ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

روشن نمودن چراغ صفحه گوشی در حالت قفل بودن صفحه کلید From10  روشن نمودن چراغ صفحه گوشی در حالت قفل بودن صفحه کلید Ozv10  روشن نمودن چراغ صفحه گوشی در حالت قفل بودن صفحه کلید Agahi10
روشن نمودن چراغ صفحه گوشی در حالت قفل بودن صفحه کلید 0_3311
روشن نمودن چراغ صفحه گوشی در حالت قفل بودن صفحه کلید Btn-ie10  روشن نمودن چراغ صفحه گوشی در حالت قفل بودن صفحه کلید Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

روشن نمودن چراغ صفحه گوشی در حالت قفل بودن صفحه کلید From10  روشن نمودن چراغ صفحه گوشی در حالت قفل بودن صفحه کلید Ozv10  روشن نمودن چراغ صفحه گوشی در حالت قفل بودن صفحه کلید Agahi10
روشن نمودن چراغ صفحه گوشی در حالت قفل بودن صفحه کلید 0_3311
روشن نمودن چراغ صفحه گوشی در حالت قفل بودن صفحه کلید Btn-ie10  روشن نمودن چراغ صفحه گوشی در حالت قفل بودن صفحه کلید Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟
روشن نمودن چراغ صفحه گوشی در حالت قفل بودن صفحه کلید Vote_rcap31%روشن نمودن چراغ صفحه گوشی در حالت قفل بودن صفحه کلید Vote_lcap 31% [ 148 ]
روشن نمودن چراغ صفحه گوشی در حالت قفل بودن صفحه کلید Vote_rcap2%روشن نمودن چراغ صفحه گوشی در حالت قفل بودن صفحه کلید Vote_lcap 2% [ 10 ]
روشن نمودن چراغ صفحه گوشی در حالت قفل بودن صفحه کلید Vote_rcap3%روشن نمودن چراغ صفحه گوشی در حالت قفل بودن صفحه کلید Vote_lcap 3% [ 14 ]
روشن نمودن چراغ صفحه گوشی در حالت قفل بودن صفحه کلید Vote_rcap27%روشن نمودن چراغ صفحه گوشی در حالت قفل بودن صفحه کلید Vote_lcap 27% [ 128 ]
روشن نمودن چراغ صفحه گوشی در حالت قفل بودن صفحه کلید Vote_rcap15%روشن نمودن چراغ صفحه گوشی در حالت قفل بودن صفحه کلید Vote_lcap 15% [ 69 ]
روشن نمودن چراغ صفحه گوشی در حالت قفل بودن صفحه کلید Vote_rcap4%روشن نمودن چراغ صفحه گوشی در حالت قفل بودن صفحه کلید Vote_lcap 4% [ 20 ]
روشن نمودن چراغ صفحه گوشی در حالت قفل بودن صفحه کلید Vote_rcap1%روشن نمودن چراغ صفحه گوشی در حالت قفل بودن صفحه کلید Vote_lcap 1% [ 7 ]
روشن نمودن چراغ صفحه گوشی در حالت قفل بودن صفحه کلید Vote_rcap3%روشن نمودن چراغ صفحه گوشی در حالت قفل بودن صفحه کلید Vote_lcap 3% [ 12 ]
روشن نمودن چراغ صفحه گوشی در حالت قفل بودن صفحه کلید Vote_rcap8%روشن نمودن چراغ صفحه گوشی در حالت قفل بودن صفحه کلید Vote_lcap 8% [ 39 ]
روشن نمودن چراغ صفحه گوشی در حالت قفل بودن صفحه کلید Vote_rcap5%روشن نمودن چراغ صفحه گوشی در حالت قفل بودن صفحه کلید Vote_lcap 5% [ 26 ]

محموع راي ها : 473

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
روشن نمودن چراغ صفحه گوشی در حالت قفل بودن صفحه کلید Vote_rcapروشن نمودن چراغ صفحه گوشی در حالت قفل بودن صفحه کلید Voting_barروشن نمودن چراغ صفحه گوشی در حالت قفل بودن صفحه کلید Vote_lcap 
mona69 - 552
روشن نمودن چراغ صفحه گوشی در حالت قفل بودن صفحه کلید Vote_rcapروشن نمودن چراغ صفحه گوشی در حالت قفل بودن صفحه کلید Voting_barروشن نمودن چراغ صفحه گوشی در حالت قفل بودن صفحه کلید Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

روشن نمودن چراغ صفحه گوشی در حالت قفل بودن صفحه کلید

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

سیزده روشن نمودن چراغ صفحه گوشی در حالت قفل بودن صفحه کلید

پست من طرف ircfc.ir 18/12/10, 02:48 pm

همان طور که میدانید در صورتی که در گوشی های سری 60 نوکیا، هنگامی که صفحه کلید گوشی را به حالت قفل Lock در می آورید، در صورتی که بخواهید پس از قفل صفحه کلید، اطلاعاتی مثل تاریخ و ساعت را ببینید باید گوشی را از حالت Lock خارج کنید و اطلاعات را ببینید چرا که در این صورت چراغ صفحه گوشی روشن نمیشود. در این ترفند قصد داریم روشی ساده را به شما معرفی کنیم که میتوانید با استفاده از آن در حالت قفل، چراغ صفحه را روشن کنید و اطلاعات را ببینید، بدون این که از حالت قفل صفحه کلید خارج شوید.

برای این کار:
    پس از قفل کردن صفحه کلید، کافی است ، عدد 999 یا 991 را وارد کنید.
    چراغ روشن میشود، بدون اینکه از حالت قفل صفحه کلید خارج شوید.
    به همین سادگی!

لازم به ذکر است این موضوع به این دلیل است که در اروپا و امریکا این شماره ها تلفن مراکز اورژانسی هستند و به این دلیل است که چنین قابلیتی وجود دارد.

اكنون 01/11/24, 01:56 pm ميباشد