ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

مجسمه ای به ارتفاع ۲۰ متر از جنس دوچرخه From10  مجسمه ای به ارتفاع ۲۰ متر از جنس دوچرخه Ozv10  مجسمه ای به ارتفاع ۲۰ متر از جنس دوچرخه Agahi10
مجسمه ای به ارتفاع ۲۰ متر از جنس دوچرخه 0_3311
مجسمه ای به ارتفاع ۲۰ متر از جنس دوچرخه Btn-ie10  مجسمه ای به ارتفاع ۲۰ متر از جنس دوچرخه Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

مجسمه ای به ارتفاع ۲۰ متر از جنس دوچرخه From10  مجسمه ای به ارتفاع ۲۰ متر از جنس دوچرخه Ozv10  مجسمه ای به ارتفاع ۲۰ متر از جنس دوچرخه Agahi10
مجسمه ای به ارتفاع ۲۰ متر از جنس دوچرخه 0_3311
مجسمه ای به ارتفاع ۲۰ متر از جنس دوچرخه Btn-ie10  مجسمه ای به ارتفاع ۲۰ متر از جنس دوچرخه Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟
مجسمه ای به ارتفاع ۲۰ متر از جنس دوچرخه Vote_rcap31%مجسمه ای به ارتفاع ۲۰ متر از جنس دوچرخه Vote_lcap 31% [ 148 ]
مجسمه ای به ارتفاع ۲۰ متر از جنس دوچرخه Vote_rcap2%مجسمه ای به ارتفاع ۲۰ متر از جنس دوچرخه Vote_lcap 2% [ 10 ]
مجسمه ای به ارتفاع ۲۰ متر از جنس دوچرخه Vote_rcap3%مجسمه ای به ارتفاع ۲۰ متر از جنس دوچرخه Vote_lcap 3% [ 14 ]
مجسمه ای به ارتفاع ۲۰ متر از جنس دوچرخه Vote_rcap27%مجسمه ای به ارتفاع ۲۰ متر از جنس دوچرخه Vote_lcap 27% [ 128 ]
مجسمه ای به ارتفاع ۲۰ متر از جنس دوچرخه Vote_rcap15%مجسمه ای به ارتفاع ۲۰ متر از جنس دوچرخه Vote_lcap 15% [ 69 ]
مجسمه ای به ارتفاع ۲۰ متر از جنس دوچرخه Vote_rcap4%مجسمه ای به ارتفاع ۲۰ متر از جنس دوچرخه Vote_lcap 4% [ 20 ]
مجسمه ای به ارتفاع ۲۰ متر از جنس دوچرخه Vote_rcap1%مجسمه ای به ارتفاع ۲۰ متر از جنس دوچرخه Vote_lcap 1% [ 7 ]
مجسمه ای به ارتفاع ۲۰ متر از جنس دوچرخه Vote_rcap3%مجسمه ای به ارتفاع ۲۰ متر از جنس دوچرخه Vote_lcap 3% [ 12 ]
مجسمه ای به ارتفاع ۲۰ متر از جنس دوچرخه Vote_rcap8%مجسمه ای به ارتفاع ۲۰ متر از جنس دوچرخه Vote_lcap 8% [ 39 ]
مجسمه ای به ارتفاع ۲۰ متر از جنس دوچرخه Vote_rcap5%مجسمه ای به ارتفاع ۲۰ متر از جنس دوچرخه Vote_lcap 5% [ 26 ]

محموع راي ها : 473

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
مجسمه ای به ارتفاع ۲۰ متر از جنس دوچرخه Vote_rcapمجسمه ای به ارتفاع ۲۰ متر از جنس دوچرخه Voting_barمجسمه ای به ارتفاع ۲۰ متر از جنس دوچرخه Vote_lcap 
mona69 - 552
مجسمه ای به ارتفاع ۲۰ متر از جنس دوچرخه Vote_rcapمجسمه ای به ارتفاع ۲۰ متر از جنس دوچرخه Voting_barمجسمه ای به ارتفاع ۲۰ متر از جنس دوچرخه Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

مجسمه ای به ارتفاع ۲۰ متر از جنس دوچرخه

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

مجسمه ای به ارتفاع ۲۰ متر از جنس دوچرخه Empty مجسمه ای به ارتفاع ۲۰ متر از جنس دوچرخه

پست من طرف ircfc.ir 09/05/11, 04:20 pm

مجسمه ای به ارتفاع ۲۰ متر از جنس دوچرخه

عده ای از هنرمندان در کالیفرنیا در محلی عمومی یک ستون ۲۰ متری از دوچرخه ساختند . این ستون عظیم هرمی شکل وزنی در حدود چهارو نیم تن دارد و از تعداد ۳۴۰ دوچرخه و یک سه چرخه اوراق شده و به هم فشرده بوجود آمده اند . این بنا در سانتا روزا و برای یادبود و گرامیداشتی از دوچرخه این وسیله فراموش شده در دنیای صنعتی و ماشینی امروز است.

مجسمه ای به ارتفاع ۲۰ متر از جنس دوچرخه Img_2685

مجسمه ای به ارتفاع ۲۰ متر از جنس دوچرخه IMG_2700_660px

اكنون 01/11/24, 10:57 pm ميباشد