ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

راهی دیگر برای بستن پنجره‏های ویندوز From10  راهی دیگر برای بستن پنجره‏های ویندوز Ozv10  راهی دیگر برای بستن پنجره‏های ویندوز Agahi10
راهی دیگر برای بستن پنجره‏های ویندوز 0_3311
راهی دیگر برای بستن پنجره‏های ویندوز Btn-ie10  راهی دیگر برای بستن پنجره‏های ویندوز Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

راهی دیگر برای بستن پنجره‏های ویندوز From10  راهی دیگر برای بستن پنجره‏های ویندوز Ozv10  راهی دیگر برای بستن پنجره‏های ویندوز Agahi10
راهی دیگر برای بستن پنجره‏های ویندوز 0_3311
راهی دیگر برای بستن پنجره‏های ویندوز Btn-ie10  راهی دیگر برای بستن پنجره‏های ویندوز Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟
راهی دیگر برای بستن پنجره‏های ویندوز Vote_rcap31%راهی دیگر برای بستن پنجره‏های ویندوز Vote_lcap 31% [ 148 ]
راهی دیگر برای بستن پنجره‏های ویندوز Vote_rcap2%راهی دیگر برای بستن پنجره‏های ویندوز Vote_lcap 2% [ 10 ]
راهی دیگر برای بستن پنجره‏های ویندوز Vote_rcap3%راهی دیگر برای بستن پنجره‏های ویندوز Vote_lcap 3% [ 14 ]
راهی دیگر برای بستن پنجره‏های ویندوز Vote_rcap27%راهی دیگر برای بستن پنجره‏های ویندوز Vote_lcap 27% [ 128 ]
راهی دیگر برای بستن پنجره‏های ویندوز Vote_rcap15%راهی دیگر برای بستن پنجره‏های ویندوز Vote_lcap 15% [ 69 ]
راهی دیگر برای بستن پنجره‏های ویندوز Vote_rcap4%راهی دیگر برای بستن پنجره‏های ویندوز Vote_lcap 4% [ 20 ]
راهی دیگر برای بستن پنجره‏های ویندوز Vote_rcap1%راهی دیگر برای بستن پنجره‏های ویندوز Vote_lcap 1% [ 7 ]
راهی دیگر برای بستن پنجره‏های ویندوز Vote_rcap3%راهی دیگر برای بستن پنجره‏های ویندوز Vote_lcap 3% [ 12 ]
راهی دیگر برای بستن پنجره‏های ویندوز Vote_rcap8%راهی دیگر برای بستن پنجره‏های ویندوز Vote_lcap 8% [ 39 ]
راهی دیگر برای بستن پنجره‏های ویندوز Vote_rcap5%راهی دیگر برای بستن پنجره‏های ویندوز Vote_lcap 5% [ 26 ]

محموع راي ها : 473

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
راهی دیگر برای بستن پنجره‏های ویندوز Vote_rcapراهی دیگر برای بستن پنجره‏های ویندوز Voting_barراهی دیگر برای بستن پنجره‏های ویندوز Vote_lcap 
mona69 - 552
راهی دیگر برای بستن پنجره‏های ویندوز Vote_rcapراهی دیگر برای بستن پنجره‏های ویندوز Voting_barراهی دیگر برای بستن پنجره‏های ویندوز Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

راهی دیگر برای بستن پنجره‏های ویندوز

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

راهی دیگر برای بستن پنجره‏های ویندوز Empty راهی دیگر برای بستن پنجره‏های ویندوز

پست من طرف ircfc.ir 16/12/10, 12:01 pm

برای این کار:
    کافی است در منتهی‏الیه سمت چپ نوار بالایی هر پنجره دوبار کلیک کنید.
    خواهید دید که پنجره بسته خواهد شد.
    منظور دقیقاً بخش مخالف قسمتی است که علامت ضربدر هر پنجره قرار دارد. به عبارت دیگر جایی که آیکن کوچک پنجره برنامه ها وجود دارد.

کاربرد دیگر این ترفند این است که در پنجره‏هایی که دکمه ضربدر ندارند یا امکان استفاده از آن نیست، این روش برای بستن پنجره عملی است.
    دلیل اصلی که این قابلیت در پنجره‏های ویندوز گنجانده شده است این است که در سیستم‏ عامل‏های مکینتاش دکمه Close در همین مکان یعنی بالا سمت چپ پنجره تعبیه شده است. در نتیجه افرادی که عادت به کار با سیستم عامل مکینتاش را دارند در صورت کار در محیط ویندوز طبق عادت قبلی می‏توانند پنجره‏ها را به همان صورت ببندند.

اكنون 01/11/24, 01:02 pm ميباشد