ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

مرد آهنی وارد ارتش آمریکا می‌شود From10  مرد آهنی وارد ارتش آمریکا می‌شود Ozv10  مرد آهنی وارد ارتش آمریکا می‌شود Agahi10
مرد آهنی وارد ارتش آمریکا می‌شود 0_3311
مرد آهنی وارد ارتش آمریکا می‌شود Btn-ie10  مرد آهنی وارد ارتش آمریکا می‌شود Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

مرد آهنی وارد ارتش آمریکا می‌شود From10  مرد آهنی وارد ارتش آمریکا می‌شود Ozv10  مرد آهنی وارد ارتش آمریکا می‌شود Agahi10
مرد آهنی وارد ارتش آمریکا می‌شود 0_3311
مرد آهنی وارد ارتش آمریکا می‌شود Btn-ie10  مرد آهنی وارد ارتش آمریکا می‌شود Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟
مرد آهنی وارد ارتش آمریکا می‌شود Vote_rcap31%مرد آهنی وارد ارتش آمریکا می‌شود Vote_lcap 31% [ 148 ]
مرد آهنی وارد ارتش آمریکا می‌شود Vote_rcap2%مرد آهنی وارد ارتش آمریکا می‌شود Vote_lcap 2% [ 10 ]
مرد آهنی وارد ارتش آمریکا می‌شود Vote_rcap3%مرد آهنی وارد ارتش آمریکا می‌شود Vote_lcap 3% [ 14 ]
مرد آهنی وارد ارتش آمریکا می‌شود Vote_rcap27%مرد آهنی وارد ارتش آمریکا می‌شود Vote_lcap 27% [ 128 ]
مرد آهنی وارد ارتش آمریکا می‌شود Vote_rcap15%مرد آهنی وارد ارتش آمریکا می‌شود Vote_lcap 15% [ 69 ]
مرد آهنی وارد ارتش آمریکا می‌شود Vote_rcap4%مرد آهنی وارد ارتش آمریکا می‌شود Vote_lcap 4% [ 20 ]
مرد آهنی وارد ارتش آمریکا می‌شود Vote_rcap1%مرد آهنی وارد ارتش آمریکا می‌شود Vote_lcap 1% [ 7 ]
مرد آهنی وارد ارتش آمریکا می‌شود Vote_rcap3%مرد آهنی وارد ارتش آمریکا می‌شود Vote_lcap 3% [ 12 ]
مرد آهنی وارد ارتش آمریکا می‌شود Vote_rcap8%مرد آهنی وارد ارتش آمریکا می‌شود Vote_lcap 8% [ 39 ]
مرد آهنی وارد ارتش آمریکا می‌شود Vote_rcap5%مرد آهنی وارد ارتش آمریکا می‌شود Vote_lcap 5% [ 26 ]

محموع راي ها : 473

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
مرد آهنی وارد ارتش آمریکا می‌شود Vote_rcapمرد آهنی وارد ارتش آمریکا می‌شود Voting_barمرد آهنی وارد ارتش آمریکا می‌شود Vote_lcap 
mona69 - 552
مرد آهنی وارد ارتش آمریکا می‌شود Vote_rcapمرد آهنی وارد ارتش آمریکا می‌شود Voting_barمرد آهنی وارد ارتش آمریکا می‌شود Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

مرد آهنی وارد ارتش آمریکا می‌شود

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

مرد آهنی وارد ارتش آمریکا می‌شود Empty مرد آهنی وارد ارتش آمریکا می‌شود

پست من طرف ircfc.ir 16/12/10, 06:08 pm

یک شرکت آمریکایی یک پوشش آهنی ویژه را توسعه داده است که انرژی خود را از نیروی آب تامین می‌کند و می‌تواند سربازان را به مردان آهنی واقعی تبدیل کند.

مرد آهنی وارد ارتش آمریکا می‌شود 70437_515

به گزارش خبرگزاری مهر، شرکت «ریتنون» پیمانکار وزارت دفاع آمریکا که با بکارگیری فناوریهای پیشرفته در تلاش برای افزایش نیروی فیزیکی سربازان است پوشش آهنی جدیدی را ارائه کرده است که ظرف پنج سال آینده می‌تواند در افزایش تواناییهای فیزیکی سربازان ارتش آمریکا به خدمت گرفته شود.

این پوشش آهنی خارجی (Exoskeleton) که XOS 2 نام دارد جدیدترین نمونه از فناوریهای ایجاد شده توسط شرکت «ریتنون» و نمونه کامل شده مدل قبلی پوشش آهنی است. در این نمونه جدید توانایی اجرایی و ویژگیهای فنی افزایش یافته است.

XOS 2 بسیار سبکتر از نمونه قبلی بوده و به سرباز اجازه می‌دهد که با سرعت و انعطاف پذیری بیشتری حرکت کند. همچنی میزان مصرف انرژی آن 50 درصد کمتر از نمونه قبلی است.

مقاومت XOS 2 نسبت به شرایط محیطی افزایش یافته است. سرباز با این لباس می‌تواند تا سرعت حداکثر 15 کیلومتر بر ساعت حرکت کرده و فوتبال بازی کند.

مرد آهنی وارد ارتش آمریکا می‌شود 70438_843

براساس گزارش لس آنجلس تایمز، زمانی که سرباز این پوشش آهنی را می‌پوشد و تبدیل به یک مرد آهنی می‌شود می‌تواند یک جسم 90 کیلوگرمی را بلند کند.

در حال حاضر این پوشش آهنی انرژی خود را از طریق اتصال کابلی به یک باتری هیدرولیکی است می‌گیرد اما توسعه دهندگان آن درحال کار بر روی یک باتری قابل حمل هستند که بتواند به دور کمر استفاده کننده وصل شود.

مرد آهنی وارد ارتش آمریکا می‌شود 70439_610

مرد آهنی وارد ارتش آمریکا می‌شود 70440_621

مرد آهنی وارد ارتش آمریکا می‌شود 70441_454

مرد آهنی وارد ارتش آمریکا می‌شود 70442_886

اكنون 01/11/24, 07:07 pm ميباشد