ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

چگونه یه هارد اکسترنال جدید را یکپارچه سازی کنیم؟ From10  چگونه یه هارد اکسترنال جدید را یکپارچه سازی کنیم؟ Ozv10  چگونه یه هارد اکسترنال جدید را یکپارچه سازی کنیم؟ Agahi10
چگونه یه هارد اکسترنال جدید را یکپارچه سازی کنیم؟ 0_3311
چگونه یه هارد اکسترنال جدید را یکپارچه سازی کنیم؟ Btn-ie10  چگونه یه هارد اکسترنال جدید را یکپارچه سازی کنیم؟ Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

چگونه یه هارد اکسترنال جدید را یکپارچه سازی کنیم؟ From10  چگونه یه هارد اکسترنال جدید را یکپارچه سازی کنیم؟ Ozv10  چگونه یه هارد اکسترنال جدید را یکپارچه سازی کنیم؟ Agahi10
چگونه یه هارد اکسترنال جدید را یکپارچه سازی کنیم؟ 0_3311
چگونه یه هارد اکسترنال جدید را یکپارچه سازی کنیم؟ Btn-ie10  چگونه یه هارد اکسترنال جدید را یکپارچه سازی کنیم؟ Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟
چگونه یه هارد اکسترنال جدید را یکپارچه سازی کنیم؟ Vote_rcap31%چگونه یه هارد اکسترنال جدید را یکپارچه سازی کنیم؟ Vote_lcap 31% [ 148 ]
چگونه یه هارد اکسترنال جدید را یکپارچه سازی کنیم؟ Vote_rcap2%چگونه یه هارد اکسترنال جدید را یکپارچه سازی کنیم؟ Vote_lcap 2% [ 10 ]
چگونه یه هارد اکسترنال جدید را یکپارچه سازی کنیم؟ Vote_rcap3%چگونه یه هارد اکسترنال جدید را یکپارچه سازی کنیم؟ Vote_lcap 3% [ 14 ]
چگونه یه هارد اکسترنال جدید را یکپارچه سازی کنیم؟ Vote_rcap27%چگونه یه هارد اکسترنال جدید را یکپارچه سازی کنیم؟ Vote_lcap 27% [ 128 ]
چگونه یه هارد اکسترنال جدید را یکپارچه سازی کنیم؟ Vote_rcap15%چگونه یه هارد اکسترنال جدید را یکپارچه سازی کنیم؟ Vote_lcap 15% [ 69 ]
چگونه یه هارد اکسترنال جدید را یکپارچه سازی کنیم؟ Vote_rcap4%چگونه یه هارد اکسترنال جدید را یکپارچه سازی کنیم؟ Vote_lcap 4% [ 20 ]
چگونه یه هارد اکسترنال جدید را یکپارچه سازی کنیم؟ Vote_rcap1%چگونه یه هارد اکسترنال جدید را یکپارچه سازی کنیم؟ Vote_lcap 1% [ 7 ]
چگونه یه هارد اکسترنال جدید را یکپارچه سازی کنیم؟ Vote_rcap3%چگونه یه هارد اکسترنال جدید را یکپارچه سازی کنیم؟ Vote_lcap 3% [ 12 ]
چگونه یه هارد اکسترنال جدید را یکپارچه سازی کنیم؟ Vote_rcap8%چگونه یه هارد اکسترنال جدید را یکپارچه سازی کنیم؟ Vote_lcap 8% [ 39 ]
چگونه یه هارد اکسترنال جدید را یکپارچه سازی کنیم؟ Vote_rcap5%چگونه یه هارد اکسترنال جدید را یکپارچه سازی کنیم؟ Vote_lcap 5% [ 26 ]

محموع راي ها : 473

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
چگونه یه هارد اکسترنال جدید را یکپارچه سازی کنیم؟ Vote_rcapچگونه یه هارد اکسترنال جدید را یکپارچه سازی کنیم؟ Voting_barچگونه یه هارد اکسترنال جدید را یکپارچه سازی کنیم؟ Vote_lcap 
mona69 - 552
چگونه یه هارد اکسترنال جدید را یکپارچه سازی کنیم؟ Vote_rcapچگونه یه هارد اکسترنال جدید را یکپارچه سازی کنیم؟ Voting_barچگونه یه هارد اکسترنال جدید را یکپارچه سازی کنیم؟ Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

چگونه یه هارد اکسترنال جدید را یکپارچه سازی کنیم؟

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

چگونه یه هارد اکسترنال جدید را یکپارچه سازی کنیم؟ Empty چگونه یه هارد اکسترنال جدید را یکپارچه سازی کنیم؟

پست من طرف ircfc.ir 30/03/11, 12:19 pm

چگونه یه هارد اکسترنال جدید را یکپارچه سازی کنیم؟ Disk-Defragment-230x168

امروزه کمتر کسی پیدا می شود که برای حمل و نقل سریع اطلاعات خود از دیسک های نوری مانند سی دی یا دی وی دی استفاده کند، چرا که هم سرعت انتقال اطلاعات بسیار پایین است و هم چنین این که هزینه ی بالایی را باید متحمل شویم و این در حالی است که تنها یک بار می توان از این دیسک ها استفاده نمود.
    در مقابل ،فلش مموری ها جای خود را در بین کاربران باز کرده اند . تقریبا همه ی اطلاعات به وسیله این حافظه های کوچک حمل و نقل می شوند ، ویژگی خاصی که باعث شده است این فلش مموری ها محبوب شوند این است که فضای مطلوبی را در عین کوچک بودن وسیله در اختیار کاربر قرار می دهد، این راهم نباید فراموش کنیم که فلش ها مانند دیسک های نوری یک بار مصرف نیستند و صد ها یا هزاران بار می توان از آن ها استفاده کرد.
    نیاز های برخی از کاربران با این مموری ها برطرف نمی شود و این زمانی است که هارد های اکسترنال خودی نشان می دهند.حجم هایی معادل ۵۰۰ گیگابایت یا ۶۵۰ گیگابایت فضای خوبی است تا هرچه نیاز است را بر روی آن ذخیره کنیم.
    اکنون می خواهم نحوه ی یکپارچه سازی یک هارد اکسترنال جدید را به شما آموزش بدهم:
    ۱- هارد اکسترنال خود را به رایانه متصل نمایید( با توجه به راهنمای آن این کار را انجام دهید.بیشتر هارد های اکسترنال از پورت USB استفاده می کنند که بسیار ساده متصل می شوند و نیازی به آموزش ندارند
    ۲- هارد خود را با کپی کردن چند فایل بر روی آن چک کنید تا از سلامت آن اطمینان حاصل نمایید.اطلاعات شما در هر سیستمی بسیار راحت در اختیار شما هستند.
    ۳- مسیر زیر را دنبال کنید:
    Start>Programs>Accessories
    سپس System Tools را انتخاب کنید و Disk Defragmenter را بیابید.
    اکنون شما مجبورید به دستگاه را انتخاب کنید، هارد اکسترنال را انتخاب کنید.
    ۴- تا زمانی که یکپارچه سازی در حال انجام است صبر کنید.بسته به حجم اطلاعات درون هارد این زمان تغییر می کند
    اکنون با خیال راح هارد خود را متصل نمایید و از اتصال آن خاطر جمع باشید
    disk

چگونه یه هارد اکسترنال جدید را یکپارچه سازی کنیم؟ Disk-230x172

این کار را می توانید در رایانه هایی باسرعت کم انجام دهید تا رد و بدل کردن اطلاعات سریع تر صورت پذیرد

اكنون 01/11/24, 01:59 pm ميباشد