ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

زشت اما دوست داشتنی From10  زشت اما دوست داشتنی Ozv10  زشت اما دوست داشتنی Agahi10
زشت اما دوست داشتنی 0_3311
زشت اما دوست داشتنی Btn-ie10  زشت اما دوست داشتنی Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

زشت اما دوست داشتنی From10  زشت اما دوست داشتنی Ozv10  زشت اما دوست داشتنی Agahi10
زشت اما دوست داشتنی 0_3311
زشت اما دوست داشتنی Btn-ie10  زشت اما دوست داشتنی Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟
زشت اما دوست داشتنی Vote_rcap31%زشت اما دوست داشتنی Vote_lcap 31% [ 148 ]
زشت اما دوست داشتنی Vote_rcap2%زشت اما دوست داشتنی Vote_lcap 2% [ 10 ]
زشت اما دوست داشتنی Vote_rcap3%زشت اما دوست داشتنی Vote_lcap 3% [ 14 ]
زشت اما دوست داشتنی Vote_rcap27%زشت اما دوست داشتنی Vote_lcap 27% [ 128 ]
زشت اما دوست داشتنی Vote_rcap15%زشت اما دوست داشتنی Vote_lcap 15% [ 69 ]
زشت اما دوست داشتنی Vote_rcap4%زشت اما دوست داشتنی Vote_lcap 4% [ 20 ]
زشت اما دوست داشتنی Vote_rcap1%زشت اما دوست داشتنی Vote_lcap 1% [ 7 ]
زشت اما دوست داشتنی Vote_rcap3%زشت اما دوست داشتنی Vote_lcap 3% [ 12 ]
زشت اما دوست داشتنی Vote_rcap8%زشت اما دوست داشتنی Vote_lcap 8% [ 39 ]
زشت اما دوست داشتنی Vote_rcap5%زشت اما دوست داشتنی Vote_lcap 5% [ 26 ]

محموع راي ها : 473

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
زشت اما دوست داشتنی Vote_rcapزشت اما دوست داشتنی Voting_barزشت اما دوست داشتنی Vote_lcap 
mona69 - 552
زشت اما دوست داشتنی Vote_rcapزشت اما دوست داشتنی Voting_barزشت اما دوست داشتنی Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

زشت اما دوست داشتنی

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

زشت اما دوست داشتنی Empty زشت اما دوست داشتنی

پست من طرف ircfc.ir 16/02/11, 04:32 pm

جولیا زشت بود و کریه المنظر با دندان هایی نا متناسب که اصلا به صورت جولیا نمی آمدند. اولین روزی که جولیا به مدرسه ما آمد هیچ دختری حاضر نبود کنار او بنشیند یادم هست همان روز ژانت دوست صمیمی خواهر من که دختر بسیار زیبایی بود مقابل جولیا ایستاد و از او پرسید: آیا می دانی زشت ترین دختر این کلاس هستی؟

همه از این جمله ژانت خنده شان گرفت. حتی بعضی از پسرهای کلاس در تصدیق حرف ژانت سر تکان دادند و ویلیام که همیشه خودش را برای ژانت لوس می کرد اضافه کرد: حتی بین پسرها. اما جولیا با نگاهی مملو از مهربانی و عشق در جواب ژانت جمله ایی گفت که باعث شد همان روز اول تمام دختران کلاس احترام جولیا را بیشتر از ژانت حفظ کنند!

جولیا جواب داد: اما ژانت تو بسیار زیبا و جذاب هستی.

در همان هفته اول جولیا محبوب ترین و خواستنی ترین عضو کلاس شد و کار به جایی رسید که برای اردوی آخر هفته همه می خواستند جولیا با آنها هم گروه باشد. او برای هر کس اسم مناسبی انتخاب کرده بود. به یکی می گفت چشم عسلی و به دیگری لقب ابرو کمانی داده بود.حتی به آقای ساندرز معلم کلاس لقب خوش اخلاق ترین و باهوش ترین معلم دنیا را داده بود. ویژگی برجسته جولیا در تعریف و تمجیدهایش از دیگران بود که واقعا به حرف هایش ایمان داشت و دقیقا به جنبه های مثبت شخصیت هر فرد اشاره می کرد .مثلا به من می گفت بزرگترین نویسنده دنیا و به سیلویا خواهرم می گفت بزرگترین آشپز دنیا! و حق هم داشت. آشپزی سیلویا حرف نداشت و من تعجب کرده بودم که چگونه جولیا در همان هفته اول متوجه این موضوع شده بود.

سال ها بعد جولیا به عنوان شهردار شهر کوچک ما انتخاب شد و من بعد از ده سال وقتی با او برخورد کردم بی توجه به قیافه و صورت ظاهریش احساس کردم شدیدا به او علاقه مندم. جولیا فقط با تعریف ساده از خصوصیات مثبت افراد در دل آنها جای باز می کرد.

سال پیش وقتی که برای خواستگاری جولیا رفتم دلیل علاقه ام را جذابیت سحر آمیزش خواندم و او با همان سادگی و وقار همیشگی اش گفت: برای دیدن جذابیت یک چیز، باید قبل از آن جذاب بود. و من بلافاصله و بدون هیچ تردیدی در همان اتاق شهرداری از او خواستگاری کردم.

در حال حاضر من ازجولیا یک دختر سه ساله به نام آنجلا دارم. آنجلا بسیار زیباست و همه از زیبایی صورت او در حیرتند. روزی مادرم از جولیا راز زیبایی آنجلا را پرسید.

جولیا در جوابش گفت: من زیبایی چهره دخترم را مدیون خانواده پدری او هستم. و مادرم روز بعد نیمی از دارایی های خانواده را به ما بخشید.

اكنون 01/11/24, 11:11 pm ميباشد