ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

تست گوشی های سونی اریکسون From10  تست گوشی های سونی اریکسون Ozv10  تست گوشی های سونی اریکسون Agahi10
تست گوشی های سونی اریکسون 0_3311
تست گوشی های سونی اریکسون Btn-ie10  تست گوشی های سونی اریکسون Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

تست گوشی های سونی اریکسون From10  تست گوشی های سونی اریکسون Ozv10  تست گوشی های سونی اریکسون Agahi10
تست گوشی های سونی اریکسون 0_3311
تست گوشی های سونی اریکسون Btn-ie10  تست گوشی های سونی اریکسون Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟
تست گوشی های سونی اریکسون Vote_rcap31%تست گوشی های سونی اریکسون Vote_lcap 31% [ 148 ]
تست گوشی های سونی اریکسون Vote_rcap2%تست گوشی های سونی اریکسون Vote_lcap 2% [ 10 ]
تست گوشی های سونی اریکسون Vote_rcap3%تست گوشی های سونی اریکسون Vote_lcap 3% [ 14 ]
تست گوشی های سونی اریکسون Vote_rcap27%تست گوشی های سونی اریکسون Vote_lcap 27% [ 128 ]
تست گوشی های سونی اریکسون Vote_rcap15%تست گوشی های سونی اریکسون Vote_lcap 15% [ 69 ]
تست گوشی های سونی اریکسون Vote_rcap4%تست گوشی های سونی اریکسون Vote_lcap 4% [ 20 ]
تست گوشی های سونی اریکسون Vote_rcap1%تست گوشی های سونی اریکسون Vote_lcap 1% [ 7 ]
تست گوشی های سونی اریکسون Vote_rcap3%تست گوشی های سونی اریکسون Vote_lcap 3% [ 12 ]
تست گوشی های سونی اریکسون Vote_rcap8%تست گوشی های سونی اریکسون Vote_lcap 8% [ 39 ]
تست گوشی های سونی اریکسون Vote_rcap5%تست گوشی های سونی اریکسون Vote_lcap 5% [ 26 ]

محموع راي ها : 473

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
تست گوشی های سونی اریکسون Vote_rcapتست گوشی های سونی اریکسون Voting_barتست گوشی های سونی اریکسون Vote_lcap 
mona69 - 552
تست گوشی های سونی اریکسون Vote_rcapتست گوشی های سونی اریکسون Voting_barتست گوشی های سونی اریکسون Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

2 مشترك

تست گوشی های سونی اریکسون

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

تست گوشی های سونی اریکسون Empty تست گوشی های سونی اریکسون

پست من طرف ircfc.ir 18/03/11, 02:33 pm

این ترفند مربوط میشه به تست کردن قسمتهای گوشی که:

اين قسمت ها عبارتند از :

ال سی دی اصلی ( Main Display ) , ال سی دی خارجی ( External Display ) , ال ای دی های گوشی ( LED s ) , بلندگوی مکالمه گوشی ( Earphone ) , بلندگوی اصلی ( Speaker ) . ميکروفن ( Microphone ) , راديو ( Radio ) , تمام کليدهای گوشی ( Key Board ) , تعداد بازشدن درب گوشی ( در مدلهای تاشو (Clame Flip ) , مدت زمان مکالمه از تاریخ ساخت ( Total Call Time ) , کد شناسایی ( IMEI ) , دوربين ( Camera ) , دوربين مکالمه تصويری ( F-Camera ) , چراغ دوربين ( Flash ) , مدل نرم افزارها , مدل گوشی , قفلهای سيم کارت , باندهای آنتن دهی , لرزاننده ( Vibrator ) , حافظه خارجی ( Memory Stick ) , ساعت استاندارد , خالی کردن فلاش Xenon ( در مدلها دارای اين نوع فلاش ) , و غيره ...

1- کليد ستاره را فشار دهيد- ( * )
    2- جوی استيک ( هدايت گر گوشی به سمت 4 جهت اصلی ) را 1 بار به سمت چپ فشار دهيد- ( > )
    3- کليد ستاره را فشار دهيد- ( * )
    4- جوی استيک را 1 بار به سمت راست فشار دهيد- ( < )
    5- کليد ستاره را فشار دهيد- ( * )
    6- جوی استيک را 2 بار به سمت چپ فشار دهيد- ( >> )
    7- کليد ستاره * را فشار دهيد- ( * )
    8- جوی استيک را 1 بار به سمت چپ فشار دهيد- ( > )
    9- کليد ستاره را فشار دهيد- ( * )

سپس منوی تست گوشی نمايان ميشود.
    tkdfar30
    tkdfar30
    توسعه دهنده تالار
    توسعه دهنده تالار

تست گوشی های سونی اریکسون Empty رد: تست گوشی های سونی اریکسون

پست من طرف tkdfar30 27/03/11, 02:06 am

ممنون

ولی من اینو خیلی وقت پیش بلد بودم
    ircfc.ir
    ircfc.ir