ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

فعال کردن یک امکان جالب در نرم افزار Yahoo Messenger From10  فعال کردن یک امکان جالب در نرم افزار Yahoo Messenger Ozv10  فعال کردن یک امکان جالب در نرم افزار Yahoo Messenger Agahi10
فعال کردن یک امکان جالب در نرم افزار Yahoo Messenger 0_3311
فعال کردن یک امکان جالب در نرم افزار Yahoo Messenger Btn-ie10  فعال کردن یک امکان جالب در نرم افزار Yahoo Messenger Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

فعال کردن یک امکان جالب در نرم افزار Yahoo Messenger From10  فعال کردن یک امکان جالب در نرم افزار Yahoo Messenger Ozv10  فعال کردن یک امکان جالب در نرم افزار Yahoo Messenger Agahi10
فعال کردن یک امکان جالب در نرم افزار Yahoo Messenger 0_3311
فعال کردن یک امکان جالب در نرم افزار Yahoo Messenger Btn-ie10  فعال کردن یک امکان جالب در نرم افزار Yahoo Messenger Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟
فعال کردن یک امکان جالب در نرم افزار Yahoo Messenger Vote_rcap31%فعال کردن یک امکان جالب در نرم افزار Yahoo Messenger Vote_lcap 31% [ 148 ]
فعال کردن یک امکان جالب در نرم افزار Yahoo Messenger Vote_rcap2%فعال کردن یک امکان جالب در نرم افزار Yahoo Messenger Vote_lcap 2% [ 10 ]
فعال کردن یک امکان جالب در نرم افزار Yahoo Messenger Vote_rcap3%فعال کردن یک امکان جالب در نرم افزار Yahoo Messenger Vote_lcap 3% [ 14 ]
فعال کردن یک امکان جالب در نرم افزار Yahoo Messenger Vote_rcap27%فعال کردن یک امکان جالب در نرم افزار Yahoo Messenger Vote_lcap 27% [ 128 ]
فعال کردن یک امکان جالب در نرم افزار Yahoo Messenger Vote_rcap15%فعال کردن یک امکان جالب در نرم افزار Yahoo Messenger Vote_lcap 15% [ 69 ]
فعال کردن یک امکان جالب در نرم افزار Yahoo Messenger Vote_rcap4%فعال کردن یک امکان جالب در نرم افزار Yahoo Messenger Vote_lcap 4% [ 20 ]
فعال کردن یک امکان جالب در نرم افزار Yahoo Messenger Vote_rcap1%فعال کردن یک امکان جالب در نرم افزار Yahoo Messenger Vote_lcap 1% [ 7 ]
فعال کردن یک امکان جالب در نرم افزار Yahoo Messenger Vote_rcap3%فعال کردن یک امکان جالب در نرم افزار Yahoo Messenger Vote_lcap 3% [ 12 ]
فعال کردن یک امکان جالب در نرم افزار Yahoo Messenger Vote_rcap8%فعال کردن یک امکان جالب در نرم افزار Yahoo Messenger Vote_lcap 8% [ 39 ]
فعال کردن یک امکان جالب در نرم افزار Yahoo Messenger Vote_rcap5%فعال کردن یک امکان جالب در نرم افزار Yahoo Messenger Vote_lcap 5% [ 26 ]

محموع راي ها : 473

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
فعال کردن یک امکان جالب در نرم افزار Yahoo Messenger Vote_rcapفعال کردن یک امکان جالب در نرم افزار Yahoo Messenger Voting_barفعال کردن یک امکان جالب در نرم افزار Yahoo Messenger Vote_lcap 
mona69 - 552
فعال کردن یک امکان جالب در نرم افزار Yahoo Messenger Vote_rcapفعال کردن یک امکان جالب در نرم افزار Yahoo Messenger Voting_barفعال کردن یک امکان جالب در نرم افزار Yahoo Messenger Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

فعال کردن یک امکان جالب در نرم افزار Yahoo Messenger

mona69
    mona69
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

فعال کردن یک امکان جالب در نرم افزار Yahoo Messenger Empty فعال کردن یک امکان جالب در نرم افزار Yahoo Messenger

پست من طرف mona69 14/02/11, 06:21 pm

[b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b][b]اگر
    از کاربران همیشگی مسنجر محبوب، یاهو مسنجر باشید، حتماً به این موضوع پی
    برده اید که نمایش PM ها گاهی چه آزاردهنده میشود؟ به ویژه وقتی مشغول
    کاری هستید و با ارسال PM از جانب دوستانتان پنجره PM به طور مزاحمی ظاهر
    میشود. به خصوص وقتی شخصی در کنار شما حضور دارد این موضوع آزاردهنده تر
    نیز میشود. پس علاوه بر این موضوع برای تنوع هم که شده خوب است با استفاده
    از این ترفند نوع نمایش پنجره PM به هنگامی که دوستانتان به شما پیام
    میدهند را عوض کنید. مطمئن باشید از این تغییر رویه پشیمان نخواهید شد.
    لازم به ذکر است این نوع نمایش در مسنجر Windows Live Messenger به طور
    پیش فرض فعال است.

بدین منظور:

نرم افزار Yahoo Messenger را اجرا کنید.
    از منوی Messenger به Preferences بروید.
    در لیست Category گزینه Messages را انتخاب کنید.
    اکنون تنظیمات مربوط به این قسمت را در بخش دیگر پنجره مشاهده میکنید.
    حال تیک گزینه Minimize the message window to the taskbar را از قسمت When I recive a new message بزنید.
    در زیر مجموعه آن تیک گزینه Show messages at the bottom right of screen را نیز بزنید.
    دکمه OK را بزنید تا تنظیمات ذخیره شود.
    اکنون
    منتظر بمانید تا دوستی به شما PM دهد، سپس خواهید دید پیام او در پنجره
    کوچکی ابتدا نمایش داده میشود و خودتان میتوانید با باز کردن پنجره PM در
    Taskbar، پیام او را بخوانید. دقت کنید اگر گزینه Show messages at the
    bottom right of screen را نزنید، این پنجره کوچک هم دیگر نمایش داده
    نمیشود.
    [/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b] فعال کردن یک امکان جالب در نرم افزار Yahoo Messenger 742983

اكنون 01/11/24, 12:01 pm ميباشد