ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

راههایی برایبستن پنجره ویندوز From10    راههایی برایبستن پنجره ویندوز Ozv10    راههایی برایبستن پنجره ویندوز Agahi10
  راههایی برایبستن پنجره ویندوز 0_3311
  راههایی برایبستن پنجره ویندوز Btn-ie10    راههایی برایبستن پنجره ویندوز Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

راههایی برایبستن پنجره ویندوز From10    راههایی برایبستن پنجره ویندوز Ozv10    راههایی برایبستن پنجره ویندوز Agahi10
  راههایی برایبستن پنجره ویندوز 0_3311
  راههایی برایبستن پنجره ویندوز Btn-ie10    راههایی برایبستن پنجره ویندوز Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟
  راههایی برایبستن پنجره ویندوز Vote_rcap31%  راههایی برایبستن پنجره ویندوز Vote_lcap 31% [ 148 ]
  راههایی برایبستن پنجره ویندوز Vote_rcap2%  راههایی برایبستن پنجره ویندوز Vote_lcap 2% [ 10 ]
  راههایی برایبستن پنجره ویندوز Vote_rcap3%  راههایی برایبستن پنجره ویندوز Vote_lcap 3% [ 14 ]
  راههایی برایبستن پنجره ویندوز Vote_rcap27%  راههایی برایبستن پنجره ویندوز Vote_lcap 27% [ 128 ]
  راههایی برایبستن پنجره ویندوز Vote_rcap15%  راههایی برایبستن پنجره ویندوز Vote_lcap 15% [ 69 ]
  راههایی برایبستن پنجره ویندوز Vote_rcap4%  راههایی برایبستن پنجره ویندوز Vote_lcap 4% [ 20 ]
  راههایی برایبستن پنجره ویندوز Vote_rcap1%  راههایی برایبستن پنجره ویندوز Vote_lcap 1% [ 7 ]
  راههایی برایبستن پنجره ویندوز Vote_rcap3%  راههایی برایبستن پنجره ویندوز Vote_lcap 3% [ 12 ]
  راههایی برایبستن پنجره ویندوز Vote_rcap8%  راههایی برایبستن پنجره ویندوز Vote_lcap 8% [ 39 ]
  راههایی برایبستن پنجره ویندوز Vote_rcap5%  راههایی برایبستن پنجره ویندوز Vote_lcap 5% [ 26 ]

محموع راي ها : 473

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
  راههایی برایبستن پنجره ویندوز Vote_rcap  راههایی برایبستن پنجره ویندوز Voting_bar  راههایی برایبستن پنجره ویندوز Vote_lcap 
mona69 - 552
  راههایی برایبستن پنجره ویندوز Vote_rcap  راههایی برایبستن پنجره ویندوز Voting_bar  راههایی برایبستن پنجره ویندوز Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

راههایی برایبستن پنجره ویندوز

mona69
    mona69
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

راههایی برایبستن پنجره ویندوز Empty راههایی برایبستن پنجره ویندوز

پست من طرف mona69 18/02/11, 03:57 pm

نکته : این ترفند فقط
    برای بستن پنجره های ویندوز می باشد ( منظور از پنجره های
    ویندوز

کادرهایی است که
    قابلیت بزرگ و کوچک شدن رو دارند مانند : My
    Computer و . . . .

کادرهایی مانند کادر ساعت و تاریخ ویندوز جزوء این پنجره ها نیستند و
    به اصطلاح فارسی به

آنها کادرهای
    محاوره ای می گویند.

راههای مختلف برای بستن یک پنجره و کادرهای محاوره ای ویندوز عبارتند از :

1 - کلیک بر روی دکمه مربع شکل قرمز رنگی که علامت ضربدر بر روی آن دیده می شود.

2- انتخاب منوی File و کلیک بر روی گزینه Exit .

3- استفاده از کلیدهای ترکیبی ALT + F4 .

4- استفاده از ( Ctrl + Alt + Delete ( Task Manager
    و انتخاب پنجره مورد نظر و کلیک بر

روی گزینه
    End Task .

5 - این راه رو هم احتمالا کمتر از بقیه راهها شنیده اید ، برای مثال
    ایکون My Computer رو

یکبار نگاه کنید
    و بعد My Computer رو باز کنید ، در گوشه سمت چپ در
    بالای پنجره

My Computer
    ایکون این پنجره کمی کوچکتر دیده می شود ، حالا بر روی این
    ایکون کوچک

کلیک
    کرده و روی گزینه آخر یعنی Close برای بستن این
    پنجره کلیک کنید.

6 - ( ششمین راه ) استفاده از این 2 کلید
    ترکیبی Ctrl + W
    یک راه دیگر برای بستن
    پنجره

مورد نظر شما می
    باشد.

نکته : ( این 2 کلید ترکیبی یک راه
    عمومی است و در بعضی موارد استثنا نیز
    دارد ) این 2 کلید

ترکیبی بر روی
    بعضی از پنجره ها مانند برنامه Word Pad و یا برنامه
    Media Player کار

نمی کند و بر روی
    پنجره هایی مانند برنامه Internet Explorer و . . . کار میکند.

اكنون 01/11/24, 09:08 am ميباشد