ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

خصوصیات رفتاری در بين افراد موفق سری شش From10  خصوصیات رفتاری در بين افراد موفق سری شش Ozv10  خصوصیات رفتاری در بين افراد موفق سری شش Agahi10
خصوصیات رفتاری در بين افراد موفق سری شش 0_3311
خصوصیات رفتاری در بين افراد موفق سری شش Btn-ie10  خصوصیات رفتاری در بين افراد موفق سری شش Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

خصوصیات رفتاری در بين افراد موفق سری شش From10  خصوصیات رفتاری در بين افراد موفق سری شش Ozv10  خصوصیات رفتاری در بين افراد موفق سری شش Agahi10
خصوصیات رفتاری در بين افراد موفق سری شش 0_3311
خصوصیات رفتاری در بين افراد موفق سری شش Btn-ie10  خصوصیات رفتاری در بين افراد موفق سری شش Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟
خصوصیات رفتاری در بين افراد موفق سری شش Vote_rcap31%خصوصیات رفتاری در بين افراد موفق سری شش Vote_lcap 31% [ 148 ]
خصوصیات رفتاری در بين افراد موفق سری شش Vote_rcap2%خصوصیات رفتاری در بين افراد موفق سری شش Vote_lcap 2% [ 10 ]
خصوصیات رفتاری در بين افراد موفق سری شش Vote_rcap3%خصوصیات رفتاری در بين افراد موفق سری شش Vote_lcap 3% [ 14 ]
خصوصیات رفتاری در بين افراد موفق سری شش Vote_rcap27%خصوصیات رفتاری در بين افراد موفق سری شش Vote_lcap 27% [ 128 ]
خصوصیات رفتاری در بين افراد موفق سری شش Vote_rcap15%خصوصیات رفتاری در بين افراد موفق سری شش Vote_lcap 15% [ 69 ]
خصوصیات رفتاری در بين افراد موفق سری شش Vote_rcap4%خصوصیات رفتاری در بين افراد موفق سری شش Vote_lcap 4% [ 20 ]
خصوصیات رفتاری در بين افراد موفق سری شش Vote_rcap1%خصوصیات رفتاری در بين افراد موفق سری شش Vote_lcap 1% [ 7 ]
خصوصیات رفتاری در بين افراد موفق سری شش Vote_rcap3%خصوصیات رفتاری در بين افراد موفق سری شش Vote_lcap 3% [ 12 ]
خصوصیات رفتاری در بين افراد موفق سری شش Vote_rcap8%خصوصیات رفتاری در بين افراد موفق سری شش Vote_lcap 8% [ 39 ]
خصوصیات رفتاری در بين افراد موفق سری شش Vote_rcap5%خصوصیات رفتاری در بين افراد موفق سری شش Vote_lcap 5% [ 26 ]

محموع راي ها : 473

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
خصوصیات رفتاری در بين افراد موفق سری شش Vote_rcapخصوصیات رفتاری در بين افراد موفق سری شش Voting_barخصوصیات رفتاری در بين افراد موفق سری شش Vote_lcap 
mona69 - 552
خصوصیات رفتاری در بين افراد موفق سری شش Vote_rcapخصوصیات رفتاری در بين افراد موفق سری شش Voting_barخصوصیات رفتاری در بين افراد موفق سری شش Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

خصوصیات رفتاری در بين افراد موفق سری شش

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

خصوصیات رفتاری در بين افراد موفق سری شش Empty خصوصیات رفتاری در بين افراد موفق سری شش

پست من طرف ircfc.ir 27/02/11, 11:12 am

* فرق خود باوری و خوستائی را می دانند.
    ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

خصوصیات رفتاری در بين افراد موفق سری شش Empty رد: خصوصیات رفتاری در بين افراد موفق سری شش

پست من طرف ircfc.ir 27/02/11, 11:13 am

* تعادل رفتاری خود را خوب حفظ می كنند (ظاهرشان نشان نمی دهد كه دارا هستند و يا ندار).
    ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

خصوصیات رفتاری در بين افراد موفق سری شش Empty رد: خصوصیات رفتاری در بين افراد موفق سری شش

پست من طرف ircfc.ir 27/02/11, 11:13 am

* تفاوت حيا و نجابت را با كمروئی؛ خوب می دانند.
    ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

پست من طرف ircfc.ir 27/02/11, 11:14 am

* اهل تكبر نيستند و می دانند كه مثلا: فروشنده ای كه متكبر باشد؛ مشتری های خود را از دست می دهد.
    ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

پست من طرف ircfc.ir 27/02/11, 11:14 am

* ديگران را بزرگ می كنند.
    ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

پست من طرف ircfc.ir 12/03/11, 10:39 pm

* در برخورد اول اثر خوبی بر روی طرف مقابل می گذارد.
    ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

پست من طرف ircfc.ir 12/03/11, 10:44 pm

* كسی با آنها؛ احساس ناراحتی نمی كند.
    ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

پست من طرف ircfc.ir 12/03/11, 10:45 pm

* بخشنده هستند؛ هم نسبت به خود و هم ديگران.
    ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

پست من طرف ircfc.ir 12/03/11, 10:47 pm

* از افراد منفی دوری می كنند.
    ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

پست من طرف ircfc.ir 12/03/11, 10:50 pm

* تا حدودی شوخ طبع هستند.
    ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

پست من طرف ircfc.ir 12/03/11, 10:51 pm

* برای جدی بودن؛ از اخم استفاده نمی كنند.
    ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

پست من طرف ircfc.ir 12/03/11, 10:52 pm

* در مقابل ضعيف تر از خود مغرور نيستند و در مقابل بالا دست خود ذليل نيستند و ادب را رعايت می كنند.
    ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

پست من طرف ircfc.ir 12/03/11, 10:55 pm

* اكثرا؛ افراد سختی كشيده هستند و در ناز و نعمت نبوده اند.
    ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

پست من طرف ircfc.ir 12/03/11, 10:56 pm

* خوب بلدند كه از خودشان دفاع و مراقبت كنند.
    ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

پست من طرف ircfc.ir 12/03/11, 10:56 pm

* از تنهایی حوصله اشان سر نمی رود.

اكنون 15/11/24, 06:14 am ميباشد