ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

نزاع هوشمند ربات و انسان From10  نزاع هوشمند ربات و انسان Ozv10  نزاع هوشمند ربات و انسان Agahi10
نزاع هوشمند ربات و انسان 0_3311
نزاع هوشمند ربات و انسان Btn-ie10  نزاع هوشمند ربات و انسان Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

نزاع هوشمند ربات و انسان From10  نزاع هوشمند ربات و انسان Ozv10  نزاع هوشمند ربات و انسان Agahi10
نزاع هوشمند ربات و انسان 0_3311
نزاع هوشمند ربات و انسان Btn-ie10  نزاع هوشمند ربات و انسان Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟
نزاع هوشمند ربات و انسان Vote_rcap31%نزاع هوشمند ربات و انسان Vote_lcap 31% [ 148 ]
نزاع هوشمند ربات و انسان Vote_rcap2%نزاع هوشمند ربات و انسان Vote_lcap 2% [ 10 ]
نزاع هوشمند ربات و انسان Vote_rcap3%نزاع هوشمند ربات و انسان Vote_lcap 3% [ 14 ]
نزاع هوشمند ربات و انسان Vote_rcap27%نزاع هوشمند ربات و انسان Vote_lcap 27% [ 128 ]
نزاع هوشمند ربات و انسان Vote_rcap15%نزاع هوشمند ربات و انسان Vote_lcap 15% [ 69 ]
نزاع هوشمند ربات و انسان Vote_rcap4%نزاع هوشمند ربات و انسان Vote_lcap 4% [ 20 ]
نزاع هوشمند ربات و انسان Vote_rcap1%نزاع هوشمند ربات و انسان Vote_lcap 1% [ 7 ]
نزاع هوشمند ربات و انسان Vote_rcap3%نزاع هوشمند ربات و انسان Vote_lcap 3% [ 12 ]
نزاع هوشمند ربات و انسان Vote_rcap8%نزاع هوشمند ربات و انسان Vote_lcap 8% [ 39 ]
نزاع هوشمند ربات و انسان Vote_rcap5%نزاع هوشمند ربات و انسان Vote_lcap 5% [ 26 ]

محموع راي ها : 473

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
نزاع هوشمند ربات و انسان Vote_rcapنزاع هوشمند ربات و انسان Voting_barنزاع هوشمند ربات و انسان Vote_lcap 
mona69 - 552
نزاع هوشمند ربات و انسان Vote_rcapنزاع هوشمند ربات و انسان Voting_barنزاع هوشمند ربات و انسان Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

نزاع هوشمند ربات و انسان

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

نزاع هوشمند ربات و انسان Empty نزاع هوشمند ربات و انسان

پست من طرف ircfc.ir 16/12/10, 06:14 pm

نزاع هوشمند ربات و انسان Learning_narenji_ir

اگر اقای اسیموف آزمایشی را که در آزمایشگاه روبوتیک اسلوانیا در حال انجام است می دید، بدون شک وحشت زده می شد! در اینجا ربات قدرتمندی داریم که بارها و بارها به دست انسان ضربه وارد می کند. ضربه هایی ملایم و بدون درد تا ضرباتی با دردی تحمل ناپذیر محصول فعالیت این ربات هستند. به نظر می رسد که قانون اول روبوتیک آقای آسیموف کاملا زیر سوال رفته است: «یک ربات نمی تواند هیچ آسیبی به یک انسان برساند»

Borut Povše از دانشگاه Ljubljana طی یک طرح تحقیقاتی ۶ نفر از هم دانشکده ای هایش را متقاعد کرد تا دست شان را در اختیار یک ربات صنعتی قدرتمند قرار دهند، تا با اندازه گیری ضربات آن،آستانه درد برخوردهای انسان‫-‬ربات را اندازه گیری کند‫.‬ او دلیل این آزمایشات را تجربی کردن قوانین آسیموف می داند، تا صنعت رباتیک در آینده هم بتواند به این قوانین پای بند بماند‫.‬

او می گوید:«حتی ربات هایی که طبق قوانین آسیموف تولید می شوند، ممکن است به طور اتفاقی با انسان برخورد داشته باشند. ما می خواهیم مطمئن شویم که درصورت وقوع تصادم، این برخورد بیش از حد قوی نباشد. ما می خواهیم در اولین مرحله محدودیت های سرعت و بازه حرکتی مناسبی برای ربات ها تعریف کنیم و همچنین شکل و اندازه ابزارهای کاری آنها را به گونه ای تعیین کنیم که بدون خطر بتوانند با انسان در تعامل باشند و کار کنند»

آنها برای آزمایش های شان از یک ربات کوچک خط تولید استفاده می کنند که توسط شرکت اپسون ساخته شده و در کارخانه ها برای سر هم کردن قطعات وسایل الکتریکی و الکترونیکی مانند قهوه جوش به کار می رود. آنها این بازوی رباتی را به گونه ای برنامه ریزی کرده اند که محل قرار گیری دست داوطلب را پیدا کرده و به بازوی او ضربه بزند. هر یک از داوطلبان توسط بازوی رباتی که به دو ابزار با نوک گرد و نوک تقریبا تیز مجهز شده، ۱۸ ضربه را نوش جان می کند.

آنگاه از داوطلبان خواسته می شود که ضربات هر یک از سرهای ربات را در یکی از این دسته ها طبقه بندی کنند: بدون درد، ملایم، متوسط، مهیب و تحمل ناپذیر. البته Povše که خودش اول از همه ربات را آزمایش کرده می گوید ضربات معمولا از ملایم تا متوسط هستند. آنها همچنین برای تست ضربات بسیار شدید از یک دست مصنوعی هم استفاده کرده اند.

در نهایت ایده اصلی این است که یک ربات هنگامی که حضور یک انسان را احساس می کند باید سرعت و دامنه حرکتی اش را به قدری کاهش دهد که در صورت تصادم آسبیی به اشخاص وارد نگردد.

NewsScientist

اكنون 01/11/24, 12:04 pm ميباشد