ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

۵ راه برای کاهش مصرف برق کامپیوتر شما From10  ۵ راه برای کاهش مصرف برق کامپیوتر شما Ozv10  ۵ راه برای کاهش مصرف برق کامپیوتر شما Agahi10
۵ راه برای کاهش مصرف برق کامپیوتر شما 0_3311
۵ راه برای کاهش مصرف برق کامپیوتر شما Btn-ie10  ۵ راه برای کاهش مصرف برق کامپیوتر شما Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

۵ راه برای کاهش مصرف برق کامپیوتر شما From10  ۵ راه برای کاهش مصرف برق کامپیوتر شما Ozv10  ۵ راه برای کاهش مصرف برق کامپیوتر شما Agahi10
۵ راه برای کاهش مصرف برق کامپیوتر شما 0_3311
۵ راه برای کاهش مصرف برق کامپیوتر شما Btn-ie10  ۵ راه برای کاهش مصرف برق کامپیوتر شما Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟
۵ راه برای کاهش مصرف برق کامپیوتر شما Vote_rcap31%۵ راه برای کاهش مصرف برق کامپیوتر شما Vote_lcap 31% [ 148 ]
۵ راه برای کاهش مصرف برق کامپیوتر شما Vote_rcap2%۵ راه برای کاهش مصرف برق کامپیوتر شما Vote_lcap 2% [ 10 ]
۵ راه برای کاهش مصرف برق کامپیوتر شما Vote_rcap3%۵ راه برای کاهش مصرف برق کامپیوتر شما Vote_lcap 3% [ 14 ]
۵ راه برای کاهش مصرف برق کامپیوتر شما Vote_rcap27%۵ راه برای کاهش مصرف برق کامپیوتر شما Vote_lcap 27% [ 128 ]
۵ راه برای کاهش مصرف برق کامپیوتر شما Vote_rcap15%۵ راه برای کاهش مصرف برق کامپیوتر شما Vote_lcap 15% [ 69 ]
۵ راه برای کاهش مصرف برق کامپیوتر شما Vote_rcap4%۵ راه برای کاهش مصرف برق کامپیوتر شما Vote_lcap 4% [ 20 ]
۵ راه برای کاهش مصرف برق کامپیوتر شما Vote_rcap1%۵ راه برای کاهش مصرف برق کامپیوتر شما Vote_lcap 1% [ 7 ]
۵ راه برای کاهش مصرف برق کامپیوتر شما Vote_rcap3%۵ راه برای کاهش مصرف برق کامپیوتر شما Vote_lcap 3% [ 12 ]
۵ راه برای کاهش مصرف برق کامپیوتر شما Vote_rcap8%۵ راه برای کاهش مصرف برق کامپیوتر شما Vote_lcap 8% [ 39 ]
۵ راه برای کاهش مصرف برق کامپیوتر شما Vote_rcap5%۵ راه برای کاهش مصرف برق کامپیوتر شما Vote_lcap 5% [ 26 ]

محموع راي ها : 473

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
۵ راه برای کاهش مصرف برق کامپیوتر شما Vote_rcap۵ راه برای کاهش مصرف برق کامپیوتر شما Voting_bar۵ راه برای کاهش مصرف برق کامپیوتر شما Vote_lcap 
mona69 - 552
۵ راه برای کاهش مصرف برق کامپیوتر شما Vote_rcap۵ راه برای کاهش مصرف برق کامپیوتر شما Voting_bar۵ راه برای کاهش مصرف برق کامپیوتر شما Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

۵ راه برای کاهش مصرف برق کامپیوتر شما

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

۵ راه برای کاهش مصرف برق کامپیوتر شما Empty ۵ راه برای کاهش مصرف برق کامپیوتر شما

پست من طرف ircfc.ir 01/04/10, 10:43 am

از آنجایی که کامپیوترها نسبت به قبل، ساعات بیشتری در روز مورد استفاده قرار می‌گیرند؛ بنابراین بهینه کردن مصرف انرژی در آنها بسیار مهم خواهد بود. این کار نه نتها باعث کاهش هزینه‌ای خواهد شد که می‌پردازید، بلکه باعث کمک به محیط زیست هم خواهد شد.

در این مقاله، ۵ راه برای کاهش مصرف برق کامپیوتر شما فهرست می‌شود:

۱- گوگل را برای ذخیره انرژی تنظیم کنید:
    یک نمایشگر برای نمایش دادن صفحه‌ای با پس‌زمینه سفید به انرژی بیشتری نسبت به زمانی صرف می‌کند که صفحه مورد نظر پس‌زمینه تیره داشته باشد. Blackle نرم‌افزاری که رنگ صفحه آغازین گوگل را تیره می‌کند.
    ۵ راه برای کاهش مصرف برق کامپیوتر شما 1270192447
    بله، میزان صرفه‌جویی که ای نرم‌افزار در مورد یک کامپیوتر به همراه خواهد داشت، اندک خواهد بود، ولی وقتی تنظیمات این نرم‌افزار در مورد همه کامپیوترها اعمال شود، موجب کاهش مصرف انرژی به میزان ۷۵۰ مگاوات در سال خواهد شد. خود گوگل با استفاده از همین ترفند، بیش از یک میلیون وات ساعت، صرفه‌جویی کرده است.
    البته، مفهوم کامل Blackle به هر حال کمی بحث برانگیز است، در یکی از مقالات وال استریت ژورنال مجله ادعا شده است که فقط مانیتورهای CRT میتوانند از این ابزار سود ببرند.

۲ – ویندوز خود را بهینه کنید و میزان تولید CO2 توسط آن را پیگیری کنید:
    ذخیره‌کننده CO2، یک تولبار رایگان است که توسط Snap منتشر شده و یک اپلیکیشن کم حجم است که در ویندوز اجرا می‌شود و تنظیمات انرژی ویندوز شما را تنظیم می‌کند، درنتیجه کامپیوتر، مانیتور و هارد درایو شما، برق کمتری در زمانی که شما استفاده زیادی از آنها نمی‌کنید، مصرف می‌کنند .( مثل آنچه که برای تنظیم نیروی آپشن‌ها در ویندوز انجام می‌دادید).
    ۵ راه برای کاهش مصرف برق کامپیوتر شما 1270132503
    ذخیره کننده CO2، سپس میزان صرفه‌جویی انرژی را محاسبه می‌کند و آن را به وزن CO2ای که از انتشار آن جلوگیری شده، تبدیل می‌کند. شما می‌توانید میزان CO2 ذخیره شده خودتان و تمام کسانی که از این تولبار استفاده میکنند را ببینید، بنابراین شما می‌توانید نتیجه این تلاش دسته جمعی را ببینید و در آن شرکت کنید.
    در زمان نوشته شدن مقاله اصلی، کاربران این ابزار جمعا از انتشار بیش از ۸۵۰.۰۰۰ibs گاز کربنیک جلوگیری کرده بودند.

۳ – از محصولاتی استفاده کنید که بهره‌وری انرژی بالایی دارند:
    Energy Star یک استاندارد بین المللی برای استفاده مناسب انرژی فراورده‌ها است. وقتی شما یک وسیله برقی می‌خرید ، به لوگو اش نگاه کنید ( تصویر بالا) یا به دنبال فراورده‌ای که گواهی مصرف بهنیه انرژی را داشته باشند. این کار شما را از تا حد زیادی از کارایی موثر آن وسیله مطمئن می کند.

۴- از مانیتورهای LCD به جای CRT استفاده کنید:
    بعضی منابع نقل میکنند که مانیتور های CRT به میزان۲۵۰ درصد بیشتر از LCD ها در همان اندازه، انرژی مصرف می‌کنند. پس اگر به فکر کم کردن هزینه برق خود هستید، مانیتور قدیمی خود را با یک LCD کم مصرف عوض کنید که اتفاقا میز شما را بسیار جذاب‌تر و تصاویر را بسیار زیبا‌تر نشان می‌دهد.

۵- تنظیمات کامپیوترتان را میزان کنید:
    خواه شما از یک سیستم عامل مک، استفاده کنید یا ویندوز، می‌توانید تنظیماتتان را طوری میزان کنید که در زمانی که بیکار هستید، انرژی مصرفی کامپیوترتان کاهش یابد. در ویندوز به قسمت «کنترل پنل»، و سپپ به «پاور آپشن» بروید تا تنظیمات مربوط به هارد دیسک و مانیتور کامپیوترتان را در هنگام خاموش شدن و یا در رفتن به حالت استند بای، به خوبی میزان کنید.

در Mac به System Preferences و سپس به Energy Saver pane و Sleep to adjust your energy saving settings بروید.

در اینجا ۵ راه برای کاهش مصرف انرژی پیشنهاد شد. شما هم می‌توانید راه‌هایی پیشنهاد کنید؟

اكنون 01/11/24, 07:07 pm ميباشد