ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

زوم چند برابر به هنگام عکس‌برداری در گوشی‌های سری N نوکیا From10  زوم چند برابر به هنگام عکس‌برداری در گوشی‌های سری N نوکیا Ozv10  زوم چند برابر به هنگام عکس‌برداری در گوشی‌های سری N نوکیا Agahi10
زوم چند برابر به هنگام عکس‌برداری در گوشی‌های سری N نوکیا 0_3311
زوم چند برابر به هنگام عکس‌برداری در گوشی‌های سری N نوکیا Btn-ie10  زوم چند برابر به هنگام عکس‌برداری در گوشی‌های سری N نوکیا Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

زوم چند برابر به هنگام عکس‌برداری در گوشی‌های سری N نوکیا From10  زوم چند برابر به هنگام عکس‌برداری در گوشی‌های سری N نوکیا Ozv10  زوم چند برابر به هنگام عکس‌برداری در گوشی‌های سری N نوکیا Agahi10
زوم چند برابر به هنگام عکس‌برداری در گوشی‌های سری N نوکیا 0_3311
زوم چند برابر به هنگام عکس‌برداری در گوشی‌های سری N نوکیا Btn-ie10  زوم چند برابر به هنگام عکس‌برداری در گوشی‌های سری N نوکیا Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟
زوم چند برابر به هنگام عکس‌برداری در گوشی‌های سری N نوکیا Vote_rcap31%زوم چند برابر به هنگام عکس‌برداری در گوشی‌های سری N نوکیا Vote_lcap 31% [ 148 ]
زوم چند برابر به هنگام عکس‌برداری در گوشی‌های سری N نوکیا Vote_rcap2%زوم چند برابر به هنگام عکس‌برداری در گوشی‌های سری N نوکیا Vote_lcap 2% [ 10 ]
زوم چند برابر به هنگام عکس‌برداری در گوشی‌های سری N نوکیا Vote_rcap3%زوم چند برابر به هنگام عکس‌برداری در گوشی‌های سری N نوکیا Vote_lcap 3% [ 14 ]
زوم چند برابر به هنگام عکس‌برداری در گوشی‌های سری N نوکیا Vote_rcap27%زوم چند برابر به هنگام عکس‌برداری در گوشی‌های سری N نوکیا Vote_lcap 27% [ 128 ]
زوم چند برابر به هنگام عکس‌برداری در گوشی‌های سری N نوکیا Vote_rcap15%زوم چند برابر به هنگام عکس‌برداری در گوشی‌های سری N نوکیا Vote_lcap 15% [ 69 ]
زوم چند برابر به هنگام عکس‌برداری در گوشی‌های سری N نوکیا Vote_rcap4%زوم چند برابر به هنگام عکس‌برداری در گوشی‌های سری N نوکیا Vote_lcap 4% [ 20 ]
زوم چند برابر به هنگام عکس‌برداری در گوشی‌های سری N نوکیا Vote_rcap1%زوم چند برابر به هنگام عکس‌برداری در گوشی‌های سری N نوکیا Vote_lcap 1% [ 7 ]
زوم چند برابر به هنگام عکس‌برداری در گوشی‌های سری N نوکیا Vote_rcap3%زوم چند برابر به هنگام عکس‌برداری در گوشی‌های سری N نوکیا Vote_lcap 3% [ 12 ]
زوم چند برابر به هنگام عکس‌برداری در گوشی‌های سری N نوکیا Vote_rcap8%زوم چند برابر به هنگام عکس‌برداری در گوشی‌های سری N نوکیا Vote_lcap 8% [ 39 ]
زوم چند برابر به هنگام عکس‌برداری در گوشی‌های سری N نوکیا Vote_rcap5%زوم چند برابر به هنگام عکس‌برداری در گوشی‌های سری N نوکیا Vote_lcap 5% [ 26 ]

محموع راي ها : 473

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
زوم چند برابر به هنگام عکس‌برداری در گوشی‌های سری N نوکیا Vote_rcapزوم چند برابر به هنگام عکس‌برداری در گوشی‌های سری N نوکیا Voting_barزوم چند برابر به هنگام عکس‌برداری در گوشی‌های سری N نوکیا Vote_lcap 
mona69 - 552
زوم چند برابر به هنگام عکس‌برداری در گوشی‌های سری N نوکیا Vote_rcapزوم چند برابر به هنگام عکس‌برداری در گوشی‌های سری N نوکیا Voting_barزوم چند برابر به هنگام عکس‌برداری در گوشی‌های سری N نوکیا Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

زوم چند برابر به هنگام عکس‌برداری در گوشی‌های سری N نوکیا

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

یازده زوم چند برابر به هنگام عکس‌برداری در گوشی‌های سری N نوکیا

پست من طرف ircfc.ir 18/12/10, 02:28 pm

یکی از محبوب‌ترین گوشی‌های حال حاضر بازار تلفن‌همراه به ویژه در کشور ما، گوشی‌های سری N نوکیا هستند. امکانات گوشی‌های سری N متغیر است، اما در این میان دوربین این گوشی‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است. کم کیفیت‌ترین دوربین این سری، 2 مگاپیکسل و بیشترین آن 5 مگاپیکسل است و کلیه این گوشی‌ها قابلیت Zoom یا بزرگنمایی را دارا می باشند (به جز N800 و N810 که تنها دارای وبکم هستند). در این ترفند قصد داریم نحوه زوم چند برابر به هنگام عکس‌برداری در گوشی‌های سری N نوکیا را برای شما بازگو نماییم.

بدین منظور:
    از منوی اصلی وارد Imaging > Camera شوید.
    اکنون دقت کنید اگر عبارت Image در بالای گوشی به چشم میخورد یعنی دوربین در حالت Image mode قرار دارد. در غیر این صورت عبارت Video وجود دارد که بایستی آن را بر روی Image mode تنظیم کنید. برای اینکار کافیست دکمه Options را فشار داده و Image mode را برگزینید.
    اکنون از طریق Options وارد Settings شوید.
    سپس گزینه Extended digital zoom یا Extended zoom را بر روی On قرار دهید.
    در پایان تنظیمات را ذخیره کرده و به حالت عکس‌برداری بازگردید.
    اکنون با فشردن دکمه بالا، میتوانید بیشتر از قبل در هنگام گرفتن عکس بر روی سوژه زوم کنید.

دقت کنید این ترفند تنها به هنگام عکس‌برداری عمل می‌کند و در حالت Video قابل اجرا نیست.

اكنون 01/11/24, 12:03 pm ميباشد