ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

دوربینی با طراحی شبیه به فلش درایوهای رنگی From10  دوربینی با طراحی شبیه به فلش درایوهای رنگی Ozv10  دوربینی با طراحی شبیه به فلش درایوهای رنگی Agahi10
دوربینی با طراحی شبیه به فلش درایوهای رنگی 0_3311
دوربینی با طراحی شبیه به فلش درایوهای رنگی Btn-ie10  دوربینی با طراحی شبیه به فلش درایوهای رنگی Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

دوربینی با طراحی شبیه به فلش درایوهای رنگی From10  دوربینی با طراحی شبیه به فلش درایوهای رنگی Ozv10  دوربینی با طراحی شبیه به فلش درایوهای رنگی Agahi10
دوربینی با طراحی شبیه به فلش درایوهای رنگی 0_3311
دوربینی با طراحی شبیه به فلش درایوهای رنگی Btn-ie10  دوربینی با طراحی شبیه به فلش درایوهای رنگی Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟
دوربینی با طراحی شبیه به فلش درایوهای رنگی Vote_rcap31%دوربینی با طراحی شبیه به فلش درایوهای رنگی Vote_lcap 31% [ 148 ]
دوربینی با طراحی شبیه به فلش درایوهای رنگی Vote_rcap2%دوربینی با طراحی شبیه به فلش درایوهای رنگی Vote_lcap 2% [ 10 ]
دوربینی با طراحی شبیه به فلش درایوهای رنگی Vote_rcap3%دوربینی با طراحی شبیه به فلش درایوهای رنگی Vote_lcap 3% [ 14 ]
دوربینی با طراحی شبیه به فلش درایوهای رنگی Vote_rcap27%دوربینی با طراحی شبیه به فلش درایوهای رنگی Vote_lcap 27% [ 128 ]
دوربینی با طراحی شبیه به فلش درایوهای رنگی Vote_rcap15%دوربینی با طراحی شبیه به فلش درایوهای رنگی Vote_lcap 15% [ 69 ]
دوربینی با طراحی شبیه به فلش درایوهای رنگی Vote_rcap4%دوربینی با طراحی شبیه به فلش درایوهای رنگی Vote_lcap 4% [ 20 ]
دوربینی با طراحی شبیه به فلش درایوهای رنگی Vote_rcap1%دوربینی با طراحی شبیه به فلش درایوهای رنگی Vote_lcap 1% [ 7 ]
دوربینی با طراحی شبیه به فلش درایوهای رنگی Vote_rcap3%دوربینی با طراحی شبیه به فلش درایوهای رنگی Vote_lcap 3% [ 12 ]
دوربینی با طراحی شبیه به فلش درایوهای رنگی Vote_rcap8%دوربینی با طراحی شبیه به فلش درایوهای رنگی Vote_lcap 8% [ 39 ]
دوربینی با طراحی شبیه به فلش درایوهای رنگی Vote_rcap5%دوربینی با طراحی شبیه به فلش درایوهای رنگی Vote_lcap 5% [ 26 ]

محموع راي ها : 473

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
دوربینی با طراحی شبیه به فلش درایوهای رنگی Vote_rcapدوربینی با طراحی شبیه به فلش درایوهای رنگی Voting_barدوربینی با طراحی شبیه به فلش درایوهای رنگی Vote_lcap 
mona69 - 552
دوربینی با طراحی شبیه به فلش درایوهای رنگی Vote_rcapدوربینی با طراحی شبیه به فلش درایوهای رنگی Voting_barدوربینی با طراحی شبیه به فلش درایوهای رنگی Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

دوربینی با طراحی شبیه به فلش درایوهای رنگی

mohsen
    mohsen
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

دوربینی با طراحی شبیه به فلش درایوهای رنگی Empty دوربینی با طراحی شبیه به فلش درایوهای رنگی

پست من طرف mohsen 26/04/11, 05:49 pm

منبع: سیب سبز

یک دوربین جالب و منحصر به فرد به بازار معرفی شده است که انتظار می‌رود توجه اغلب کاربران و خریداران را به خودش جلب کند. این دوربین با نام Fuuvi Pick به بازار معرفی شده است و طراحی شبیه به یک فلش درایو دارد.

دوربینی با طراحی شبیه به فلش درایوهای رنگی Flash-Drive-Cameras

طراحی این دوربین بسیار کوچک و به اندازه یک فلش درایو است و قابلیت عکاسی و فیلمبرداری را به کاربرانش می‌دهد. این محصول ویدئوهایی با وضوح تصویر ۴۸۰×۷۲۰ پیکسل با سرعت ۳۰ فریم در هر ثانیه را ثبت و ذخیره می‌کند. این دوربین کوچک امکان عکاسی با حداکثر حساسیت ۶۰۰ را داشته و عکس‌هایی با وضوح ۳/۱ مگاپیکسل را ثبت می‌کند.
    این دوربین که ابعادی برابر۵۹/۰×۷۵/۲×۳۷/۱ اینچ دارد، در رنگ‌های متنوع مشکی، زرد، قرمز، آبی، سبز و بنفش طراحی و تولید شده است به طوری که شبیه به اسباب بازی شده است. این محصول مبتنی بر حافظه فلش بوده و امکان ارتقای حافظه تا ۱۶ گیگابایت را با استفاده از کارت‌های حافظه MicroSD به کاربرانش می‌دهد. این دوربین جالب به تازگی و با قیمت مناسب ۶۰ دلار به بازار عرضه شده است و به فروش عمومی می‌رسد.

دوربینی با طراحی شبیه به فلش درایوهای رنگی Flash-Drive-Cameras-1

دوربینی با طراحی شبیه به فلش درایوهای رنگی Flash-Drive-Cameras-2

دوربینی با طراحی شبیه به فلش درایوهای رنگی Flash-Drive-Cameras-3

منبع: سیب سبز

اكنون 01/11/24, 07:52 pm ميباشد