ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

Restart کردن گوشی دیگران توسط بلوتوث! From10  Restart کردن گوشی دیگران توسط بلوتوث! Ozv10  Restart کردن گوشی دیگران توسط بلوتوث! Agahi10
Restart کردن گوشی دیگران توسط بلوتوث! 0_3311
Restart کردن گوشی دیگران توسط بلوتوث! Btn-ie10  Restart کردن گوشی دیگران توسط بلوتوث! Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

Restart کردن گوشی دیگران توسط بلوتوث! From10  Restart کردن گوشی دیگران توسط بلوتوث! Ozv10  Restart کردن گوشی دیگران توسط بلوتوث! Agahi10
Restart کردن گوشی دیگران توسط بلوتوث! 0_3311
Restart کردن گوشی دیگران توسط بلوتوث! Btn-ie10  Restart کردن گوشی دیگران توسط بلوتوث! Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟
Restart کردن گوشی دیگران توسط بلوتوث! Vote_rcap31%Restart کردن گوشی دیگران توسط بلوتوث! Vote_lcap 31% [ 148 ]
Restart کردن گوشی دیگران توسط بلوتوث! Vote_rcap2%Restart کردن گوشی دیگران توسط بلوتوث! Vote_lcap 2% [ 10 ]
Restart کردن گوشی دیگران توسط بلوتوث! Vote_rcap3%Restart کردن گوشی دیگران توسط بلوتوث! Vote_lcap 3% [ 14 ]
Restart کردن گوشی دیگران توسط بلوتوث! Vote_rcap27%Restart کردن گوشی دیگران توسط بلوتوث! Vote_lcap 27% [ 128 ]
Restart کردن گوشی دیگران توسط بلوتوث! Vote_rcap15%Restart کردن گوشی دیگران توسط بلوتوث! Vote_lcap 15% [ 69 ]
Restart کردن گوشی دیگران توسط بلوتوث! Vote_rcap4%Restart کردن گوشی دیگران توسط بلوتوث! Vote_lcap 4% [ 20 ]
Restart کردن گوشی دیگران توسط بلوتوث! Vote_rcap1%Restart کردن گوشی دیگران توسط بلوتوث! Vote_lcap 1% [ 7 ]
Restart کردن گوشی دیگران توسط بلوتوث! Vote_rcap3%Restart کردن گوشی دیگران توسط بلوتوث! Vote_lcap 3% [ 12 ]
Restart کردن گوشی دیگران توسط بلوتوث! Vote_rcap8%Restart کردن گوشی دیگران توسط بلوتوث! Vote_lcap 8% [ 39 ]
Restart کردن گوشی دیگران توسط بلوتوث! Vote_rcap5%Restart کردن گوشی دیگران توسط بلوتوث! Vote_lcap 5% [ 26 ]

محموع راي ها : 473

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
Restart کردن گوشی دیگران توسط بلوتوث! Vote_rcapRestart کردن گوشی دیگران توسط بلوتوث! Voting_barRestart کردن گوشی دیگران توسط بلوتوث! Vote_lcap 
mona69 - 552
Restart کردن گوشی دیگران توسط بلوتوث! Vote_rcapRestart کردن گوشی دیگران توسط بلوتوث! Voting_barRestart کردن گوشی دیگران توسط بلوتوث! Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

Restart کردن گوشی دیگران توسط بلوتوث!

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

هفت Restart کردن گوشی دیگران توسط بلوتوث!

پست من طرف ircfc.ir 18/12/10, 03:40 pm

قصد داریم روشی بسیار نوین را به شما معرفی کنیم که با انجام آن می توانید کاری کنید که در هر زمان شخصی اقدام به ارسال فایل از طریق بلوتوث به شما کند بلافاصله پس از این کار موبایل شخص Restart (خاموش و روشن) شود! توجه کنید این روش در واقع هک کردن گوشی نیست بلکه باگی است که فقط در گوشی های نوکیا وجود دارد و در آنها عمل می کند. این روش می تواند بسیار برای شما مفید باشد زیرا با این کار می توانید بدون نصب نرم افزار خاصی یک سپر مدافع برای گوشی خود ایجاد کنید.

برای اینکار:
    از منوی Start به All Programs و سپس Accessories رفته و بر روی Notepad کلیک کنید.
    حال در محیط Notepad کد زیر را وارد کنید:
    Tarfandestan[Tab]dot[Tab]com

دقت کنید در دستور بالا منظور از [Tab] فشردن کلید Tab است. در نتیجه کد در اصل اینگونه خواهد بود:
    Tarfandestan dot com

فایل را با نام دلخواه و فرمت txt به وسیله File > Save as ذخیره نمایید.
    اکنون این فایل متنی را به هر روشی که میدانید اعم از استفاده از رم ریدر، USB، بلوتوث، اینفرارد و... به گوشی منتقل کنید.
    فایل را در گوشی باز کرده، اگر به عنوان Message آمده آن را Save کنید (دقت کنید در قسمت Note ذخیره میشود) و توسط دکمه مداد روی گوشی یا همان Pen، متن مورد نظر را انتخاب و در همان حال دکمه Copy را بزنید تا متن فوق کپی شود.
    به قسمت Connect/Bluetooth گوشی رفته و در قسمت My phone's name این متن را Paste کنید.
    پس از این کار مشاهده خواهید کرد که یک به هم خوردگی در قسمت نام بلوتوث وجود دارد.
    تنظیمات را ذخیره کنید و خارج شوید.
    اکنون اگر بلوتوث شما در حالت روشن قرار گیرد، هر فردی که در محدوده شما بلوتوث خود را روشن نموده و جستجو کند گوشی او Restart میشود! البته به شرطی که گوشی او نوکیا باشد.

این کار، روش بسیار موثری است تا از ورود ویروسها به گوشی خود رهایی پیدا کنید. آن هم بدون اینکه نرم افزار خاصی نصب کنید و بدون اینکه به گوشی ارسال کننده ویروس آسیبی برسانید.
    اما همانطور که ذکر شد این راه تنها در گوشی های نوکیا موثر است و هنگامی که قصد رد و بدل کردن اطلاعات با دوست خود توسط بلوتوث را دارید باید این اسم را تغییر کنید.

دلیل انجام کار فوق در نرم افزار Notepad هم این بود که توسط خود گوشی نمیتوان کار دکمه Tab صفحه کلید را صورت داد.

اكنون 01/11/24, 12:01 pm ميباشد