ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

خودرو سرقتي گوش به زنگ تلفن شماست...! From10   خودرو سرقتي گوش به زنگ تلفن شماست...! Ozv10   خودرو سرقتي گوش به زنگ تلفن شماست...! Agahi10
 خودرو سرقتي گوش به زنگ تلفن شماست...! 0_3311
 خودرو سرقتي گوش به زنگ تلفن شماست...! Btn-ie10   خودرو سرقتي گوش به زنگ تلفن شماست...! Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

خودرو سرقتي گوش به زنگ تلفن شماست...! From10   خودرو سرقتي گوش به زنگ تلفن شماست...! Ozv10   خودرو سرقتي گوش به زنگ تلفن شماست...! Agahi10
 خودرو سرقتي گوش به زنگ تلفن شماست...! 0_3311
 خودرو سرقتي گوش به زنگ تلفن شماست...! Btn-ie10   خودرو سرقتي گوش به زنگ تلفن شماست...! Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟
 خودرو سرقتي گوش به زنگ تلفن شماست...! Vote_rcap31% خودرو سرقتي گوش به زنگ تلفن شماست...! Vote_lcap 31% [ 148 ]
 خودرو سرقتي گوش به زنگ تلفن شماست...! Vote_rcap2% خودرو سرقتي گوش به زنگ تلفن شماست...! Vote_lcap 2% [ 10 ]
 خودرو سرقتي گوش به زنگ تلفن شماست...! Vote_rcap3% خودرو سرقتي گوش به زنگ تلفن شماست...! Vote_lcap 3% [ 14 ]
 خودرو سرقتي گوش به زنگ تلفن شماست...! Vote_rcap27% خودرو سرقتي گوش به زنگ تلفن شماست...! Vote_lcap 27% [ 128 ]
 خودرو سرقتي گوش به زنگ تلفن شماست...! Vote_rcap15% خودرو سرقتي گوش به زنگ تلفن شماست...! Vote_lcap 15% [ 69 ]
 خودرو سرقتي گوش به زنگ تلفن شماست...! Vote_rcap4% خودرو سرقتي گوش به زنگ تلفن شماست...! Vote_lcap 4% [ 20 ]
 خودرو سرقتي گوش به زنگ تلفن شماست...! Vote_rcap1% خودرو سرقتي گوش به زنگ تلفن شماست...! Vote_lcap 1% [ 7 ]
 خودرو سرقتي گوش به زنگ تلفن شماست...! Vote_rcap3% خودرو سرقتي گوش به زنگ تلفن شماست...! Vote_lcap 3% [ 12 ]
 خودرو سرقتي گوش به زنگ تلفن شماست...! Vote_rcap8% خودرو سرقتي گوش به زنگ تلفن شماست...! Vote_lcap 8% [ 39 ]
 خودرو سرقتي گوش به زنگ تلفن شماست...! Vote_rcap5% خودرو سرقتي گوش به زنگ تلفن شماست...! Vote_lcap 5% [ 26 ]

محموع راي ها : 473

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
 خودرو سرقتي گوش به زنگ تلفن شماست...! Vote_rcap خودرو سرقتي گوش به زنگ تلفن شماست...! Voting_bar خودرو سرقتي گوش به زنگ تلفن شماست...! Vote_lcap 
mona69 - 552
 خودرو سرقتي گوش به زنگ تلفن شماست...! Vote_rcap خودرو سرقتي گوش به زنگ تلفن شماست...! Voting_bar خودرو سرقتي گوش به زنگ تلفن شماست...! Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

2 مشترك

خودرو سرقتي گوش به زنگ تلفن شماست...!

yoosdownload
    کاربران جدید
    کاربران جدید

خودرو سرقتي گوش به زنگ تلفن شماست...! Empty خودرو سرقتي گوش به زنگ تلفن شماست...!

پست من طرف yoosdownload 04/09/10, 11:27 pm

خودرو سرقتي گوش به زنگ تلفن شماست...!

محققان پارك علم و فناوري سمنان موفق به طراحي و ساخت سيستم دزدگير هوشمند خودرو با قابليت توقف و اعلام محل خودرو شدند.

سعيد برجي از محققان اين طرح در گفت‌وگو با خبرنگار «علمي‌» خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، اظهار كرد: كاركرد اين دستگاه به گونه‌اي است كه در صورت سرقت خودرو، با تماس گرفتن مالك با سيم كارت داخل دزدگير مي‌توان از راه دور وسيله نقليه را متوقف، درهاي خودرو را قفل، شيشه‌ها را بالا برده و پس از قطع برق وسيله نقليه و فعال كردن آژير، تصوير راننده را ضبط و پس از گذشت زمان تعريف شده براي دزدگير، با پليس 110 ارتباط برقرار كرده و مشخصات خودرو و تصوير سارق را براي آنان ارسال ‌كرد.

وي با بيان اينكه اين سيستم وقتي خودرو به سرقت مي‌رود، منتظر تماس مالك خودرو شده و يا از طريق سنسورهاي ورودي متوجه به سرقت رفتن خودرو مي‌شود، افزود: اين سيستم پس از قطع برق و سوخت تا زماني كه خودرو كاملا متوقف شود، به وسيله سيستم كنترل خط كنار خيابان، خودرو را به منتهي اليه سمت راست جاده كشانده و خودرو را به صورت موازي با خط كناري جاده متوقف مي‌كند.

برجي در خصوص علت فعال نكردن سيستم كنترل خودرو به سمت خط كناري جاده در ايران خاطرنشان كرد: دزدگير به اين سيستم مجهز است اما اگر خياباني خط نداشته باشد، بسيار خطرساز مي‌شود و به همين دليل اين سيستم را در ايران نمي‌توان مورد استفاده قرار داد.

وي با بيان اينكه براي اطمينان كامل از بودن سارق در خودرو، تصوير قبل از توقف كامل ضبط و براي مركز پليس 110 ارسال مي‌شود، تصريح كرد: پس از اين مراحل كاربر مي‌تواند از طريق ردياب ماهواره‌اي GPS محل دقيق وسيله نقليه خود را شناسايي كرده و در صورت سرعت بيش از حد مجاز خودرو قبل از قطع برق و سوخت آن توسط سيستم به راننده هشدار مي‌دهد تا خطرهاي ناشي از قطع برق خودرو به حداقل ممكن برسد.

اين محقق پارك علم و فناوري سمنان در پايان با بيان اينكه نمونه مشابه اين طرح با مشخصات و ويژگي‌هاي موجود در كشور وجود ندارد، گفت: نمونه اوليه اين سيستم با حمايت پارك علم و فناوري سمنان ساخته شده كه در حال حاضر براي ورود به فاز صنعتي و توليد انبوه در حال دريافت تسهيلات از پارك علم و فناوري سمنان هستيم.
    mehrdad2010
    mehrdad2010
    مدیر تالار
    مدیر تالار

خودرو سرقتي گوش به زنگ تلفن شماست...! Empty رد: خودرو سرقتي گوش به زنگ تلفن شماست...!

پست من طرف mehrdad2010 05/09/10, 12:56 pm

thanx

اكنون 01/11/24, 02:00 pm ميباشد