ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

چرا آقای جک استخدام شد From10  چرا آقای جک استخدام شد Ozv10  چرا آقای جک استخدام شد Agahi10
چرا آقای جک استخدام شد 0_3311
چرا آقای جک استخدام شد Btn-ie10  چرا آقای جک استخدام شد Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

چرا آقای جک استخدام شد From10  چرا آقای جک استخدام شد Ozv10  چرا آقای جک استخدام شد Agahi10
چرا آقای جک استخدام شد 0_3311
چرا آقای جک استخدام شد Btn-ie10  چرا آقای جک استخدام شد Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟
چرا آقای جک استخدام شد Vote_rcap31%چرا آقای جک استخدام شد Vote_lcap 31% [ 148 ]
چرا آقای جک استخدام شد Vote_rcap2%چرا آقای جک استخدام شد Vote_lcap 2% [ 10 ]
چرا آقای جک استخدام شد Vote_rcap3%چرا آقای جک استخدام شد Vote_lcap 3% [ 14 ]
چرا آقای جک استخدام شد Vote_rcap27%چرا آقای جک استخدام شد Vote_lcap 27% [ 128 ]
چرا آقای جک استخدام شد Vote_rcap15%چرا آقای جک استخدام شد Vote_lcap 15% [ 69 ]
چرا آقای جک استخدام شد Vote_rcap4%چرا آقای جک استخدام شد Vote_lcap 4% [ 20 ]
چرا آقای جک استخدام شد Vote_rcap1%چرا آقای جک استخدام شد Vote_lcap 1% [ 7 ]
چرا آقای جک استخدام شد Vote_rcap3%چرا آقای جک استخدام شد Vote_lcap 3% [ 12 ]
چرا آقای جک استخدام شد Vote_rcap8%چرا آقای جک استخدام شد Vote_lcap 8% [ 39 ]
چرا آقای جک استخدام شد Vote_rcap5%چرا آقای جک استخدام شد Vote_lcap 5% [ 26 ]

محموع راي ها : 473

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
چرا آقای جک استخدام شد Vote_rcapچرا آقای جک استخدام شد Voting_barچرا آقای جک استخدام شد Vote_lcap 
mona69 - 552
چرا آقای جک استخدام شد Vote_rcapچرا آقای جک استخدام شد Voting_barچرا آقای جک استخدام شد Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

چرا آقای جک استخدام شد

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

چرا آقای جک استخدام شد Empty چرا آقای جک استخدام شد

پست من طرف ircfc.ir 12/02/11, 11:55 am

آقاى جک، رفته بود استخدام بشود. صورتش را شش تیغه کرده بود و کراوات تازه اش را به گردنش بسته بود و لباس پلو خورى اش را پوشیده بود و حاضر شده بود تا به پرسش هاى مدیر شرکت جواب بدهد. آقاى مدیر شرکت، بجاى اینکه مثل نکیر و منکر از آقاى جک سین جیم بکند، یک ورقه کاغذ گذاشت جلوش و از او خواست تنها به یک سوال پاسخ بدهد. سوال این بود:

"شما در یک شب بسیار سرد و طوفانى، در جاده اى خلوت رانندگى می کنید، ناگهان متوجه می شوید که سه نفر در ایستگاه اتوبوس، به انتظار رسیدن اتوبوس، این پا و آن پا می کنند و در آن باد و باران و طوفان چشم براه معجزه اى هستند. یکى از آنها پیر زن بیمارى است که اگر هر چه زود تر کمکى به او نشود ممکن است همانجا در ایستگاه اتوبوس غزل خداحافظى را بخواند. دومین نفر، صمیمى ترین و قدیمى ترین دوست شماست که حتى یک بار شما را از مرگ نجات داده است. و نفر سوم، دختر خانم بسیار زیبایى است که زن رویایى شماست و شما همواره آرزو داشته اید او را در کنار خود داشته باشید. اگر اتومبیل شما فقط یک جاى خالى داشته باشد، شما از میان این سه نفر کدامیک را سوار ماشین تان مى کنید؟؟ پیرزن بیمار؟؟ دوست قدیمى؟؟ یا آن دختر زیبا را؟؟"

جوابى که آقاى جک به مدیر شرکت داد، سبب شد تا از میان دویست نفر متقاضى، برنده شود و به استخدام شرکت در آید. راستى، می دانید آقاى جک چه جوابى داد؟؟ اگر شما جاى او بودید چه کار می کردید؟؟

و اما پاسخ آقای جک:

آقاى جک گفت: من سویچ ماشینم را می دهم به آن دوست قدیمى ام تا پیر زن بیمار را به بیمارستان برساند، و خود من با آن دختر خانم زیبا در ایستگاه اتوبوس می مانم تا اتوبوس از راه برسد و ما را سوار کند.

اكنون 01/11/24, 02:11 pm ميباشد