ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

مد در مقابل استایل From10  مد در مقابل استایل Ozv10  مد در مقابل استایل Agahi10
مد در مقابل استایل 0_3311
مد در مقابل استایل Btn-ie10  مد در مقابل استایل Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

مد در مقابل استایل From10  مد در مقابل استایل Ozv10  مد در مقابل استایل Agahi10
مد در مقابل استایل 0_3311
مد در مقابل استایل Btn-ie10  مد در مقابل استایل Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟
مد در مقابل استایل Vote_rcap31%مد در مقابل استایل Vote_lcap 31% [ 148 ]
مد در مقابل استایل Vote_rcap2%مد در مقابل استایل Vote_lcap 2% [ 10 ]
مد در مقابل استایل Vote_rcap3%مد در مقابل استایل Vote_lcap 3% [ 14 ]
مد در مقابل استایل Vote_rcap27%مد در مقابل استایل Vote_lcap 27% [ 128 ]
مد در مقابل استایل Vote_rcap15%مد در مقابل استایل Vote_lcap 15% [ 69 ]
مد در مقابل استایل Vote_rcap4%مد در مقابل استایل Vote_lcap 4% [ 20 ]
مد در مقابل استایل Vote_rcap1%مد در مقابل استایل Vote_lcap 1% [ 7 ]
مد در مقابل استایل Vote_rcap3%مد در مقابل استایل Vote_lcap 3% [ 12 ]
مد در مقابل استایل Vote_rcap8%مد در مقابل استایل Vote_lcap 8% [ 39 ]
مد در مقابل استایل Vote_rcap5%مد در مقابل استایل Vote_lcap 5% [ 26 ]

محموع راي ها : 473

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
مد در مقابل استایل Vote_rcapمد در مقابل استایل Voting_barمد در مقابل استایل Vote_lcap 
mona69 - 552
مد در مقابل استایل Vote_rcapمد در مقابل استایل Voting_barمد در مقابل استایل Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

مد در مقابل استایل

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

مد در مقابل استایل Empty مد در مقابل استایل

پست من طرف ircfc.ir 25/07/10, 10:45 am

مُد از بين رفتني است اما استايل جاودان. فقط ذهن هاي توانمند مي توانند استايلي ساده را بپذيرند!

اخيراً خيلي در مورد مُد و استايل فکر ميکنم...شايد اين قضيه بيشتر به مد پاييز 1386 برگردد که زياد توجهم را جلب نکرده بود.

از همان موقعي که در کلاسهاي طراحي مد شرکت کردم و بعد که وارد اين صنعت شدم و در آن فعاليت مي کردم، هميشه سوالات زيادي درمورد کل صنعت مد و استايل در ذهنم وجود داشت و اينکه مد و استايل چه شباهت ها و چه تفاوت هايي با هم دارند.

وقتي در مورد مد يا همان فشن (fashion) فکر مي کنم، يک بيزينس و صنعت خيلي بزرگ در ذهنم مي آيد که تمام توجه آن به سودآوري است حتي به قيمت انسانها: انسانهايي که اين محصولات را در کشورهايي دور مي سازند، انسانهايي که فکر مي کنند نياز دارند که اين محصولات را خريداري کنند چون فکر ميکنند بايد امروزي به نظر برسند. خساراتي که توليد و مصرف اين محصولات به کره زمين وارد مي کند که ديگر جاي خود دارد. همه کمپاني ها و طراحان اين تاثير را تجربه نمي کنند اما خيلي هاي آنان اينطور هستند.

من خودم هم لباس هاي روي مد مي خرم، طبق مد پيش مي روم اما از ديدگاه فلسفي سعي مي کنم استايل خاص خودم را هم داشته باشم. وقتي در مورد استايل فکر ميکنم، ذهنم متوجه يک فرد خلاق مي شود که واقعيت، شخصيت و اعتبار را مي توان در آن ملاحظه کرد. در مورد چيزي فکر مي کنم که کاملاً تک و منحصربه فرد است، در حاليکه ممکن است از جنبه هاي ديگر شبيه به چيزهاي ديگر هم به نظر برسد. فکرم به چيزي خيلي انساني، کوچک و البته گرانقدر منعطف مي شود.

اينها فقط چند فکر سريع و ساده بودند که از ذهنم عبور مي کرد. هيچ چيز قطعي نيست. اما با اين وجود فکر مي کنم دوست دارم تفاوت هايي که بين صنعت مد به طور کل و استيل يک فرد مي بينم را به زبان بياورم. همه اينها از اين واقعيت نشئت مي گيرد که من ميل عجيبي به سوال کردن و راه انداختن بحث دارم. مي خواهم در مصرف خودم به تعادل برسم و تمايلم را به چيزهايي معطوف کنم که با فکري کاملاً هوشمندانه و آگاهانه خلق شده باشند. همه اين سالها عقايد و افکار مختلفي در ذهنم بوده و با گذشت زمان تغيير کرده و اصلاح شده اند. مي خواهم محتويات مغزم را براي شما هم خالي کنم.

مد يعني اجازه بدهيم خرده فروشان، طراحان، مجلات و کمپاني هاي بزرگ ديگر که تنها هدفشان سودآوري است، محصولاتي را برايمان عرضه کنند که آنها را دنبال کنيم.

استايل يعني ميل خودتان را وارد کار کنيد، الهام و انديشه خودتان را دنبال کنيد، و ديگران را با خلاقيت و اعتماد به نفستان تحت تاثير قرار دهيد.

مد يعني اجازه بدهيد بقيه به جاي شما فکر کنند.

استايل يعني در مورد همه چيز فکر کنيد. سوال کنيد و ريسک کنيد. صادقانه به خود نگاه کنيد. نترسيد، و در چارچوب زندگي خودتان تجربه کنيد.

مد يعني چيزي که فصل به فصل تغيير مي کند. توسط بيزينس هاي بزرگ هدايت مي شود و شما را وادار مي کند فکر کنيد که بايد محصولي جديد بخريد.

استايل يعني چيزي که رشد مي کند، بالغ مي شود و در مدت زمان هاي متفاوت تغيير مي کند. تحت تاثير سن، جنسيت، فرهنگ، مليت، محل جغرافيايي، علايق، سياست، مذهب، و عوامل بسيار زياد ديگر است.

مد يعني چيزي که به طور انبوه توليد مي شود نه چيزي تک، خاص و فردي.

استايل يعني يک فرد و درست مثل DNA که در هر کدام از ما متفاوت است، در افراد مختلف تفاوت مي کند. هيچ دو نفري نيستند که به يک شکل به دنيا نگاه کنند و کمد لباسهايشان را يک شکل پر کنند.

مد يعني با جديت به مجلات، هنرپيشه ها، وب سايت ها و هر چيز ديگر که به مسائل ظاهري مي پردازد نگاه کنيم.

استايل يعني کاري که خودمان خلاقانه انجام مي دهيم. اين مسئله به فردي بودن استايل مي پردازد.

مد يعني با گذر هر فصل تغيير کنيم.

استايل يعني دنبال کردن سبک هايي که با شخصيت شما، سنتان، اندامتان، سبک زندگي تان و علايقتان جور باشد.

نظر شما چيست؟ به نظر شما مد و استايل چه تفاوت هايي با هم دارند؟ آيا ايندو يک چيز هستند؟ مد چيست؟ استايل چيست؟

چرا تعريف استايل اينقدر دشوار است؟ آيا به اين دليل است که خيلي شخصي و فردي است؟ عنصر جادويي که بعضي ها را ذاتاً با استيل مي کند چيست؟

لباس پوشيدن چيزي فراي سبک هايي است که خودتان را به آنها منحصر کرده ايد. مفهومي بسيار بسيار عميق تر دارد.

اكنون 01/11/24, 09:04 pm ميباشد