ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

انشایی از یک کودک در چهار بخش From10  انشایی از یک کودک در چهار بخش Ozv10  انشایی از یک کودک در چهار بخش Agahi10
انشایی از یک کودک در چهار بخش 0_3311
انشایی از یک کودک در چهار بخش Btn-ie10  انشایی از یک کودک در چهار بخش Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

انشایی از یک کودک در چهار بخش From10  انشایی از یک کودک در چهار بخش Ozv10  انشایی از یک کودک در چهار بخش Agahi10
انشایی از یک کودک در چهار بخش 0_3311
انشایی از یک کودک در چهار بخش Btn-ie10  انشایی از یک کودک در چهار بخش Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟
انشایی از یک کودک در چهار بخش Vote_rcap31%انشایی از یک کودک در چهار بخش Vote_lcap 31% [ 148 ]
انشایی از یک کودک در چهار بخش Vote_rcap2%انشایی از یک کودک در چهار بخش Vote_lcap 2% [ 10 ]
انشایی از یک کودک در چهار بخش Vote_rcap3%انشایی از یک کودک در چهار بخش Vote_lcap 3% [ 14 ]
انشایی از یک کودک در چهار بخش Vote_rcap27%انشایی از یک کودک در چهار بخش Vote_lcap 27% [ 128 ]
انشایی از یک کودک در چهار بخش Vote_rcap15%انشایی از یک کودک در چهار بخش Vote_lcap 15% [ 69 ]
انشایی از یک کودک در چهار بخش Vote_rcap4%انشایی از یک کودک در چهار بخش Vote_lcap 4% [ 20 ]
انشایی از یک کودک در چهار بخش Vote_rcap1%انشایی از یک کودک در چهار بخش Vote_lcap 1% [ 7 ]
انشایی از یک کودک در چهار بخش Vote_rcap3%انشایی از یک کودک در چهار بخش Vote_lcap 3% [ 12 ]
انشایی از یک کودک در چهار بخش Vote_rcap8%انشایی از یک کودک در چهار بخش Vote_lcap 8% [ 39 ]
انشایی از یک کودک در چهار بخش Vote_rcap5%انشایی از یک کودک در چهار بخش Vote_lcap 5% [ 26 ]

محموع راي ها : 473

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
انشایی از یک کودک در چهار بخش Vote_rcapانشایی از یک کودک در چهار بخش Voting_barانشایی از یک کودک در چهار بخش Vote_lcap 
mona69 - 552
انشایی از یک کودک در چهار بخش Vote_rcapانشایی از یک کودک در چهار بخش Voting_barانشایی از یک کودک در چهار بخش Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

انشایی از یک کودک در چهار بخش

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

انشایی از یک کودک در چهار بخش Empty انشایی از یک کودک در چهار بخش

پست من طرف ircfc.ir 11/03/10, 10:20 pm

موضوع انشا: نوروز را چگونه در کردید؟

امسال سال نو خیلی مبارک بود زیرا در امسال پدرم ما را به شمـــال برده است.

این بهترین مسافرتی است که پدرم ما را آورده است چـــون قبل از این هیـــچ وقت ما را به مسافرت نبرده بود!

در راه شمال به ما خیـــلی خوش گذشت!

ما در راه خیلی چپ کردیم!

پدرم می گفت من می پیچم ولی نمی دانم چرا جــاده نمی پیچه!

خواهرم یک بار دستش را از پنجره ماشین بیرون آورد تا پوست تخمـه اش را بریزد و یک ترانزیت از کنار ماشین ما رد شد و دست خواهرم از بازو کنده شـد و ما خیلی خندیدیم!

ما برای ناهار به اکبر جوجه رفتیم!

البته من خود اکبر آقا را ندیدم ولی پدرم که او را دیده است می گوید خیلی جوجه اسـت.

من خیلی نوشابه خوردم و پدرم یک گوشه نگه داشت تا من با خیال راحت بشاشـم به طبیعت!

در جاده خیلی برف آمده بود و ما برف بازی کردیم!

مـن باگلوله برف به پس کـله پدرم زدم و او عصبانی شد و دست من را لای در ماشین گذاشـت و در ماشین را محکم بست.

ما به متل قو رفتیم و سر یک میز نشستیم و پدرم قیلـون و چایی ســـفارش داد

پدرم خیلی قشنگ قیلون می کشد.

پدرم حتی در متل قـو هم از رژیمش دست بر نمی دارد و درِ گوشی به همان پسره که قیلون آورد چیزی مـی گوید و یـک پارچ آب سفارش می دهد!

پدرم عادت دارد نوشابه را با آب قاطی می کند.

کنار ما چند تا جوان نشسته اند و آواز می خوانند:
    می خوام برم زن بگیرم! پولامو بدم ان بگیرم! گوجه بدم رب بگیرم و پدرم با این شعر خیلی حال می کند

ولی مادرم عصبانی می ـشود و با پارچ آب پدرم به صورت من می کوبد!

ما را در همان جا در کردیم البته پـدرم خیلی بیشتر از ما در کرد ولی به هر حال به ما خیلی خوش گذشت و من خیلی کتک خوردم.
    ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

انشایی از یک کودک در چهار بخش Empty رد: انشایی از یک کودک در چهار بخش

پست من طرف ircfc.ir 11/03/10, 10:25 pm

موضوع انشا: از شعر زير چه مفهومي را برداشت مي کنيد؟
    از اون بالا کفتر ميايه يک دانه دختر ميايه!
    سيا بغل جا جا، تو منه ديوامه کردي!

مـــدادم را در قــــلب سفيد کاغذ فــــشار می دهـــــم تا انشا ام آغاز شود.

اين شعر خيلي با مفهوم مي باشد و من از اين شعر خيلي برداشت مي کنم!

ما هميشه از داخل تلويزيون نگا مي کنيم و پدر من خيلي توی کف اين دختر افغانيه مي باشد و مادرم غيرتي مي شود و به همين دليل پدرم هر شب شام نخورده مي باشد.

مادرم وقتي که خيلي قاطي مي باشد در غذاي پدرم مرگ موش مي ريزد ولی پدرم خيلی قوی است و هنوز زنده مي باشد.

ما اين شعر را در ماشين گوش مي دهيم و پدرم جو زده مي باشد و ما خـيلي ته چرخ مي کنيم.

پدرم اين شعر را براي مادرم مي خواد و به او مي گويد:
    " اي دخــتر افغاني من يه ایراني هستم "

ولي مادرم خيلي شاکي مي باشد و با لقد به اونجاي پدرم مي کوبد.

ما خيلي به مهماني مي رويم و يکبار پدرم در يک مهماني با اين آهنگ در حال انجام حرکات موزون بود که ما را گرفتن و تا صبح در بازداشت بوديم و خـــيلي خوش گذشت.

پدر من هميشه توي حمام اين آهنگ را مي خواند و خيلي صداي پدرم ضایع مي باشد و مادرم آبگرمکن را خاموش مي کند و پدرم هميشه بـعد از حمام به صورت قنديل مي باشد.

پدر من هر شب به برنامه عسل جون زنگ مي زند و خيلي آهنگ در خواست مي کند ولي همه دارند دنبال گيتار اون آقاي تو دماغي مي گردند و کسي پدرم را به پشم های زير بغلش هم به حساب نمي آورد!

من و پدر و مادرم به شعر و ادبيات خيلی دوست داريم و من از اين شعر خيلی برداشت کردم و اين بود انشا من ....
    ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

پست من طرف ircfc.ir 11/03/10, 10:31 pm

موضوع انشا: فوايد کامپيوتر را توصيف کنيد !

زن تو زن منه! شب شبه عاشق شدنه!

کامپيوتر چيز بسيار خوبی مي باشد و برای ما خيلی لازم داريم.

پدرم به من قول داده که که برای هر نمره بالای ۱۲ در کارنامه ام يک تکه از آن را برای من بخرد!

فعلا پدرم يک موس خريده و قول داده ماه به ماه سيستم را آپديت کند!

پدرم در کامپيوتر خيلی مي فهمد و حتی توانسته يک بار به اينترنت وارد کند!

مادرم در برخورد با کامپيوتر خيلی شاس مي باشد و روزی دوبار موس من را با جارو و بيل مي زند! حتی تازگيا در خانه تله موش هم کار گذاشته است به همين علت انگشت شست هردو پای پدرم قطع شده مي باشد!

پدرم شب ها به کافی شاپ مي رود و داخل مي کند و چت مي کند!

مادرم و پدرم هميشه در حال چک و لقد مي باشند و مادرم به پدرم مي گويد تو مگه خودت خواهر و مادر نداری که مي ری با دخترای خارجکی چت مي کنی!

من هم در اين مواقع حرف نمي زنم چون مي دانم مادرم به من مي گويد:!بيشين مشقاتو بينويس!

پدر من تازگيها در اورکات مي باشد و من مي دانم که اورکات خيلی بی ناموس مي باشد و شنيده ام که خيلی دختر دارد و خيلی بدحجاب مي باشند !

پدرم چند روری است که موس من را قايم کرده و مي گويد مزاحم درس خواندن من م يباشد‌!

خواهرم خيلی وقت است شوهرش را کرده است (ترک کرده است) و الان هم خيلی بچه دارند!

من گاهی وقت ها به خانه آنها مي روم و از آنجا کانتکت مي کنم و با يک آيدی دخترانه با پدرم چت مي کنم و لاو مي ترکانم!

پدرم خيلی دوروغ مي گويد و در کامپيوتر مي گويد بچه جردن بوده است و يک روز صبح بلند شده است و ديده در جوب دروازه دولاب است او مي گويد آب زده ما رو آورده پايين!

کامپيوتر بسيار مفيد مي باشد و من آن را خيلی دوست دارم و اين بود انشای من ... !
    ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

پست من طرف ircfc.ir 11/03/10, 10:35 pm

موضوع انشا: پدر خود را توصیف کنید ...

پدر من بسیار زحمتکش است و از صبح تا شب در حال کشیدن زحمت است!

مادرم همیشه می گوید پدرت خیلی ...کش است! من معنی اش را نمی دانم ولی فکر می کنم منظور مادرم این است که پدرم خیلی زحمت کش است و خیلی هم قدر پدرم را می داند!

پدرم خیلی قوی می باشد! یک بار که مادرم به مسافرت رفته بود و خانه ما به شدت مکان بود دختری را که در حال فرار بود دستگیر کرد و به خانه آورد و به من گفت که فردا صبح او را تحویل خواهد داد!

پدرم خیلی مهربان است و مرا خیلی کتک می زند!

یک بار که من با تیغ ریش تراشی پدرم پشم های زیر بغلم را زدم پدرم خیلی عصبانی شد و با لقد به صورت من کوبید!

پدر من بسیار تحصیل کرده می باشد و تا دوم راهنمایی درس خوانده می باشد و پدر بزرگم همیشه به من می گوید در خاندان ما فقط پدر تو موفق شده دبستان را تمام کند!

مادر من همیشه در حال گریه می باشد! من فکر می کنم او از دوری پدرم اینقدر ناراحت است چون پدرم شبها تا دیر وقت در کار می باشد‌!

پدر من در درسهایم به من خیلی کمک می کند و به من خیلی دیکته می گوید و من خیلی خوشحالم که پدرم نمی تواند دیکته ای را که خودش گفته صحیح کند!

شغل پدر من آزاد است او صبح ها در باشگاه بیلیارد مشغول کردن توپ در سولاخ میب اشد و شب ها با دوستانش در حال الواتی می باشد!

پدر یک فعال سیاسی است و شبها با یکی از دوستانش اعلامیه می چسبانند البته من هنوز متوجه نشده ام چرا از این اعلامیه ها روی در هر خانه ده دوازده تا می چسبانند!

البته تازگی ها پدرم از لای در می اندازد! من همیشه دوست دارم مثل پدرم شوم و من بسیار پدرم را دوست می دارم و این بود انشاء من....
    ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

پست من طرف ircfc.ir 11/03/10, 10:41 pm

موضوع انشا: علم بهتراست یا ثروت...

چون موضوع خیلی بی خودی بود من تصمیم گرفتم کمی راجب توافت های ایران وخارج و مسایل غیره انشا بنویسم.

پدرم همیشه می گوید: "این خارجی ها که الکی خارجی نشده اند، خیلی کارشان درست بوده که توی خارج راه دادنشان"

البته من هم می خواهم درسم را بخوانم پیشرفت کنم سیکلم را بگیرم بعد پلفسور بشوم تا بتوانم به خارج بروم.

تازه دایی دختر عمه پسر همسایه مان در آمریکا زندگی می کند. او می گوید "در خارج آدم های قوی کشور را اداره می کنند"

مثلن همین آرنولد که رعیس کالیفرنیا شده است ما خودمان در یک فیلم دیدیم که چطوری یک نفره زد چند نفر را لت وپار کرد بعد با یک خانم ... البته آن قسمت های بی تربیتی فیلم را ندیدیم اما دیدیم که چقدر زورش زیاد است، بازو دارد این هوا.

اما در ایران هر آدم لاغر مردنی را می گزارند مدیر بشود.

خارجی ها خیلی پر زور هستند وهمه شان بادی میل دنگ کار می کنند.

همین برج هایی که دارند نشان می دهد که کارگر هایشان چقدر قوی هستند و آجر را تا کجا پرت کرده اند!

ما اصلن ماهواره نداریم . اگر هم داشته باشیم(!) فقط برنامه های علمی آن را نگاه می کنیم.

تازه من کانال های ناجورش را قلف کرده ام تا والدینم خدای نکرده از راه به در نشوند.

این آمریکایی ها بر خلاف ما آدم های خیلی مهربانی هستند و دایم همدیگر را بقل می کنند و بوس می کنند.

اما در فیلم های ایرانی حتا زن و شوهر ها با سه متر فاصله کنار هم می نشینند که به ضعم بنده همین کارها باعث شده که آمار تلاغ روز به روز بالا تر بشود.

در اینجا اصلن استعداد ما کفش نمی شود و نخمه های علمی کشور مجبور می شوند فرار مغز ها کنند اما در خارج کفش می شود. مثلن این بیل گیتس با اینکه اسم کوچکش نشان می دهد که از یک خانواده کارگری بوده اما تا می فهمند که نخمه است به او خیلی بوجه می دهند و او هم برق را اختراع می کند!

پسر همسایه مان می گوید اگر او آن موقع برق را اختراع نکرده بود شاید ما الان مجبور بودیم شب ها توی تاریکی تلویزیون تماشا کنیم!

من شنیده ام در خارج دموکراسی است ولی ما نداریم. اگر اینجا هم دموکراسی می شد چقدر خوب می شد. آن وقت محمد رضا گلذار رعیس جمبور می شد و مهناز افشار هم معاون اولش می شد. شاید آمیتا پاچان وشاهرخ خان را هم دعوت می کردیم تا وزیر بشوند. خیلی خوب می شد. ولی سد افصوث و دریق!

از جمبه فرهنگی ما ایرانی ها خیلی بی جمبه هستیم. ما خیلی تمبل و تن پرپر هستیم و حتی هفته ای یک روز را هم کلا تعطیل کرده ایم.

شاید شما ندانید اما من خودم دیشب از پسر همسایه مان شنیدم که در خارج جمعه ها تعطیل نیست! وقتی شنیدم نزدیک بود از تعجب شاخ داردونسک شوم.

اما حرف های پسر همسایه مان از بی بی سی هم مهتبر تر است.

ما ایرانی ها ضاتن آی کیون پایینی داریم . مثلن پدرم همیشه به من می گوید تو به خر گفته ای زکی.

ولی خارجی ها تیز هوشان هستند .پسر همسایه مان می گفت در آمریکا همه بلدند انگلیسی صحبت کنند، حتا بچه کوچولو ها هم انگلیسی بلدند. ولی اینجا متعسفانه مردم کلی کلاس زبان می روند و آخرش هم بلد نیستند یک جمله ساده مثل I lav usa بنویسند.

واقعن جای تعسف دارد.

این بود انشای من ...

اكنون 01/11/24, 03:54 pm ميباشد