ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

فرمت كردن گوشی نوکیا در حالت خاموش From10  فرمت كردن گوشی نوکیا در حالت خاموش Ozv10  فرمت كردن گوشی نوکیا در حالت خاموش Agahi10
فرمت كردن گوشی نوکیا در حالت خاموش 0_3311
فرمت كردن گوشی نوکیا در حالت خاموش Btn-ie10  فرمت كردن گوشی نوکیا در حالت خاموش Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

فرمت كردن گوشی نوکیا در حالت خاموش From10  فرمت كردن گوشی نوکیا در حالت خاموش Ozv10  فرمت كردن گوشی نوکیا در حالت خاموش Agahi10
فرمت كردن گوشی نوکیا در حالت خاموش 0_3311
فرمت كردن گوشی نوکیا در حالت خاموش Btn-ie10  فرمت كردن گوشی نوکیا در حالت خاموش Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟
فرمت كردن گوشی نوکیا در حالت خاموش Vote_rcap31%فرمت كردن گوشی نوکیا در حالت خاموش Vote_lcap 31% [ 148 ]
فرمت كردن گوشی نوکیا در حالت خاموش Vote_rcap2%فرمت كردن گوشی نوکیا در حالت خاموش Vote_lcap 2% [ 10 ]
فرمت كردن گوشی نوکیا در حالت خاموش Vote_rcap3%فرمت كردن گوشی نوکیا در حالت خاموش Vote_lcap 3% [ 14 ]
فرمت كردن گوشی نوکیا در حالت خاموش Vote_rcap27%فرمت كردن گوشی نوکیا در حالت خاموش Vote_lcap 27% [ 128 ]
فرمت كردن گوشی نوکیا در حالت خاموش Vote_rcap15%فرمت كردن گوشی نوکیا در حالت خاموش Vote_lcap 15% [ 69 ]
فرمت كردن گوشی نوکیا در حالت خاموش Vote_rcap4%فرمت كردن گوشی نوکیا در حالت خاموش Vote_lcap 4% [ 20 ]
فرمت كردن گوشی نوکیا در حالت خاموش Vote_rcap1%فرمت كردن گوشی نوکیا در حالت خاموش Vote_lcap 1% [ 7 ]
فرمت كردن گوشی نوکیا در حالت خاموش Vote_rcap3%فرمت كردن گوشی نوکیا در حالت خاموش Vote_lcap 3% [ 12 ]
فرمت كردن گوشی نوکیا در حالت خاموش Vote_rcap8%فرمت كردن گوشی نوکیا در حالت خاموش Vote_lcap 8% [ 39 ]
فرمت كردن گوشی نوکیا در حالت خاموش Vote_rcap5%فرمت كردن گوشی نوکیا در حالت خاموش Vote_lcap 5% [ 26 ]

محموع راي ها : 473

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
فرمت كردن گوشی نوکیا در حالت خاموش Vote_rcapفرمت كردن گوشی نوکیا در حالت خاموش Voting_barفرمت كردن گوشی نوکیا در حالت خاموش Vote_lcap 
mona69 - 552
فرمت كردن گوشی نوکیا در حالت خاموش Vote_rcapفرمت كردن گوشی نوکیا در حالت خاموش Voting_barفرمت كردن گوشی نوکیا در حالت خاموش Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

فرمت كردن گوشی نوکیا در حالت خاموش

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

چهارده فرمت كردن گوشی نوکیا در حالت خاموش

پست من طرف ircfc.ir 18/12/10, 03:32 pm

با استفاده از ترفندی که هم اکنون به شما معرفی خواهیم کرد می توانید به راحتی و بدون روشن کردن گوشی Nokia خود و در حالت خاموش، گوشی را فرمت کنید. این ترفندی زمانی بسیار مفید است که بدلیل وجود ویروس و اختلال در گوشی، شما نمی توانید گوشی خود را در هنگام روشن بودن آن فرمت کنید.

بدین منظور:
    ابتدا از خاموش بودن گوشی مطمئن شوید.
    سپس به ترتیب کلیدهای *(ستاره)، 3 (عدد سه) و کلید سبز (یا همان Call) را نگه داشته و کلید روشن و خاموش (Power) گوشی را بزنید و نگه دارید تا صفحه فرمت گوشی ظاهر شود.
    توجه داشته باشید که 4 کلید تا زمان ظاهر شدن صفحه فرمت بایستی نگه داشته بشود.
    پس از ظاهر شدن صفحه، میتوانید دستان خود را از روی کلیدها بردارید و منتظر شوید تا عملیات فرمت به اتمام برسد.

دقت کنید با فرمت گوشی کلیه اطلاعات حافظه داخلی گوشی Phone Memory به طور کامل حذف میشود. این اطلاعات شامل تصاویر، فایل های صوتی و تصویری و SMS ها و سایر فایلها در صورت ذخیره در حافظه داخلی میباشد. همچنین دفترچه تلفن گوشی نیز پاک خواهد شد. بنابرین همواره لازم است از این اطلاعات پیشتیبان تهیه کنید.

اكنون 01/11/24, 01:59 pm ميباشد