ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

آیا کره زمین واقعا دارد گرم می‌شود؟ From10  آیا کره زمین واقعا دارد گرم می‌شود؟ Ozv10  آیا کره زمین واقعا دارد گرم می‌شود؟ Agahi10
آیا کره زمین واقعا دارد گرم می‌شود؟ 0_3311
آیا کره زمین واقعا دارد گرم می‌شود؟ Btn-ie10  آیا کره زمین واقعا دارد گرم می‌شود؟ Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

آیا کره زمین واقعا دارد گرم می‌شود؟ From10  آیا کره زمین واقعا دارد گرم می‌شود؟ Ozv10  آیا کره زمین واقعا دارد گرم می‌شود؟ Agahi10
آیا کره زمین واقعا دارد گرم می‌شود؟ 0_3311
آیا کره زمین واقعا دارد گرم می‌شود؟ Btn-ie10  آیا کره زمین واقعا دارد گرم می‌شود؟ Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟
آیا کره زمین واقعا دارد گرم می‌شود؟ Vote_rcap31%آیا کره زمین واقعا دارد گرم می‌شود؟ Vote_lcap 31% [ 148 ]
آیا کره زمین واقعا دارد گرم می‌شود؟ Vote_rcap2%آیا کره زمین واقعا دارد گرم می‌شود؟ Vote_lcap 2% [ 10 ]
آیا کره زمین واقعا دارد گرم می‌شود؟ Vote_rcap3%آیا کره زمین واقعا دارد گرم می‌شود؟ Vote_lcap 3% [ 14 ]
آیا کره زمین واقعا دارد گرم می‌شود؟ Vote_rcap27%آیا کره زمین واقعا دارد گرم می‌شود؟ Vote_lcap 27% [ 128 ]
آیا کره زمین واقعا دارد گرم می‌شود؟ Vote_rcap15%آیا کره زمین واقعا دارد گرم می‌شود؟ Vote_lcap 15% [ 69 ]
آیا کره زمین واقعا دارد گرم می‌شود؟ Vote_rcap4%آیا کره زمین واقعا دارد گرم می‌شود؟ Vote_lcap 4% [ 20 ]
آیا کره زمین واقعا دارد گرم می‌شود؟ Vote_rcap1%آیا کره زمین واقعا دارد گرم می‌شود؟ Vote_lcap 1% [ 7 ]
آیا کره زمین واقعا دارد گرم می‌شود؟ Vote_rcap3%آیا کره زمین واقعا دارد گرم می‌شود؟ Vote_lcap 3% [ 12 ]
آیا کره زمین واقعا دارد گرم می‌شود؟ Vote_rcap8%آیا کره زمین واقعا دارد گرم می‌شود؟ Vote_lcap 8% [ 39 ]
آیا کره زمین واقعا دارد گرم می‌شود؟ Vote_rcap5%آیا کره زمین واقعا دارد گرم می‌شود؟ Vote_lcap 5% [ 26 ]

محموع راي ها : 473

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
آیا کره زمین واقعا دارد گرم می‌شود؟ Vote_rcapآیا کره زمین واقعا دارد گرم می‌شود؟ Voting_barآیا کره زمین واقعا دارد گرم می‌شود؟ Vote_lcap 
mona69 - 552
آیا کره زمین واقعا دارد گرم می‌شود؟ Vote_rcapآیا کره زمین واقعا دارد گرم می‌شود؟ Voting_barآیا کره زمین واقعا دارد گرم می‌شود؟ Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

آیا کره زمین واقعا دارد گرم می‌شود؟

mona69
    mona69
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

آیا کره زمین واقعا دارد گرم می‌شود؟ Empty آیا کره زمین واقعا دارد گرم می‌شود؟

پست من طرف mona69 18/02/11, 11:25 am

اگر کره زمین دارد گرم می‌شود، چرا هنوز زمستان‌ها با آب و هوای بسیار سرد در برخی از مناطق روبرو هستیم؟
    این حقیقت که سیاره ما دارد گرم می‌شود، به معنای آن نیست که دیگر زمستانی
    در کار نخواهد بود. در واقع دقیقا به علت پدیده "گرمایش جهانی" ممکن است
    برف‌های سنگینی هم ببارد. باور نمی‌کنید؟

اجماع دانشمندان بر این
    است که میانگین دمای کره زمین در صد سال گذشته بیش از نیم درجه سانتی‌گراد
    بالا رفته است. با ادامه این روند گرم‌شدن وضعیت آب و هوایی شدت بیشتری
    پیدا می‌کند و بسیاری مناطق بارش‌های سنگین‌‌تری را به صورت باران و برف
    متحمل خواهند شد.

هنگامی که دمای
    اقیانوس‌ها بالا می‌رود، آب بیشتری به صورت بخار وارد جو می‌شود. هنگامی
    که این توده هوای مرطوب از فراز اقیانوس‌ها به سوی خشکی‌ها حرکت می‌کند،
    توفان‌های شدیدتری رخ می‌دهد.

این به هم خوردن الگوهای
    طبیعی آب و هوا همچنین به معنای آن است که در حالیکه برخی از نقاط جهان
    دچار سیلاب و توفان‌های برف شدیدتر می‌شوند، نقاط دیگر از سهم همیشگی
    باران و برف خود محروم می‌شوند و درآنها خشکسالی رخ می‌دهد.

به عبارت دیگر ممکن است برخی از جنگل‌ها به بیابان بدل شوند

اكنون 01/11/24, 05:06 pm ميباشد