ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

ریزترین نمونه کمک جراح ساخت دانشمندان جوان ایرانی From10  ریزترین نمونه کمک جراح ساخت دانشمندان جوان ایرانی Ozv10  ریزترین نمونه کمک جراح ساخت دانشمندان جوان ایرانی Agahi10
ریزترین نمونه کمک جراح ساخت دانشمندان جوان ایرانی 0_3311
ریزترین نمونه کمک جراح ساخت دانشمندان جوان ایرانی Btn-ie10  ریزترین نمونه کمک جراح ساخت دانشمندان جوان ایرانی Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

ریزترین نمونه کمک جراح ساخت دانشمندان جوان ایرانی From10  ریزترین نمونه کمک جراح ساخت دانشمندان جوان ایرانی Ozv10  ریزترین نمونه کمک جراح ساخت دانشمندان جوان ایرانی Agahi10
ریزترین نمونه کمک جراح ساخت دانشمندان جوان ایرانی 0_3311
ریزترین نمونه کمک جراح ساخت دانشمندان جوان ایرانی Btn-ie10  ریزترین نمونه کمک جراح ساخت دانشمندان جوان ایرانی Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟
ریزترین نمونه کمک جراح ساخت دانشمندان جوان ایرانی Vote_rcap31%ریزترین نمونه کمک جراح ساخت دانشمندان جوان ایرانی Vote_lcap 31% [ 148 ]
ریزترین نمونه کمک جراح ساخت دانشمندان جوان ایرانی Vote_rcap2%ریزترین نمونه کمک جراح ساخت دانشمندان جوان ایرانی Vote_lcap 2% [ 10 ]
ریزترین نمونه کمک جراح ساخت دانشمندان جوان ایرانی Vote_rcap3%ریزترین نمونه کمک جراح ساخت دانشمندان جوان ایرانی Vote_lcap 3% [ 14 ]
ریزترین نمونه کمک جراح ساخت دانشمندان جوان ایرانی Vote_rcap27%ریزترین نمونه کمک جراح ساخت دانشمندان جوان ایرانی Vote_lcap 27% [ 128 ]
ریزترین نمونه کمک جراح ساخت دانشمندان جوان ایرانی Vote_rcap15%ریزترین نمونه کمک جراح ساخت دانشمندان جوان ایرانی Vote_lcap 15% [ 69 ]
ریزترین نمونه کمک جراح ساخت دانشمندان جوان ایرانی Vote_rcap4%ریزترین نمونه کمک جراح ساخت دانشمندان جوان ایرانی Vote_lcap 4% [ 20 ]
ریزترین نمونه کمک جراح ساخت دانشمندان جوان ایرانی Vote_rcap1%ریزترین نمونه کمک جراح ساخت دانشمندان جوان ایرانی Vote_lcap 1% [ 7 ]
ریزترین نمونه کمک جراح ساخت دانشمندان جوان ایرانی Vote_rcap3%ریزترین نمونه کمک جراح ساخت دانشمندان جوان ایرانی Vote_lcap 3% [ 12 ]
ریزترین نمونه کمک جراح ساخت دانشمندان جوان ایرانی Vote_rcap8%ریزترین نمونه کمک جراح ساخت دانشمندان جوان ایرانی Vote_lcap 8% [ 39 ]
ریزترین نمونه کمک جراح ساخت دانشمندان جوان ایرانی Vote_rcap5%ریزترین نمونه کمک جراح ساخت دانشمندان جوان ایرانی Vote_lcap 5% [ 26 ]

محموع راي ها : 473

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
ریزترین نمونه کمک جراح ساخت دانشمندان جوان ایرانی Vote_rcapریزترین نمونه کمک جراح ساخت دانشمندان جوان ایرانی Voting_barریزترین نمونه کمک جراح ساخت دانشمندان جوان ایرانی Vote_lcap 
mona69 - 552
ریزترین نمونه کمک جراح ساخت دانشمندان جوان ایرانی Vote_rcapریزترین نمونه کمک جراح ساخت دانشمندان جوان ایرانی Voting_barریزترین نمونه کمک جراح ساخت دانشمندان جوان ایرانی Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

ریزترین نمونه کمک جراح ساخت دانشمندان جوان ایرانی

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

ریزترین نمونه کمک جراح ساخت دانشمندان جوان ایرانی Empty ریزترین نمونه کمک جراح ساخت دانشمندان جوان ایرانی

پست من طرف ircfc.ir 16/12/10, 05:55 pm

علیرضا میرباقری دانشجوی سال آخر دکترای مکانیک دانشگاه صنعتی شریف و طراح این روبات گفت: این روبات نمونه کامل تری از روبو لنز است که در سه سال طراحی و ساخته شد و هم اکنون در بیمارستان امام خمینی تهران به عنوان کمک جراح در اعمال لاپاروسکوپی از آن استفاده می شود.

وی گفت: تفاوت روبات جدید که روبو لنز V2 نامگذاری شده با روبولنز قبلی در این است که این نمونه هوشمند و در اندازه یک چهارم نمونه قبلی طراحی شده است.

به گفته میرباقری روبو لنز جدید که نقش کمک جراح در نگه داشتن دوربین لاپاروسکوپ را برعهده دارد، می تواند به صورت هوشمند وسیله جراح را هنگام عمل پی گیری و رهگیری کند.

در نمونه قبل این جراح بود که باید به کمک پدالی که با پای او کار می کرد یا اعلام محل کار با صدای بلند روبات را به سمت محل عمل هدایت می کرد در صورتی که در نمونه جدید به این کار نیازی نیست.

این مهندس مکانیک همچنین گفت: در این نمونه مراحل روشن و خاموش کردن روبات و آمادگی برای استفاده از آن بسیار ساده تر و سریع تر از قبل انجام می شود.

علیرضا میرباقری هزینه ساخت روبولنز V2 را هم مانند نمونه اولیه40میلیون تومان اعلام و اضافه کرد: همه هزینه ها از طرف شورای گسترش و نوسازی صنایع کشور تامین شده و طراحی و ساخت آن نیز در دانشگاه صنعتی شریف انجام گرفته است.

به گفته وی نمونه خارجی این روبات که در حال حاضر در سه کشور غربی از آن ها استفاده می شود بیش از100هزار یوروست.

این محقق و طراح روبات کمک جراح که امروز در جمع گروهی از جراحان در سی و چهارمین همایش جامعه جراحان سخن می گفت و کار را با روبات را به آنها آموزش می داد، از راه اندازی و استفاده از روبولنز جدید در یکی از بیمارستان های تخصصی تهران پس از پایان همایش اشاره کرد و گفت: پنج بیمارستان دانشگاهی دیگر در کشور نمونه جدید روبولنز را سفارش داده و خریداری کرده اند که به زودی به آن ها تحویل می شود.

بیمارستان های لبافی نژاد برای اطاق عمل اورولوژی وابسته به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بیمارستان تخصصی میرزاکوچک خان وابسته به دانشگاه علوم پزشکی تهران و بیمارستان نمازی از بیمارستان های بزرگ تابعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز از این جمله است.

میرباقری گفت: برخی از کشورهای منطقه نیز خریداری روبولنز را خواستار شده اند

اكنون 02/11/24, 01:02 am ميباشد