ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

پردازش زبان طبیعی From10  پردازش زبان طبیعی Ozv10  پردازش زبان طبیعی Agahi10
پردازش زبان طبیعی 0_3311
پردازش زبان طبیعی Btn-ie10  پردازش زبان طبیعی Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

پردازش زبان طبیعی From10  پردازش زبان طبیعی Ozv10  پردازش زبان طبیعی Agahi10
پردازش زبان طبیعی 0_3311
پردازش زبان طبیعی Btn-ie10  پردازش زبان طبیعی Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟
پردازش زبان طبیعی Vote_rcap31%پردازش زبان طبیعی Vote_lcap 31% [ 148 ]
پردازش زبان طبیعی Vote_rcap2%پردازش زبان طبیعی Vote_lcap 2% [ 10 ]
پردازش زبان طبیعی Vote_rcap3%پردازش زبان طبیعی Vote_lcap 3% [ 14 ]
پردازش زبان طبیعی Vote_rcap27%پردازش زبان طبیعی Vote_lcap 27% [ 128 ]
پردازش زبان طبیعی Vote_rcap15%پردازش زبان طبیعی Vote_lcap 15% [ 69 ]
پردازش زبان طبیعی Vote_rcap4%پردازش زبان طبیعی Vote_lcap 4% [ 20 ]
پردازش زبان طبیعی Vote_rcap1%پردازش زبان طبیعی Vote_lcap 1% [ 7 ]
پردازش زبان طبیعی Vote_rcap3%پردازش زبان طبیعی Vote_lcap 3% [ 12 ]
پردازش زبان طبیعی Vote_rcap8%پردازش زبان طبیعی Vote_lcap 8% [ 39 ]
پردازش زبان طبیعی Vote_rcap5%پردازش زبان طبیعی Vote_lcap 5% [ 26 ]

محموع راي ها : 473

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
پردازش زبان طبیعی Vote_rcapپردازش زبان طبیعی Voting_barپردازش زبان طبیعی Vote_lcap 
mona69 - 552
پردازش زبان طبیعی Vote_rcapپردازش زبان طبیعی Voting_barپردازش زبان طبیعی Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

پردازش زبان طبیعی

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

پردازش زبان طبیعی Empty پردازش زبان طبیعی

پست من طرف ircfc.ir 16/12/10, 06:46 pm

پردازش زبان طبیعی یا Natural Language Processing، به ماشین های هوش مند این قابلیت را می دهد که زبان انسان ها را بخوانند و آنها را متوجه شوند. بسیاری از تحقیقات به این نتیجه رسید که برای ایجاد قدرت کافی برای سیستم پردازش زبان طبیعی، نیاز است که اطلاعات زیاد و کاملی را به این سیستم ارائه کنیم که می تواند با استفاده از خواندن متن های موجود در اینترنت انجام شود.

برنامه هایی که هم اکنون در زمینه پردازش زبان طبیعی درست عمل می کنند، از امکاناتی مانند: بازیابی اطلاعات، جستجو در متن ها و امکان ترجمه ماشینی بهره مند اند.

- حرکت و جا به جا کردن اجسام:

تحقیقات در زمینه روبوتیک، بیش از هر چیزی به هوش مصنوعی وابسته است. روبات ها برای موارد بسیار زیادی نیاز به هوشمندی دارند که از جمله آنها می توان مواردی مانند: مسیر یابی ، جا به جا کردن، این که بدانند کجا هستند، این که درکی از محیط خود داشته باشند و بتوانند برای حرکت به سوی نقطه خاصی، برنامه ریزی نمایند و هدف خود را تعیین کنند. بدین ترتیب هوش مصنوعی برای روبات ها بسیار پر کاربرد است و تقریبا در تمام زمینه های ذکر شده از آن استفاده می نمایند.

- ادراک:

درک ماشینی، به آنها این امکان را می دهد که بتوانند با استفاده از سنسور های ورودی خود، نظیر: دوربین، میکروفون ها و دیگر سنسور های عجیب و غریب (!) ؛ از محیط خود برداشت صحیحی داشته و بتواند محیط پیرامون خود را درک کند. در اصل، بینایی کامپیوتری این امکان را می دهد که کامپیوتر بتواند چیز هایی که می بیند را مورد تجزیه و تحلیل قرار دهد. چند مورد از آنالیز های معروف در روبات ها عبارت است از : آنالیز صحبت و صدا ها و تشخیص منظور، آنالیز چهره ها و تشخیص حالات آن ها. مانند: خشم، ناراحتی، خنده و ... ، آنالیز اشیاء پیرامون و تشخیص آنها .

با استفاده از انواع آنالیز ها و تجزیه و تحلیل هایی که در بالا ذکر شدند، روبات ها قادر خواهند بود که بسیار هوشمند تر از قبل عمل کنند. مثلا در جا به جایی اجسام شیشه ای، دقت بیشتری کنند. برای کسی که ناراحت و عصبانی است، جک تعریف نکند! و سلام را با خدا حافظ پاسخ ندهد.

اكنون 01/11/24, 02:51 pm ميباشد