ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

مشاهده نام‏های کاربری و رمزهای عبور ذخیره شده در مرورگرهای مختلف From10  مشاهده نام‏های کاربری و رمزهای عبور ذخیره شده در مرورگرهای مختلف Ozv10  مشاهده نام‏های کاربری و رمزهای عبور ذخیره شده در مرورگرهای مختلف Agahi10
مشاهده نام‏های کاربری و رمزهای عبور ذخیره شده در مرورگرهای مختلف 0_3311
مشاهده نام‏های کاربری و رمزهای عبور ذخیره شده در مرورگرهای مختلف Btn-ie10  مشاهده نام‏های کاربری و رمزهای عبور ذخیره شده در مرورگرهای مختلف Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

مشاهده نام‏های کاربری و رمزهای عبور ذخیره شده در مرورگرهای مختلف From10  مشاهده نام‏های کاربری و رمزهای عبور ذخیره شده در مرورگرهای مختلف Ozv10  مشاهده نام‏های کاربری و رمزهای عبور ذخیره شده در مرورگرهای مختلف Agahi10
مشاهده نام‏های کاربری و رمزهای عبور ذخیره شده در مرورگرهای مختلف 0_3311
مشاهده نام‏های کاربری و رمزهای عبور ذخیره شده در مرورگرهای مختلف Btn-ie10  مشاهده نام‏های کاربری و رمزهای عبور ذخیره شده در مرورگرهای مختلف Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟
مشاهده نام‏های کاربری و رمزهای عبور ذخیره شده در مرورگرهای مختلف Vote_rcap31%مشاهده نام‏های کاربری و رمزهای عبور ذخیره شده در مرورگرهای مختلف Vote_lcap 31% [ 148 ]
مشاهده نام‏های کاربری و رمزهای عبور ذخیره شده در مرورگرهای مختلف Vote_rcap2%مشاهده نام‏های کاربری و رمزهای عبور ذخیره شده در مرورگرهای مختلف Vote_lcap 2% [ 10 ]
مشاهده نام‏های کاربری و رمزهای عبور ذخیره شده در مرورگرهای مختلف Vote_rcap3%مشاهده نام‏های کاربری و رمزهای عبور ذخیره شده در مرورگرهای مختلف Vote_lcap 3% [ 14 ]
مشاهده نام‏های کاربری و رمزهای عبور ذخیره شده در مرورگرهای مختلف Vote_rcap27%مشاهده نام‏های کاربری و رمزهای عبور ذخیره شده در مرورگرهای مختلف Vote_lcap 27% [ 128 ]
مشاهده نام‏های کاربری و رمزهای عبور ذخیره شده در مرورگرهای مختلف Vote_rcap15%مشاهده نام‏های کاربری و رمزهای عبور ذخیره شده در مرورگرهای مختلف Vote_lcap 15% [ 69 ]
مشاهده نام‏های کاربری و رمزهای عبور ذخیره شده در مرورگرهای مختلف Vote_rcap4%مشاهده نام‏های کاربری و رمزهای عبور ذخیره شده در مرورگرهای مختلف Vote_lcap 4% [ 20 ]
مشاهده نام‏های کاربری و رمزهای عبور ذخیره شده در مرورگرهای مختلف Vote_rcap1%مشاهده نام‏های کاربری و رمزهای عبور ذخیره شده در مرورگرهای مختلف Vote_lcap 1% [ 7 ]
مشاهده نام‏های کاربری و رمزهای عبور ذخیره شده در مرورگرهای مختلف Vote_rcap3%مشاهده نام‏های کاربری و رمزهای عبور ذخیره شده در مرورگرهای مختلف Vote_lcap 3% [ 12 ]
مشاهده نام‏های کاربری و رمزهای عبور ذخیره شده در مرورگرهای مختلف Vote_rcap8%مشاهده نام‏های کاربری و رمزهای عبور ذخیره شده در مرورگرهای مختلف Vote_lcap 8% [ 39 ]
مشاهده نام‏های کاربری و رمزهای عبور ذخیره شده در مرورگرهای مختلف Vote_rcap5%مشاهده نام‏های کاربری و رمزهای عبور ذخیره شده در مرورگرهای مختلف Vote_lcap 5% [ 26 ]

محموع راي ها : 473

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
مشاهده نام‏های کاربری و رمزهای عبور ذخیره شده در مرورگرهای مختلف Vote_rcapمشاهده نام‏های کاربری و رمزهای عبور ذخیره شده در مرورگرهای مختلف Voting_barمشاهده نام‏های کاربری و رمزهای عبور ذخیره شده در مرورگرهای مختلف Vote_lcap 
mona69 - 552
مشاهده نام‏های کاربری و رمزهای عبور ذخیره شده در مرورگرهای مختلف Vote_rcapمشاهده نام‏های کاربری و رمزهای عبور ذخیره شده در مرورگرهای مختلف Voting_barمشاهده نام‏های کاربری و رمزهای عبور ذخیره شده در مرورگرهای مختلف Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

مشاهده نام‏های کاربری و رمزهای عبور ذخیره شده در مرورگرهای مختلف

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

پانزده مشاهده نام‏های کاربری و رمزهای عبور ذخیره شده در مرورگرهای مختلف

پست من طرف ircfc.ir 18/12/10, 03:49 pm

برای شما نیز پیش آمده است که Username یا Password خود در سایت‏های مختلف را فراموش کرده‏اید اما به لطف ذخیره بودن آنها در حافظه مرورگر، توانسته‏اید وارد سایت مورد نظر شوید. اما آیا راهی هست تا بتوان نام‏های کاربری و پسوردهای ذخیره شده در مرورگر را مشاهده کرده و آنها را در صورت لزوم حذف کرد؟ در این ترفند قصد داریم به معرفی نحوه انجام این کار در چهار مرورگر فایرفاکس، اپرا، گوگل کروم و اینترنت اکسپلورر بپردازیم.

مرورگر Firefox
    بدین منظور از منوی Tools به Options بروید و به بخش Security وارد شوید. اکنون بر روی دکمه Saved Passwords کلیک کنید. در پنجره باز شده، شما امکان مشاهده کلیه نام‏های کاربری ذخیره شده در سایت‏های مختلف را خواهید داشت. برای مشاهده پسوردها هم کافی است روی دکمه Show Passwords کلیک کنید. برای پاک نمودن هر یک از موارد موجود نیز می‏توانید از دکمه Remove کمک بگیرید. دکمه Remove All نیز تمامی موارد موجود را حذف می‏کند.
    همچنین در مرورگر فایرفاکس شما می‏توانید از یک ابزار جانبی به نام PasswordFox نیز استفاده کنید. کافی است این برنامه را اجرا کنید تا نام‏های کاربری و کلمه‏های عبور سایت‏های مختلف را مشاهده کنید. برای دانلود آن می‏توانید به سایت سازنده به آدرس http://www.nirsoft.net/utils/passwordfox.html مراجعه کنید.

مرورگر Opera
    برای مشاهده نام‏های کاربری و رمزهای عبور ذخیره شده در این مرورگر می‏توانید از برنامه‏ای کوچک به نام OperaPassView استفاده کنید. با اجرای این برنامه کلیه این موارد ذخیره شده نمایش داده خواهد شد. برای دانلود OperaPassView به http://www.nirsoft.net/utils/opera_password_recovery.html مراجعه نمایید.

مرورگر Google Chrome
    برای مشاهده نام‏های کاربری و پسوردها در مرورگر کروم، کافی است از منوی Tools بر روی Options کلیک کنید. سپس به تب Personal Stuff رفته و بر روی Show saved passwords کلیک نمایید تا نام‏های کاربری ذخیره شده در مرورگر نمایان شود. جهت مشاهده پسوردها هم کافی است روی دکمه Show Passwords کلیک کنید. برای پاک نمودن هر یک از موارد موجود نیز (ترفندستان) می‏توانید از دکمه Remove استفاده کنید. دکمه Remove All نیز تمامی موارد موجود را حذف خواهد کرد.
    راه دیگر برای مشاهده نام‏های کاربری و پسوردها در مرورگر کروم استفاده از یک ابزار جانبی به نام ChromePass است. این برنامه از آدرس http://www.nirsoft.net/utils/chromepass.html قابل دریافت است.

مرورگر Internet Explorer
    برای مشاهده پسوردها و نام‏های کاربری در مرورگر IE نیز نیازمند یک برنامه کوچک به نام IE PassView هستیم. این برنامه را می‏توانید از آدرس http://www.nirsoft.net/utils/internet_explorer_password.html دریافت نمایید

اكنون 01/11/24, 03:06 pm ميباشد