ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

زیبا ترین گل و صداقت From10  زیبا ترین گل و صداقت Ozv10  زیبا ترین گل و صداقت Agahi10
زیبا ترین گل و صداقت 0_3311
زیبا ترین گل و صداقت Btn-ie10  زیبا ترین گل و صداقت Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

زیبا ترین گل و صداقت From10  زیبا ترین گل و صداقت Ozv10  زیبا ترین گل و صداقت Agahi10
زیبا ترین گل و صداقت 0_3311
زیبا ترین گل و صداقت Btn-ie10  زیبا ترین گل و صداقت Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟
زیبا ترین گل و صداقت Vote_rcap31%زیبا ترین گل و صداقت Vote_lcap 31% [ 148 ]
زیبا ترین گل و صداقت Vote_rcap2%زیبا ترین گل و صداقت Vote_lcap 2% [ 10 ]
زیبا ترین گل و صداقت Vote_rcap3%زیبا ترین گل و صداقت Vote_lcap 3% [ 14 ]
زیبا ترین گل و صداقت Vote_rcap27%زیبا ترین گل و صداقت Vote_lcap 27% [ 128 ]
زیبا ترین گل و صداقت Vote_rcap15%زیبا ترین گل و صداقت Vote_lcap 15% [ 69 ]
زیبا ترین گل و صداقت Vote_rcap4%زیبا ترین گل و صداقت Vote_lcap 4% [ 20 ]
زیبا ترین گل و صداقت Vote_rcap1%زیبا ترین گل و صداقت Vote_lcap 1% [ 7 ]
زیبا ترین گل و صداقت Vote_rcap3%زیبا ترین گل و صداقت Vote_lcap 3% [ 12 ]
زیبا ترین گل و صداقت Vote_rcap8%زیبا ترین گل و صداقت Vote_lcap 8% [ 39 ]
زیبا ترین گل و صداقت Vote_rcap5%زیبا ترین گل و صداقت Vote_lcap 5% [ 26 ]

محموع راي ها : 473

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
زیبا ترین گل و صداقت Vote_rcapزیبا ترین گل و صداقت Voting_barزیبا ترین گل و صداقت Vote_lcap 
mona69 - 552
زیبا ترین گل و صداقت Vote_rcapزیبا ترین گل و صداقت Voting_barزیبا ترین گل و صداقت Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

زیبا ترین گل و صداقت

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

زیبا ترین گل و صداقت Empty زیبا ترین گل و صداقت

پست من طرف ircfc.ir 13/02/11, 01:15 pm

سال ها پیش توی یه سرزمین دور شاهزاده ای وجود داشت که تصمیم به ازدواج گرفت. اون می خواست با یکی از دخترای سرزمین خودش ازدواج کنه. به همین دلیل همه دخترای جوون اون سرزمین رو دعوت کرد تا سزاوارترین دختر رو انتخاب کنه. در بین این دخترا دختری وجود داشت که خیلی فقیر بود اما شاهزاده رو خیلی دوست داشت و مخفیانه عاشقش شده بود.

وقتی دختر قصه ما می خواست به مهمونی شاهزاده بره مامانش بهش گفت دخترم چرا می خوای به این مهمونی بری تو نه ثروتی داری نه زیبایی خیلی زیاد. دخترک گفت مامان اجازه بده تا برم و شانس خودم رو امتحان کنم تا حداقل برای آخرین بار اونو ببینم.

روز مهمانی فرا رسید. شاهزاده رو به تمام دخترا کرد و گفت من به هر کدوم از شما یه دانه گل میدم و هر کس که ظرف شیش ماه زیباترین گل دنیا رو پرورش بده همسر من می شه.

دخترک فقیر هم دانه را گرفت و اونو تو گلدون کاشت. سه ماه گذشت و هیچ گلی سبز نشد. دخترک با تمام علاقه به گلدون می رسید و به اندازه بهش آب و آفتاب می داد اما بی نتیجه بود و هیچ گلی سبز نشد.

سرانجام شیش ماه گذشت و روز ملاقات فرا رسید. دخترک گلدون خالی خودش رو تو دستاش گرفت و توی صف ایستاد. اما دخترای دیگه هر کدوم با گلهای بسار زیبا و جالبی که تو گلدون داشتند تو صف ایستاده بودن. شاهزاده به گل ها و گلدون ها نگاه می کرد اما از هیچ کدوم راضی نبود. تا اینکه نوبت به دخترک فقیر رسید. دخترک از اینکه گلی تو گلدون نداشت خجالت می کشید اما شاهزاده وقتی گلدون خالی رو دید با تعجب و تحسین به دخترک خیره شد. رو به تمام دخترا کرد و گفت این دختر ملکه آینده این سرزمینه.

همه متعجب شده بودن دخترای دیگه با گلدونهای قشنگی که داشتن حرسشون گرفته بود. همه به شاهزاده گفتن که اون دختر اصلا گلی تو گلدون نداره. شاهزاده گفت بله درسته که هیچ گلی توی این گلدون سبز نشده اما باید بدونید که همه دانه هایی که من به شما داده بودم خراب بودن و اصلا نباید گلی از اون دانه ها سبز می شد. همه شما تقلب کردید ولی این دخترک زیبا به خاطر صداقتش سزاوارترین دختر این سرزمینه.

اكنون 02/11/24, 12:00 am ميباشد