ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

اطلاع از اعتبار باقی مانده در تالیا بدون صرف هزینه From10  اطلاع از اعتبار باقی مانده در تالیا بدون صرف هزینه Ozv10  اطلاع از اعتبار باقی مانده در تالیا بدون صرف هزینه Agahi10
اطلاع از اعتبار باقی مانده در تالیا بدون صرف هزینه 0_3311
اطلاع از اعتبار باقی مانده در تالیا بدون صرف هزینه Btn-ie10  اطلاع از اعتبار باقی مانده در تالیا بدون صرف هزینه Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

اطلاع از اعتبار باقی مانده در تالیا بدون صرف هزینه From10  اطلاع از اعتبار باقی مانده در تالیا بدون صرف هزینه Ozv10  اطلاع از اعتبار باقی مانده در تالیا بدون صرف هزینه Agahi10
اطلاع از اعتبار باقی مانده در تالیا بدون صرف هزینه 0_3311
اطلاع از اعتبار باقی مانده در تالیا بدون صرف هزینه Btn-ie10  اطلاع از اعتبار باقی مانده در تالیا بدون صرف هزینه Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟
اطلاع از اعتبار باقی مانده در تالیا بدون صرف هزینه Vote_rcap31%اطلاع از اعتبار باقی مانده در تالیا بدون صرف هزینه Vote_lcap 31% [ 148 ]
اطلاع از اعتبار باقی مانده در تالیا بدون صرف هزینه Vote_rcap2%اطلاع از اعتبار باقی مانده در تالیا بدون صرف هزینه Vote_lcap 2% [ 10 ]
اطلاع از اعتبار باقی مانده در تالیا بدون صرف هزینه Vote_rcap3%اطلاع از اعتبار باقی مانده در تالیا بدون صرف هزینه Vote_lcap 3% [ 14 ]
اطلاع از اعتبار باقی مانده در تالیا بدون صرف هزینه Vote_rcap27%اطلاع از اعتبار باقی مانده در تالیا بدون صرف هزینه Vote_lcap 27% [ 128 ]
اطلاع از اعتبار باقی مانده در تالیا بدون صرف هزینه Vote_rcap15%اطلاع از اعتبار باقی مانده در تالیا بدون صرف هزینه Vote_lcap 15% [ 69 ]
اطلاع از اعتبار باقی مانده در تالیا بدون صرف هزینه Vote_rcap4%اطلاع از اعتبار باقی مانده در تالیا بدون صرف هزینه Vote_lcap 4% [ 20 ]
اطلاع از اعتبار باقی مانده در تالیا بدون صرف هزینه Vote_rcap1%اطلاع از اعتبار باقی مانده در تالیا بدون صرف هزینه Vote_lcap 1% [ 7 ]
اطلاع از اعتبار باقی مانده در تالیا بدون صرف هزینه Vote_rcap3%اطلاع از اعتبار باقی مانده در تالیا بدون صرف هزینه Vote_lcap 3% [ 12 ]
اطلاع از اعتبار باقی مانده در تالیا بدون صرف هزینه Vote_rcap8%اطلاع از اعتبار باقی مانده در تالیا بدون صرف هزینه Vote_lcap 8% [ 39 ]
اطلاع از اعتبار باقی مانده در تالیا بدون صرف هزینه Vote_rcap5%اطلاع از اعتبار باقی مانده در تالیا بدون صرف هزینه Vote_lcap 5% [ 26 ]

محموع راي ها : 473

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
اطلاع از اعتبار باقی مانده در تالیا بدون صرف هزینه Vote_rcapاطلاع از اعتبار باقی مانده در تالیا بدون صرف هزینه Voting_barاطلاع از اعتبار باقی مانده در تالیا بدون صرف هزینه Vote_lcap 
mona69 - 552
اطلاع از اعتبار باقی مانده در تالیا بدون صرف هزینه Vote_rcapاطلاع از اعتبار باقی مانده در تالیا بدون صرف هزینه Voting_barاطلاع از اعتبار باقی مانده در تالیا بدون صرف هزینه Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

اطلاع از اعتبار باقی مانده در تالیا بدون صرف هزینه

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

اطلاع از اعتبار باقی مانده در تالیا بدون صرف هزینه Empty اطلاع از اعتبار باقی مانده در تالیا بدون صرف هزینه

پست من طرف ircfc.ir 25/03/11, 01:10 pm

این ترفند مخصوص افرادی است که از سیم کارتهای اعتباری تالیا استفاده می کنند. مطمئنأ می دانید که برای چک کردن اعتبار باقی مانده از حساب شما در تالیا باید با شماره تلفن 888 تماس بگیرید و اپراتور مخصوص اعتبار شما را اعلام می کند. اما این روش طبیعتأ هزینه ای نیز برای شما دارد. هم اکنون قصد داریم ترفندی را به شما معرفی کنیم که با بهره گیری از آن می توانید بدون نیاز به تماس با شماره تلفنی به اعتبار سیم کارت خود پی ببرید.

برای این کار کافی است:

کد #140* را وارد کنید سپس دکمه شماره گیری (دکمه سبز) را بزنید.

خواهید دید که میزان اعتبار باقی مانده شما نمایان خواهد شد.

اكنون 01/11/24, 02:54 pm ميباشد