ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

لیوان را همین امروز زمین بگذار From10  لیوان را همین امروز زمین بگذار Ozv10  لیوان را همین امروز زمین بگذار Agahi10
لیوان را همین امروز زمین بگذار 0_3311
لیوان را همین امروز زمین بگذار Btn-ie10  لیوان را همین امروز زمین بگذار Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

لیوان را همین امروز زمین بگذار From10  لیوان را همین امروز زمین بگذار Ozv10  لیوان را همین امروز زمین بگذار Agahi10
لیوان را همین امروز زمین بگذار 0_3311
لیوان را همین امروز زمین بگذار Btn-ie10  لیوان را همین امروز زمین بگذار Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟
لیوان را همین امروز زمین بگذار Vote_rcap31%لیوان را همین امروز زمین بگذار Vote_lcap 31% [ 148 ]
لیوان را همین امروز زمین بگذار Vote_rcap2%لیوان را همین امروز زمین بگذار Vote_lcap 2% [ 10 ]
لیوان را همین امروز زمین بگذار Vote_rcap3%لیوان را همین امروز زمین بگذار Vote_lcap 3% [ 14 ]
لیوان را همین امروز زمین بگذار Vote_rcap27%لیوان را همین امروز زمین بگذار Vote_lcap 27% [ 128 ]
لیوان را همین امروز زمین بگذار Vote_rcap15%لیوان را همین امروز زمین بگذار Vote_lcap 15% [ 69 ]
لیوان را همین امروز زمین بگذار Vote_rcap4%لیوان را همین امروز زمین بگذار Vote_lcap 4% [ 20 ]
لیوان را همین امروز زمین بگذار Vote_rcap1%لیوان را همین امروز زمین بگذار Vote_lcap 1% [ 7 ]
لیوان را همین امروز زمین بگذار Vote_rcap3%لیوان را همین امروز زمین بگذار Vote_lcap 3% [ 12 ]
لیوان را همین امروز زمین بگذار Vote_rcap8%لیوان را همین امروز زمین بگذار Vote_lcap 8% [ 39 ]
لیوان را همین امروز زمین بگذار Vote_rcap5%لیوان را همین امروز زمین بگذار Vote_lcap 5% [ 26 ]

محموع راي ها : 473

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
لیوان را همین امروز زمین بگذار Vote_rcapلیوان را همین امروز زمین بگذار Voting_barلیوان را همین امروز زمین بگذار Vote_lcap 
mona69 - 552
لیوان را همین امروز زمین بگذار Vote_rcapلیوان را همین امروز زمین بگذار Voting_barلیوان را همین امروز زمین بگذار Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

لیوان را همین امروز زمین بگذار

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

لیوان را همین امروز زمین بگذار Empty لیوان را همین امروز زمین بگذار

پست من طرف ircfc.ir 27/02/11, 11:34 am

استادی در شروع کلاس درس لیوان آبی را بدست گرفت و بالا در دید همگان قرار داد و رو به شاگردان پرسید: به نظر شما وزن این لیوان چقدر است؟ هر کسی وزنی را گفتند.

استاد سوال کرد: اگر من این لیوان را چند دقیقه در دستم نگه دارم چه اتفاقی می افتد؟ شاگردان گفتند هیچ.

استاد پرسید: اگر این لیوان را یک ساعت نگه دارم چه؟ یکی از شاگردان گفت: دستتان خسته می شود.

استاد مجددا پرسید: اگر این لیوان را 24 ساعت در دستم نگه دارم چه می شود؟ شاگرد دیگری با پوزخند گفت: استاد دستتان خشک شده و عضلاتتان خشک تر و خون در رگتان خشک شده و سریعا باید برای قطع دستتان به بیمارستان مراجعه کنید، پس لیوان را زمین بگذارید. همه شاگردان خندیدند.

استاد گفت: دقیقا مشکلات زندکی هم مثل همین است، اگر آنها را چند دقیقه در ذهنتان نگه دارید اشکالی ندارد، اگر مدت طولانی نگه دارید و به آنها فکر کنید فکرتان به درد می آید، اگر بیشتر از این نگه دارید فکرتان فلج می شود و دیگر قادر به انجام کاری نمی توانید باشید.

فکر کردن به مشکلات زندگی مهم است اما مهمتر آن است که در پایان هر روز و پیش از خواب آنها را زمین بگذارید. به این ترتیب فکرتان تحت فشار قرار نمی گیرد و هر روز صبح سرحال و شاد و قوی از خواب بیدار می شوید.

دوست من یادت باشد که لیوان را همین امروز زمین بگذار. زندگی همین است.

اكنون 02/11/24, 01:52 am ميباشد