ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

قطاری که سریع‌تر از هواپیما حرکت خواهد کرد From10  قطاری که سریع‌تر از هواپیما حرکت خواهد کرد Ozv10  قطاری که سریع‌تر از هواپیما حرکت خواهد کرد Agahi10
قطاری که سریع‌تر از هواپیما حرکت خواهد کرد 0_3311
قطاری که سریع‌تر از هواپیما حرکت خواهد کرد Btn-ie10  قطاری که سریع‌تر از هواپیما حرکت خواهد کرد Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

قطاری که سریع‌تر از هواپیما حرکت خواهد کرد From10  قطاری که سریع‌تر از هواپیما حرکت خواهد کرد Ozv10  قطاری که سریع‌تر از هواپیما حرکت خواهد کرد Agahi10
قطاری که سریع‌تر از هواپیما حرکت خواهد کرد 0_3311
قطاری که سریع‌تر از هواپیما حرکت خواهد کرد Btn-ie10  قطاری که سریع‌تر از هواپیما حرکت خواهد کرد Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟
قطاری که سریع‌تر از هواپیما حرکت خواهد کرد Vote_rcap31%قطاری که سریع‌تر از هواپیما حرکت خواهد کرد Vote_lcap 31% [ 148 ]
قطاری که سریع‌تر از هواپیما حرکت خواهد کرد Vote_rcap2%قطاری که سریع‌تر از هواپیما حرکت خواهد کرد Vote_lcap 2% [ 10 ]
قطاری که سریع‌تر از هواپیما حرکت خواهد کرد Vote_rcap3%قطاری که سریع‌تر از هواپیما حرکت خواهد کرد Vote_lcap 3% [ 14 ]
قطاری که سریع‌تر از هواپیما حرکت خواهد کرد Vote_rcap27%قطاری که سریع‌تر از هواپیما حرکت خواهد کرد Vote_lcap 27% [ 128 ]
قطاری که سریع‌تر از هواپیما حرکت خواهد کرد Vote_rcap15%قطاری که سریع‌تر از هواپیما حرکت خواهد کرد Vote_lcap 15% [ 69 ]
قطاری که سریع‌تر از هواپیما حرکت خواهد کرد Vote_rcap4%قطاری که سریع‌تر از هواپیما حرکت خواهد کرد Vote_lcap 4% [ 20 ]
قطاری که سریع‌تر از هواپیما حرکت خواهد کرد Vote_rcap1%قطاری که سریع‌تر از هواپیما حرکت خواهد کرد Vote_lcap 1% [ 7 ]
قطاری که سریع‌تر از هواپیما حرکت خواهد کرد Vote_rcap3%قطاری که سریع‌تر از هواپیما حرکت خواهد کرد Vote_lcap 3% [ 12 ]
قطاری که سریع‌تر از هواپیما حرکت خواهد کرد Vote_rcap8%قطاری که سریع‌تر از هواپیما حرکت خواهد کرد Vote_lcap 8% [ 39 ]
قطاری که سریع‌تر از هواپیما حرکت خواهد کرد Vote_rcap5%قطاری که سریع‌تر از هواپیما حرکت خواهد کرد Vote_lcap 5% [ 26 ]

محموع راي ها : 473

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
قطاری که سریع‌تر از هواپیما حرکت خواهد کرد Vote_rcapقطاری که سریع‌تر از هواپیما حرکت خواهد کرد Voting_barقطاری که سریع‌تر از هواپیما حرکت خواهد کرد Vote_lcap 
mona69 - 552
قطاری که سریع‌تر از هواپیما حرکت خواهد کرد Vote_rcapقطاری که سریع‌تر از هواپیما حرکت خواهد کرد Voting_barقطاری که سریع‌تر از هواپیما حرکت خواهد کرد Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

قطاری که سریع‌تر از هواپیما حرکت خواهد کرد

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

قطاری که سریع‌تر از هواپیما حرکت خواهد کرد Empty قطاری که سریع‌تر از هواپیما حرکت خواهد کرد

پست من طرف ircfc.ir 22/02/11, 01:58 pm

مدلی از قطار مگلو، در محیط آزمایشگاهی جنوب غربی چین توسعه یافت؛ قطاری که قرار است از هواپیما نیز سریع‌تر حرکت کند. هرچند که برای به انتها رسیدن این پروژه راه زیادی باقی است.
    با تحقیقات انجام شده در دانشگاه Jiao Tong در شانگهای، مدلی از این قطار پر سرعت توانایی حرکت بین ۶۰۰ تا ۱۲۰۰ کیلومتر بر ساعت را دارد؛ یعنی معادل سرعت یک هواپیما. انتظار می‌رود این تکنولوژی تا ۱۰ سال آینده عملیاتی شود و تا سال ۲۰۳۰ در سراسر کشور گسترش یابد.
    با کمک این تکنولوژی، مسافران قادر خواهند بود فاصله‌ی بین پایتخت تا «گوانگ‌ژو» (۲۲۹۴ کیلومتر) را در زمان ۲ ساعت طی کنند. مسافتی که با استفاده از هواپیما ۳ ساعت طول می‌کشد.

قطاری که سریع‌تر از هواپیما حرکت خواهد کرد Maglev

تنها دو کشور ایالات متحده و سوییس هستند که بر روی این تکنولوژی تحقیق و پژوهش می‌کنند. بد نیست بدانید که از لحاظ تئوری با استفاده از این تکنولوژی می‌شود تا ۲۰۰۰۰ کیلومتر بر ساعت قطارها را به حرکت در آورد.
    برخی از مزیت‌های این تکنولوژی، مصرف یک دهم سوخت مورد مصرف هواپیماها و ایجاد تقریبا هیچ نویز است. البته هزینه‌ی استفاده از این تکنولوژی نیز نجومی است.
    یکی از استادان دانشگاه Jiao Tong البته با دیده شک به قضیه می‌نگرد. او از لحاظ فنی و اقتصادی آن را مورد سوال قرار می‌دهد و اضافه می‌کند که برای مردم بسیار خطرناک است که با کمک این تکنولوژی با میانگین سرعتی بیش از ۳۵۰ کیلومتر مسافرت کنند.

اكنون 01/11/24, 08:52 pm ميباشد