ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

قضاوت در مورد دیگران؟؟ صحیح یا غلط From10  قضاوت در مورد دیگران؟؟ صحیح یا غلط Ozv10  قضاوت در مورد دیگران؟؟ صحیح یا غلط Agahi10
قضاوت در مورد دیگران؟؟ صحیح یا غلط 0_3311
قضاوت در مورد دیگران؟؟ صحیح یا غلط Btn-ie10  قضاوت در مورد دیگران؟؟ صحیح یا غلط Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

قضاوت در مورد دیگران؟؟ صحیح یا غلط From10  قضاوت در مورد دیگران؟؟ صحیح یا غلط Ozv10  قضاوت در مورد دیگران؟؟ صحیح یا غلط Agahi10
قضاوت در مورد دیگران؟؟ صحیح یا غلط 0_3311
قضاوت در مورد دیگران؟؟ صحیح یا غلط Btn-ie10  قضاوت در مورد دیگران؟؟ صحیح یا غلط Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟
قضاوت در مورد دیگران؟؟ صحیح یا غلط Vote_rcap31%قضاوت در مورد دیگران؟؟ صحیح یا غلط Vote_lcap 31% [ 148 ]
قضاوت در مورد دیگران؟؟ صحیح یا غلط Vote_rcap2%قضاوت در مورد دیگران؟؟ صحیح یا غلط Vote_lcap 2% [ 10 ]
قضاوت در مورد دیگران؟؟ صحیح یا غلط Vote_rcap3%قضاوت در مورد دیگران؟؟ صحیح یا غلط Vote_lcap 3% [ 14 ]
قضاوت در مورد دیگران؟؟ صحیح یا غلط Vote_rcap27%قضاوت در مورد دیگران؟؟ صحیح یا غلط Vote_lcap 27% [ 128 ]
قضاوت در مورد دیگران؟؟ صحیح یا غلط Vote_rcap15%قضاوت در مورد دیگران؟؟ صحیح یا غلط Vote_lcap 15% [ 69 ]
قضاوت در مورد دیگران؟؟ صحیح یا غلط Vote_rcap4%قضاوت در مورد دیگران؟؟ صحیح یا غلط Vote_lcap 4% [ 20 ]
قضاوت در مورد دیگران؟؟ صحیح یا غلط Vote_rcap1%قضاوت در مورد دیگران؟؟ صحیح یا غلط Vote_lcap 1% [ 7 ]
قضاوت در مورد دیگران؟؟ صحیح یا غلط Vote_rcap3%قضاوت در مورد دیگران؟؟ صحیح یا غلط Vote_lcap 3% [ 12 ]
قضاوت در مورد دیگران؟؟ صحیح یا غلط Vote_rcap8%قضاوت در مورد دیگران؟؟ صحیح یا غلط Vote_lcap 8% [ 39 ]
قضاوت در مورد دیگران؟؟ صحیح یا غلط Vote_rcap5%قضاوت در مورد دیگران؟؟ صحیح یا غلط Vote_lcap 5% [ 26 ]

محموع راي ها : 473

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
قضاوت در مورد دیگران؟؟ صحیح یا غلط Vote_rcapقضاوت در مورد دیگران؟؟ صحیح یا غلط Voting_barقضاوت در مورد دیگران؟؟ صحیح یا غلط Vote_lcap 
mona69 - 552
قضاوت در مورد دیگران؟؟ صحیح یا غلط Vote_rcapقضاوت در مورد دیگران؟؟ صحیح یا غلط Voting_barقضاوت در مورد دیگران؟؟ صحیح یا غلط Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

قضاوت در مورد دیگران؟؟ صحیح یا غلط

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

قضاوت در مورد دیگران؟؟ صحیح یا غلط Empty قضاوت در مورد دیگران؟؟ صحیح یا غلط

پست من طرف ircfc.ir 04/08/10, 09:24 am

اندامي بي نقص داريد؟ با آخرين مد لباس مي پوشيد؟ بهترين رفتار را داريد؟ بهترين نام و تاريخچه خانوادگي را داريد؟ آنقدر کامليد که حتي کوچکترين اشتباهي هم نداريد؟ بهترين تحصيلات را داريد و انگليسي را با بهترين لهجه صحبت ميکنيد؟ همه انتخابهايتان تا به امروز بهترين بوده اند؟ شما کي هستيد که درمورد ديگران قضاوت ميکنيد؟

افرادي را مي بينيم که در مورد وزن، قد، تحصيلات، زبان، خانواده و همه چيز بقيه نظر مي دهند و قضاوت مي کنند. بااينکه ميدانند خودشان هم بي عيب نيستند. بهترين اندام چه اندامي است؟ نظرات زيادي در مورد اين موضوع وجود دارد. براي يک نفر مقدور نيست که همه نظرات و ديدگاه هاي موجود درمورد بهترين اندام را داشته باشد. يک نفر به ظاهر کامل مي آيد درحاليکه فرد ديگر به نظر زشت مي آيد. پس چون يک نفر به شما گفته که بهترين هيکل را داريد نمي توانيد به خودتان اين حق را بدهيد که درمورد هيکل کس ديگري قضاوت کنيد.

وقتي افراد ديگران را با گذشته و تجربه هايي که در زندگي داشته اند قضاوت ميکنند، بسيار تاسف مي خورم. آنها حتي شناخت درستي از آن افراد ندارند، يا حتي يک کلمه حرف با آنها نزده اند و نمي دانند که چه کسي هستند و از کجا آمده اند. هيچوقت وقت نمي گذارند که به حرف هاي او گوش بدهند و ببينند که چه کرده اند که به آنجا رسيده اند. تقريباً مثل قضاوت کردن درمورد دختر نوجواني که در سن 17 سالگي حامله مي شود. همه استنباط بدي نسبت به او پيدا ميکنند بدون اينکه هيچوقت براي شناختن آن دختر وقت بگذارند. در اکثر موارد، مردم فقط قضاوت مي کنند، همين.

حتي اگر در بهترين و کاملترين شرايط زندگي کنيد و درکارتان بيشترين موفقيت را داشته باشيد هم باز دليل بر اين نيست که درمورد ديگران قضاوت کنيد. هيچ استاندارد قاطعي درمورد خوب يا بد وجود ندارد. عقايد، باورها، فرهنگ ها و ....بسيارند و هيچکس نمي تواند همه آنها را با هم داشته باشد.

من کامل نيستم. بهترين اندام، تحصيلات، و خانواده را ندارم. انگليسي را با بهترين لهجه صحبت نمي کنم. همه انتخاب هاي زندگيم عالي نبوده و خيلي وقت ها در زندگي واقعاً گند زدم. من به هيچ وجه کامل نيستم. مي دانم که همه چيز آنطور که به نظر مي رسد نيست. ترجيح مي دهم ديگران قبل از اينکه درمورد من قضاوت کنند، من را خوب بشناسند. من قاضي نيستم، خدا هم نيستم. به خاطر همين هيچکس را قضاوت نمي کنم.

اكنون 01/11/24, 11:58 am ميباشد