ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

راه اندازی سایت آگهی رایگان با پوسته Classifieds وردپرس From10  راه اندازی سایت آگهی رایگان با پوسته Classifieds وردپرس Ozv10  راه اندازی سایت آگهی رایگان با پوسته Classifieds وردپرس Agahi10
راه اندازی سایت آگهی رایگان با پوسته Classifieds وردپرس 0_3311
راه اندازی سایت آگهی رایگان با پوسته Classifieds وردپرس Btn-ie10  راه اندازی سایت آگهی رایگان با پوسته Classifieds وردپرس Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

راه اندازی سایت آگهی رایگان با پوسته Classifieds وردپرس From10  راه اندازی سایت آگهی رایگان با پوسته Classifieds وردپرس Ozv10  راه اندازی سایت آگهی رایگان با پوسته Classifieds وردپرس Agahi10
راه اندازی سایت آگهی رایگان با پوسته Classifieds وردپرس 0_3311
راه اندازی سایت آگهی رایگان با پوسته Classifieds وردپرس Btn-ie10  راه اندازی سایت آگهی رایگان با پوسته Classifieds وردپرس Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟
راه اندازی سایت آگهی رایگان با پوسته Classifieds وردپرس Vote_rcap31%راه اندازی سایت آگهی رایگان با پوسته Classifieds وردپرس Vote_lcap 31% [ 148 ]
راه اندازی سایت آگهی رایگان با پوسته Classifieds وردپرس Vote_rcap2%راه اندازی سایت آگهی رایگان با پوسته Classifieds وردپرس Vote_lcap 2% [ 10 ]
راه اندازی سایت آگهی رایگان با پوسته Classifieds وردپرس Vote_rcap3%راه اندازی سایت آگهی رایگان با پوسته Classifieds وردپرس Vote_lcap 3% [ 14 ]
راه اندازی سایت آگهی رایگان با پوسته Classifieds وردپرس Vote_rcap27%راه اندازی سایت آگهی رایگان با پوسته Classifieds وردپرس Vote_lcap 27% [ 128 ]
راه اندازی سایت آگهی رایگان با پوسته Classifieds وردپرس Vote_rcap15%راه اندازی سایت آگهی رایگان با پوسته Classifieds وردپرس Vote_lcap 15% [ 69 ]
راه اندازی سایت آگهی رایگان با پوسته Classifieds وردپرس Vote_rcap4%راه اندازی سایت آگهی رایگان با پوسته Classifieds وردپرس Vote_lcap 4% [ 20 ]
راه اندازی سایت آگهی رایگان با پوسته Classifieds وردپرس Vote_rcap1%راه اندازی سایت آگهی رایگان با پوسته Classifieds وردپرس Vote_lcap 1% [ 7 ]
راه اندازی سایت آگهی رایگان با پوسته Classifieds وردپرس Vote_rcap3%راه اندازی سایت آگهی رایگان با پوسته Classifieds وردپرس Vote_lcap 3% [ 12 ]
راه اندازی سایت آگهی رایگان با پوسته Classifieds وردپرس Vote_rcap8%راه اندازی سایت آگهی رایگان با پوسته Classifieds وردپرس Vote_lcap 8% [ 39 ]
راه اندازی سایت آگهی رایگان با پوسته Classifieds وردپرس Vote_rcap5%راه اندازی سایت آگهی رایگان با پوسته Classifieds وردپرس Vote_lcap 5% [ 26 ]

محموع راي ها : 473

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
راه اندازی سایت آگهی رایگان با پوسته Classifieds وردپرس Vote_rcapراه اندازی سایت آگهی رایگان با پوسته Classifieds وردپرس Voting_barراه اندازی سایت آگهی رایگان با پوسته Classifieds وردپرس Vote_lcap 
mona69 - 552
راه اندازی سایت آگهی رایگان با پوسته Classifieds وردپرس Vote_rcapراه اندازی سایت آگهی رایگان با پوسته Classifieds وردپرس Voting_barراه اندازی سایت آگهی رایگان با پوسته Classifieds وردپرس Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

راه اندازی سایت آگهی رایگان با پوسته Classifieds وردپرس

mona69
    mona69
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

راه اندازی سایت آگهی رایگان با پوسته Classifieds وردپرس Empty راه اندازی سایت آگهی رایگان با پوسته Classifieds وردپرس

پست من طرف mona69 18/02/11, 09:12 pm

پوسته Classifieds محصولی فروشی از سایت templatic می باشد. شما با
    استفاده از این پوسته میتوانید یک سایت آگهی رایگان راه اندازی کنید! این
    پوسته حرفه ای دارای تنظیمات بسیار پیشرفته ای نیز می باشد که به شما کمک
    میکند تا تنظیمات دلخواه خود را بر روی سایت اعمال کنید. این قالب دارای
    امکاناتی چون ارائه یک پروفایل شخصی به کاربر,نمایش آخرین آگهی ها در
    سایت,نمایش دسته بندی آگهی ها در صفحه اصلی,ارسال تبلیغ به وسیله کاربران
    همراه با ادیتور پیشرفته,آپلود تصویر برای هر آگهی و… دارا می باشد. به
    امکانات کلی این پوسته اشاره میکنیم.

راه اندازی سایت آگهی رایگان با پوسته Classifieds وردپرس Classifieds-temp

• سیستم مدیریت قوی
    • پشتیبانی از تاریخ شمسی (jalali) در قالب