ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

چندین لینک را به یک لینک کوتاه‌شده تبدیل کنید From10  چندین لینک را به یک لینک کوتاه‌شده تبدیل کنید Ozv10  چندین لینک را به یک لینک کوتاه‌شده تبدیل کنید Agahi10
چندین لینک را به یک لینک کوتاه‌شده تبدیل کنید 0_3311
چندین لینک را به یک لینک کوتاه‌شده تبدیل کنید Btn-ie10  چندین لینک را به یک لینک کوتاه‌شده تبدیل کنید Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

چندین لینک را به یک لینک کوتاه‌شده تبدیل کنید From10  چندین لینک را به یک لینک کوتاه‌شده تبدیل کنید Ozv10  چندین لینک را به یک لینک کوتاه‌شده تبدیل کنید Agahi10
چندین لینک را به یک لینک کوتاه‌شده تبدیل کنید 0_3311
چندین لینک را به یک لینک کوتاه‌شده تبدیل کنید Btn-ie10  چندین لینک را به یک لینک کوتاه‌شده تبدیل کنید Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟
چندین لینک را به یک لینک کوتاه‌شده تبدیل کنید Vote_rcap31%چندین لینک را به یک لینک کوتاه‌شده تبدیل کنید Vote_lcap 31% [ 148 ]
چندین لینک را به یک لینک کوتاه‌شده تبدیل کنید Vote_rcap2%چندین لینک را به یک لینک کوتاه‌شده تبدیل کنید Vote_lcap 2% [ 10 ]
چندین لینک را به یک لینک کوتاه‌شده تبدیل کنید Vote_rcap3%چندین لینک را به یک لینک کوتاه‌شده تبدیل کنید Vote_lcap 3% [ 14 ]
چندین لینک را به یک لینک کوتاه‌شده تبدیل کنید Vote_rcap27%چندین لینک را به یک لینک کوتاه‌شده تبدیل کنید Vote_lcap 27% [ 128 ]
چندین لینک را به یک لینک کوتاه‌شده تبدیل کنید Vote_rcap15%چندین لینک را به یک لینک کوتاه‌شده تبدیل کنید Vote_lcap 15% [ 69 ]
چندین لینک را به یک لینک کوتاه‌شده تبدیل کنید Vote_rcap4%چندین لینک را به یک لینک کوتاه‌شده تبدیل کنید Vote_lcap 4% [ 20 ]
چندین لینک را به یک لینک کوتاه‌شده تبدیل کنید Vote_rcap1%چندین لینک را به یک لینک کوتاه‌شده تبدیل کنید Vote_lcap 1% [ 7 ]
چندین لینک را به یک لینک کوتاه‌شده تبدیل کنید Vote_rcap3%چندین لینک را به یک لینک کوتاه‌شده تبدیل کنید Vote_lcap 3% [ 12 ]
چندین لینک را به یک لینک کوتاه‌شده تبدیل کنید Vote_rcap8%چندین لینک را به یک لینک کوتاه‌شده تبدیل کنید Vote_lcap 8% [ 39 ]
چندین لینک را به یک لینک کوتاه‌شده تبدیل کنید Vote_rcap5%چندین لینک را به یک لینک کوتاه‌شده تبدیل کنید Vote_lcap 5% [ 26 ]

محموع راي ها : 473

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
چندین لینک را به یک لینک کوتاه‌شده تبدیل کنید Vote_rcapچندین لینک را به یک لینک کوتاه‌شده تبدیل کنید Voting_barچندین لینک را به یک لینک کوتاه‌شده تبدیل کنید Vote_lcap 
mona69 - 552
چندین لینک را به یک لینک کوتاه‌شده تبدیل کنید Vote_rcapچندین لینک را به یک لینک کوتاه‌شده تبدیل کنید Voting_barچندین لینک را به یک لینک کوتاه‌شده تبدیل کنید Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

چندین لینک را به یک لینک کوتاه‌شده تبدیل کنید

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

چندین لینک را به یک لینک کوتاه‌شده تبدیل کنید Empty چندین لینک را به یک لینک کوتاه‌شده تبدیل کنید

پست من طرف ircfc.ir 01/04/10, 12:19 am

تصور می‌کنم خیلی از شماها با سایت TinyUrl آشنا باشید. با کمک این سایت می‌شود، یک لینک بلند را تبدیل به یک لینک کوتاه کرد. اما سایتی که در این پست به شما معرفی خواهم کرد، کار جالب‌تری می‌کند.
    به یاری سایت ۱link.in، شما می‌توانید چندین لینک را به یک لینک کوتاه تبدیل کنید. با کلیک بر روی این لینک، به صفحه‌ای هدایت می‌شوید که کلیه لینک‌های شما را نمایش می‌دهد. به علاوه در این صفحه تنها با یک کلیک، کلیه صفحات در مرورگر باز خواهند شد.

حالا این سایت چه فایده‌ای می‌تواند داشته باشد؟

- فرض کنید، دارید توییت می‌کنید و می‌خواهید در یک توییت، چندین و چند لینک بدهید. با استفاده از سایت ۱link.in کار شما خیلی ساده می‌شود.
    - فرض کنید که می‌خواهید در انتهای یک پست در وبلاگتان به همه منابع لینک بدهید، طوری که خواننده‌ها بتوانند با یکی دو کلیک، همه منابع را باز کنند، باز هم سایت ۱link.in به درد شما خواهد خورد.
    - فرض کنید که می‌خواهید، یک مجموعه لینک مرتبط را برای خودتان ذخیره کنید، سایت ۱link.in به درد شما می‌خورد.
    - فرض کنید که می‌خواهید لینک‌های دانلود یک فیلم را به دوستتان میل کنید.

در صورت ثبت‌نام در سایت، همه لینک‌های شما در سایت ذخیره خواهند شد. به علاوه می‌توانید برای هر مجموعه لینک، پسورد بگذارید.

اكنون 01/11/24, 07:10 pm ميباشد