ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

50 نکته در مورد پسرها!!!! From10  50 نکته در مورد پسرها!!!! Ozv10  50 نکته در مورد پسرها!!!! Agahi10
50 نکته در مورد پسرها!!!! 0_3311
50 نکته در مورد پسرها!!!! Btn-ie10  50 نکته در مورد پسرها!!!! Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

50 نکته در مورد پسرها!!!! From10  50 نکته در مورد پسرها!!!! Ozv10  50 نکته در مورد پسرها!!!! Agahi10
50 نکته در مورد پسرها!!!! 0_3311
50 نکته در مورد پسرها!!!! Btn-ie10  50 نکته در مورد پسرها!!!! Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟
50 نکته در مورد پسرها!!!! Vote_rcap31%50 نکته در مورد پسرها!!!! Vote_lcap 31% [ 148 ]
50 نکته در مورد پسرها!!!! Vote_rcap2%50 نکته در مورد پسرها!!!! Vote_lcap 2% [ 10 ]
50 نکته در مورد پسرها!!!! Vote_rcap3%50 نکته در مورد پسرها!!!! Vote_lcap 3% [ 14 ]
50 نکته در مورد پسرها!!!! Vote_rcap27%50 نکته در مورد پسرها!!!! Vote_lcap 27% [ 128 ]
50 نکته در مورد پسرها!!!! Vote_rcap15%50 نکته در مورد پسرها!!!! Vote_lcap 15% [ 69 ]
50 نکته در مورد پسرها!!!! Vote_rcap4%50 نکته در مورد پسرها!!!! Vote_lcap 4% [ 20 ]
50 نکته در مورد پسرها!!!! Vote_rcap1%50 نکته در مورد پسرها!!!! Vote_lcap 1% [ 7 ]
50 نکته در مورد پسرها!!!! Vote_rcap3%50 نکته در مورد پسرها!!!! Vote_lcap 3% [ 12 ]
50 نکته در مورد پسرها!!!! Vote_rcap8%50 نکته در مورد پسرها!!!! Vote_lcap 8% [ 39 ]
50 نکته در مورد پسرها!!!! Vote_rcap5%50 نکته در مورد پسرها!!!! Vote_lcap 5% [ 26 ]

محموع راي ها : 473

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
50 نکته در مورد پسرها!!!! Vote_rcap50 نکته در مورد پسرها!!!! Voting_bar50 نکته در مورد پسرها!!!! Vote_lcap 
mona69 - 552
50 نکته در مورد پسرها!!!! Vote_rcap50 نکته در مورد پسرها!!!! Voting_bar50 نکته در مورد پسرها!!!! Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

50 نکته در مورد پسرها!!!!

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

50 نکته در مورد پسرها!!!! Empty 50 نکته در مورد پسرها!!!!

پست من طرف ircfc.ir 21/08/10, 08:03 pm

1- ( سانسور شد )

2-در عروسي مي تونيد لباسي رو که بارها به تن کرديد رو دوباره بپوشيد

3-م يتونيد هر صد سال يه بار هم موهاتون رو شونه نکنيد و بعد بگيد مد روزه

4-از ترس اينکه کسي سن شما رو بفهمه شناسنامتون رو قايم نمي کنيد

5-مطمئنا استهلاک فک شما به مراتب کمتر است

6- مدل لباس دختر شمسي خانم چشمهاتون رو داخل دهانتون سرنگون نمي کنه

7-در موقع استرس هيچوقت ناخن هاي خود را نمي جويد

8-هفته اي دو بار شکست عشقي نمي خوريد!

9-لازم نيست از 18 سالگي موهاي سرتون رو رنگ کنيد چون موهاي جوگندمي خيلي هم به شما میاد

10- فقط شما مي تونيد بريد استاديوم

11- خودتون پنچري ماشينتونو مي گيريد

12-لازم نيست با قرار دادن انواع جک هاي هيدروليک و غير هيدروليک در پاشنه کفش قدتون رو افزايش بديد

13- مي تونيد تمام روز با دوستانتون بريد کوه و وقتي بر مي گرديد خونه براي خانمتون تعريف کنيد که چه روز پرکاري داشتيد

14- موقع خواستگاري به هيچ وجه نگران بر هم خوردن تعادل سيني چاي نيستيد

15- از ديدن کله پاچه دچار تشنج نمي شيد

16- هيچ کس از اينکه دست پخت افتضاحي داريد به شما ايراد نمي گيره

17- فقط شماييد که لذت تماشا کردن فوتبال يوونتوس- بارسلونا را با گزارش عادل فردوسي پور درک مي کنيد

18- فقط شماييد که مي تونيد لذت تک چرخ زدن با CG رو تجربه کنيد

19- مي تونيد با خط ريشتون بيش از 12000 اثر هنري خلق کنيد

20- به طلا و جواهرات ديگران در حالي که داريد از حسادت منفجر مي شيد نگاه نمي کنيد

21- تو عروسي ها لازم نيست چند تن زنجير از خودتون آويزون کنيد که تازه ديگران ازتون بپرسند بدلييييييه ؟

22- سر سفره عقد لازم نيست بريد گل بچينيد و گلاب بياريد و نون بگيريد و اينا...

23- در حالي که خواهرتون بايد بمونه خونه و آشپزي ياد بگيره شما ميريد بيرون و گل کوچيک بازي مي کنيد

24- لازم نيست آدرس تمام مزون ها، پاساژها ،بوتيک ها و مراکز لاغري شهرتون رو حفظ باشيد

25- اگه تو خيابون تويوتا کمري جلوي پاتون نگه نداشت به راحتي سوار يه پيکان ميشيد

26- لازم نيست هميشه جاي جوراب هاي همسرتون رو حفظ باشيد

27- فقط شما مي تونيد سه ساعت تمام برنامه نود رو با دوستاتون تفسير کنيد

28- لازم نيست روزي چهار بار مثل آمپول ب کمپلکس سريال هاي بي سر و ته وطني رو تماشا کنيد

29- لازم نيست سالي يه بار زاويه دماغتون رو نسبت به افق تغيير بديد

30- مي تونيد حتي تا محل کارتون رو هم با دوچرخه طي کنيد و کسي اونجوري به شما نگاه نکنه

31- مي تونيد راحت رو صندلي هاي جلوي اتوبوس بشينيد و در عقب دود نخوريد(البته اين اتوبوس هاي BRTاين قضيه رو خرابش کرد)

32- مي تونيد با شلوارک و رکابي راحت تا سر کوچه بريد

33- خيالتون راحته که هرگز يک خواهر شوهر (و ايضا جاري) که مدام رو اعصابتون رزم آيش برقرار کنه نداريد

34- لباسهاتون ظرف 48 ساعت دلتون رو نميزنه

35- در زير گرماي نابود کننده تابستون خيلي راحت با يه آستين کوتاه مياييد بيرون

36- نيازي نداريد هر روز که از خواب پا ميشيد تا ساعت 6 بعدازظهر رو جلوي آيينه با خودتون ور بريد

37- نيازي نيست سه چهارم عمرتون رو توي کلاسهاي آشپزي ،خياطي، گلدوزي، آموزش فال شيرموز و تقويت اعتماد به نفس در 3/0 ثانيه بگذرانيد

38- نيازي نيست داخل کيفتون به تعداد رنگهاي يک LCD لنز چشم داشته باشيد(رنگهاي LCD معمولا بالاي 16 ميليون مي باشد)

39- اگه به انواع فنون حرکات موزون آشنا نبوديد هيچ اشکالي نداره

40- فقط شما مي فهميد که يک 206 اسپرت خفن چقدر زيباست

41- بدون اينکه کسي بهتون چيزي بگه مي تونيد ساعتها پلي استيشن بازي کنيد

42- با ديدن سوسک و موش و امثالهم اجدادتون از گور در نميايند و جلوتون رژه نمي روند

43- فرق CD رو با بشقاب ميوه خوري متوجه ميشيد

44- با يک سرماخوردگي سه ماه در CCU بيمارستان بستري نخواهيد شد

45- مي تونيد يه جوک بامزه تعريف کنيد بدون اينکه خودتون قبل از همه دو ساعت تمام بهش بخنديد

46- روي در هيچ مغازه اي ننوشته اند که از پذيرفتن آقاياني که شئونات اسلامي را رعايت نکنند معذوريم(بس که محجوب هستند آخه)

47- داشتن ريش پروفسوري از ويژگي هاي بسيار ممتاز است که مخصوص شما آقايان مي باشد

48- فقط شما مي تونيد کت و شلوار بپوشيد و کروات بزنيد و کلي خوشتيپ بشيد

49- بيش از 60 درصد رشته هاي مهندسي رو شما به خودتون اختصاص داديد(ديگه از اين با کلاس تر؟)

50- و در نهايت اينکه مي تونيد تو خيابون از هر کس که دلتون خواست بپرسيد ساعت چنده؟! (اين يکي ديگه ته ويژگي بود)

اكنون 01/11/24, 04:59 pm ميباشد