد جمعيت هند را تشكيل مي‌دهند همواره از زندگي خود لذت ببرند. فرهنگي كه با رنگ‌هاي شاد آميختگي پيدا كرده و زندگي رنگارنگ و شادي براي مردم تيره‌پوست هند رقم زده است.

بد نيست در اينجا به يكي از آيين‌هاي زيباي هندي كه جشن رنگ‌هاست اشاره كنيم. در اين روز مردم هند با پاشيدن رنگ‌هاي بسيار شاد مثل زرد، قرمز، سفيد، سبز و... روي سر و صورت يكديگر جشن مي‌گيرند و روزي به ياد ماندني براي هم رقم مي‌زنند، روزي كه در اين كشور وقتي به هر طرف مي‌نگريد چيزي جز رنگ‌هاي زيبا و دوست‌داشتني نمي‌بينيد. در بخشي از اين جشن مردم مراتب شكر‌گزاري خود را نسبت به برخورداري از زندگي راضي‌كننده اعلام مي‌كنند.

جوانان هندي افرادي قانع و انعطاف‌پذير هستند و هميشه خود را با شرايط و موقعيت‌هاي مختلف زندگي منطبق كرده و چشمداشتي به بيش از آنچه كه دارند، ندارند؛ اما اين جوانان شاد و سرمست از زندگي چيزي در مورد پديده جهاني شدن نشنيده‌اند. تعجب نكنيد، اين يك واقعيت است.

براساس تحقيقات بيش از نيمي از جوانان هندي چيزي درخصوص پديده جهاني شدن به گوششان نخورده است و هيچ نوع اطلاعي از آن ندارند. شايد يكي از دلايل آن اين است كه اين جوانان افرادي محافظه كار هستند كه ترجيح مي‌دهند خارج از دايره مذهب و كشور خود دوستي انتخاب نكنند. اين افراد درخصوص انتخاب دوست در خارج از كشور خود بسيار غيرمنعطف برخورد مي‌كنند، شايد دليل پايين بودن سطح اطلاعات آنها در اين خصوص نيز همين مساله باشد.

اكنون 02/11/24, 12:56 am ميباشد