ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

کد اشتراک گذاری مطلب در شبکه های اجتماعی(جدید) From10  کد اشتراک گذاری مطلب در شبکه های اجتماعی(جدید) Ozv10  کد اشتراک گذاری مطلب در شبکه های اجتماعی(جدید) Agahi10
کد اشتراک گذاری مطلب در شبکه های اجتماعی(جدید) 0_3311
کد اشتراک گذاری مطلب در شبکه های اجتماعی(جدید) Btn-ie10  کد اشتراک گذاری مطلب در شبکه های اجتماعی(جدید) Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

کد اشتراک گذاری مطلب در شبکه های اجتماعی(جدید) From10  کد اشتراک گذاری مطلب در شبکه های اجتماعی(جدید) Ozv10  کد اشتراک گذاری مطلب در شبکه های اجتماعی(جدید) Agahi10
کد اشتراک گذاری مطلب در شبکه های اجتماعی(جدید) 0_3311
کد اشتراک گذاری مطلب در شبکه های اجتماعی(جدید) Btn-ie10  کد اشتراک گذاری مطلب در شبکه های اجتماعی(جدید) Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟
کد اشتراک گذاری مطلب در شبکه های اجتماعی(جدید) Vote_rcap31%کد اشتراک گذاری مطلب در شبکه های اجتماعی(جدید) Vote_lcap 31% [ 148 ]
کد اشتراک گذاری مطلب در شبکه های اجتماعی(جدید) Vote_rcap2%کد اشتراک گذاری مطلب در شبکه های اجتماعی(جدید) Vote_lcap 2% [ 10 ]
کد اشتراک گذاری مطلب در شبکه های اجتماعی(جدید) Vote_rcap3%کد اشتراک گذاری مطلب در شبکه های اجتماعی(جدید) Vote_lcap 3% [ 14 ]
کد اشتراک گذاری مطلب در شبکه های اجتماعی(جدید) Vote_rcap27%کد اشتراک گذاری مطلب در شبکه های اجتماعی(جدید) Vote_lcap 27% [ 128 ]
کد اشتراک گذاری مطلب در شبکه های اجتماعی(جدید) Vote_rcap15%کد اشتراک گذاری مطلب در شبکه های اجتماعی(جدید) Vote_lcap 15% [ 69 ]
کد اشتراک گذاری مطلب در شبکه های اجتماعی(جدید) Vote_rcap4%کد اشتراک گذاری مطلب در شبکه های اجتماعی(جدید) Vote_lcap 4% [ 20 ]
کد اشتراک گذاری مطلب در شبکه های اجتماعی(جدید) Vote_rcap1%کد اشتراک گذاری مطلب در شبکه های اجتماعی(جدید) Vote_lcap 1% [ 7 ]
کد اشتراک گذاری مطلب در شبکه های اجتماعی(جدید) Vote_rcap3%کد اشتراک گذاری مطلب در شبکه های اجتماعی(جدید) Vote_lcap 3% [ 12 ]
کد اشتراک گذاری مطلب در شبکه های اجتماعی(جدید) Vote_rcap8%کد اشتراک گذاری مطلب در شبکه های اجتماعی(جدید) Vote_lcap 8% [ 39 ]
کد اشتراک گذاری مطلب در شبکه های اجتماعی(جدید) Vote_rcap5%کد اشتراک گذاری مطلب در شبکه های اجتماعی(جدید) Vote_lcap 5% [ 26 ]

محموع راي ها : 473

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
کد اشتراک گذاری مطلب در شبکه های اجتماعی(جدید) Vote_rcapکد اشتراک گذاری مطلب در شبکه های اجتماعی(جدید) Voting_barکد اشتراک گذاری مطلب در شبکه های اجتماعی(جدید) Vote_lcap 
mona69 - 552
کد اشتراک گذاری مطلب در شبکه های اجتماعی(جدید) Vote_rcapکد اشتراک گذاری مطلب در شبکه های اجتماعی(جدید) Voting_barکد اشتراک گذاری مطلب در شبکه های اجتماعی(جدید) Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

کد اشتراک گذاری مطلب در شبکه های اجتماعی(جدید)

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

کد اشتراک گذاری مطلب در شبکه های اجتماعی(جدید) Empty کد اشتراک گذاری مطلب در شبکه های اجتماعی(جدید)

پست من طرف ircfc.ir 29/01/11, 09:40 am

این کد رو میتونید برای اشتراک گذاشتن مطلب و سایت استفاده کنید
    کد رو در بلاک و در مطلبی که ارسال میکنید میتونید قرار بدید

در کد زیر به جای عبارت [EntryPermalink] لینک مطلب یا سایت ، و به جای [EntryTitle] عنوان مطلب یا سایت مورد نظر را قرار دهید.

کد:
    كد:
    <script>
    var title="[EntryTitle]";
    var link="[EntryPermalink]";

document.write("<a target='_blank' href='http://sh"+"are.c"+"io"+"o"+"c.co"+"m/s"+"har"+"e.p"+"hp?ti"+"tle="+title+"&li"+"nk="+link+"'><im"+"g sr"+"c='h"+"ttp://s"+"hare.ci"+"o"+"oc.co"+"m/s"+"har"+"e_bt"+"ns/sha"+"re1.gif' sty"+"le='b"+"order: none"+"; paddi"+"ng: 0"+"px' /></a>");
    </script>

اكنون 01/11/24, 05:07 pm ميباشد