ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

راه اندازی ارسال ایمیل SMTP در php From10  راه اندازی ارسال ایمیل SMTP در php Ozv10  راه اندازی ارسال ایمیل SMTP در php Agahi10
راه اندازی ارسال ایمیل SMTP در php 0_3311
راه اندازی ارسال ایمیل SMTP در php Btn-ie10  راه اندازی ارسال ایمیل SMTP در php Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

راه اندازی ارسال ایمیل SMTP در php From10  راه اندازی ارسال ایمیل SMTP در php Ozv10  راه اندازی ارسال ایمیل SMTP در php Agahi10
راه اندازی ارسال ایمیل SMTP در php 0_3311
راه اندازی ارسال ایمیل SMTP در php Btn-ie10  راه اندازی ارسال ایمیل SMTP در php Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟
راه اندازی ارسال ایمیل SMTP در php Vote_rcap31%راه اندازی ارسال ایمیل SMTP در php Vote_lcap 31% [ 148 ]
راه اندازی ارسال ایمیل SMTP در php Vote_rcap2%راه اندازی ارسال ایمیل SMTP در php Vote_lcap 2% [ 10 ]
راه اندازی ارسال ایمیل SMTP در php Vote_rcap3%راه اندازی ارسال ایمیل SMTP در php Vote_lcap 3% [ 14 ]
راه اندازی ارسال ایمیل SMTP در php Vote_rcap27%راه اندازی ارسال ایمیل SMTP در php Vote_lcap 27% [ 128 ]
راه اندازی ارسال ایمیل SMTP در php Vote_rcap15%راه اندازی ارسال ایمیل SMTP در php Vote_lcap 15% [ 69 ]
راه اندازی ارسال ایمیل SMTP در php Vote_rcap4%راه اندازی ارسال ایمیل SMTP در php Vote_lcap 4% [ 20 ]
راه اندازی ارسال ایمیل SMTP در php Vote_rcap1%راه اندازی ارسال ایمیل SMTP در php Vote_lcap 1% [ 7 ]
راه اندازی ارسال ایمیل SMTP در php Vote_rcap3%راه اندازی ارسال ایمیل SMTP در php Vote_lcap 3% [ 12 ]
راه اندازی ارسال ایمیل SMTP در php Vote_rcap8%راه اندازی ارسال ایمیل SMTP در php Vote_lcap 8% [ 39 ]
راه اندازی ارسال ایمیل SMTP در php Vote_rcap5%راه اندازی ارسال ایمیل SMTP در php Vote_lcap 5% [ 26 ]

محموع راي ها : 473

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
راه اندازی ارسال ایمیل SMTP در php Vote_rcapراه اندازی ارسال ایمیل SMTP در php Voting_barراه اندازی ارسال ایمیل SMTP در php Vote_lcap 
mona69 - 552
راه اندازی ارسال ایمیل SMTP در php Vote_rcapراه اندازی ارسال ایمیل SMTP در php Voting_barراه اندازی ارسال ایمیل SMTP در php Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

راه اندازی ارسال ایمیل SMTP در php

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

راه اندازی ارسال ایمیل SMTP در php Empty راه اندازی ارسال ایمیل SMTP در php

پست من طرف ircfc.ir 29/03/11, 11:09 am

سیستم های مختلف از طریق تابع mail در php اقدام به ارسال ایمیل می کنند. این تابع در سرویس های رایگان فعال است اما به دلیل حجم بالای ایمیل های ارسالی ، ایمیل ها با تاخیر ارسال می شوند و نیز در پایان آن ها تبلیغات وجود دارد.

با استفاده از SMTP می توانید اسکریپت را تنظیم کنید تا از اکانت جیمیل شما اقدام به ارسال ایمیل کند. به این ترتیب ایمیل ها در کمتر از چند دقیقه ارسال می گردند، وارد Spam نمی شوند، تبلیغات نیز ندارند.

به طور کلی برای استفاده از STMP باید سیستمی که روی سایتتان نصب کردید را تنظیم کنید.

مشخصات SMTP در سرویس دهندگان ایمیل :

سرویس GMail :
    http://www.gmail.com

سرور : smtp.gmail.com
    پورت سرور: ۴۶۵
    امنیت ارتباط: SSL
    نام کاربری : آدرس کامل ایمیل شما در GMail ( مانند mysite.com@gmail.com )
    کلمه عبور: کلمه عبور شما در GMail

تنظیمات SMTP را در سیستم های مختلف از قسمت های زیر می توانید پیدا کنید :

وردپرس : ابتدا افزونه WP Mail SMTP (http://wordpress.org/extend/plugins/wp-mail-smtp) را نصب کرده و با مراجعه به قسمت افزونه ها آن را فعال فرمایید. سپس به قسمت مدیریت -> تنظیمات -> Email بروید. ( مشاهده نمونه تنظیم شده = http://gigfa.com/images/stories/tutorials/wordpress-smtp.jpg )

جوملا: به قسمت سایت -> تنظیمات اصلی -> سرور -> تنظیمات SMTP بروید. دقت کنید سرور ایمیل را از تابع php به سرور SMTP تغییر داده و استفاده از SMTP = بلی باشد.

نیوک : به این آموزش در انجمن نیوک مراجعه کنید. http://www.phpnuke.ir/ftopict-30706.html

e107 : به قسمت پنل مدیریت -> ارسال نامه الکترونیک -> تنظیمات ( منوی چپ، سومین گزینه ) وارد شوید .روش ارسال نامه الکترونیک در سایت = SMTP قرار دهید و سرور SMTP را ssl://smtp.gmail.com:465 وارد فرمایید.

میترا: به قسمت سایت -> تنظیمات کلی -> سرور -> تنظیمات SMTP بروید. تنظیمات را به صورت عکس زیر انجام بدهید :

مامبو: به قسمت بخش کاربری -> تنظیمات کلی -> پیام ها بروید. دقت کنید ارسال کننده ایمیل به SMTP Server تغییر نام دهید.

فیوژن: به قسمت پنل مدیریت -> مدیریت سیستم -> تنظیمات گوناگون بروید.

phpBB: در پنل مدیریت به قسمت تنظیمات ایمیل بروید و تنظیمات را وارد کنید. توجه کنید که بکار گیری سرور SMTP برای ایمیل : بلی باشد.

SMF: به قسمت مدیریت -> تنظیمات سرور -> خصوصیات پیکربندی رفته و تنظیمات را وارد کنید.توجه کنید که ایمیل: SMTP باشد.

MyBB: به قسمت پیکربندی -> Mail Settings رفته تنظیمات را وارد کنید. دقت فرمایید Mail handler برابر SMTP باشد.

An Electron: به مدیریت -> تنظیمات سیستم -> تنظیمات ایمیل رفته و تنظیمات را وارد کنید. دقت کنید طریقه ارسال ایمیل : SMTP باشد.

برای استفاده از تابع mail در php می توانید از اسکریپت php Mailer استفاده کنید. ( دانلود = http://phpmailer.worxware.com ).نمونه ساده فرم ارسال ایمیل را جهت تست برای شما آماده کردیم. دانلود نمونه (http://support.gigfa.com/advert/smtp/smtp-sample.zip)، پس از آپلود در سایت، فایل mail.php را ویرایش نموده و اطلاعات اکانت جیمیل به همراه آدرس ایمیل دریافت کننده را در آن قرار بدهید. سپس mail.php را از آدرس سایتتان باز کنید تا ایمیل نمونه ارسال شود.

منبع: گيگفا

اكنون 01/11/24, 09:55 am ميباشد