ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

نماز جمعه به امامت يك زن From10  نماز جمعه به امامت يك زن Ozv10  نماز جمعه به امامت يك زن Agahi10
نماز جمعه به امامت يك زن 0_3311
نماز جمعه به امامت يك زن Btn-ie10  نماز جمعه به امامت يك زن Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

نماز جمعه به امامت يك زن From10  نماز جمعه به امامت يك زن Ozv10  نماز جمعه به امامت يك زن Agahi10
نماز جمعه به امامت يك زن 0_3311
نماز جمعه به امامت يك زن Btn-ie10  نماز جمعه به امامت يك زن Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟
نماز جمعه به امامت يك زن Vote_rcap31%نماز جمعه به امامت يك زن Vote_lcap 31% [ 148 ]
نماز جمعه به امامت يك زن Vote_rcap2%نماز جمعه به امامت يك زن Vote_lcap 2% [ 10 ]
نماز جمعه به امامت يك زن Vote_rcap3%نماز جمعه به امامت يك زن Vote_lcap 3% [ 14 ]
نماز جمعه به امامت يك زن Vote_rcap27%نماز جمعه به امامت يك زن Vote_lcap 27% [ 128 ]
نماز جمعه به امامت يك زن Vote_rcap15%نماز جمعه به امامت يك زن Vote_lcap 15% [ 69 ]
نماز جمعه به امامت يك زن Vote_rcap4%نماز جمعه به امامت يك زن Vote_lcap 4% [ 20 ]
نماز جمعه به امامت يك زن Vote_rcap1%نماز جمعه به امامت يك زن Vote_lcap 1% [ 7 ]
نماز جمعه به امامت يك زن Vote_rcap3%نماز جمعه به امامت يك زن Vote_lcap 3% [ 12 ]
نماز جمعه به امامت يك زن Vote_rcap8%نماز جمعه به امامت يك زن Vote_lcap 8% [ 39 ]
نماز جمعه به امامت يك زن Vote_rcap5%نماز جمعه به امامت يك زن Vote_lcap 5% [ 26 ]

محموع راي ها : 473

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
نماز جمعه به امامت يك زن Vote_rcapنماز جمعه به امامت يك زن Voting_barنماز جمعه به امامت يك زن Vote_lcap 
mona69 - 552
نماز جمعه به امامت يك زن Vote_rcapنماز جمعه به امامت يك زن Voting_barنماز جمعه به امامت يك زن Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

2 مشترك

نماز جمعه به امامت يك زن

Sahar
    Sahar
    مدیر تالار
    مدیر تالار

نماز جمعه به امامت يك زن Empty نماز جمعه به امامت يك زن

پست من طرف Sahar 21/08/10, 02:43 pm

خانم «راحیل رضا» حدود پنج سال پیش نیز نماز جمعه مشابهی در شهر تورنتو، پایتخت کانادا برگزار کرد و پس از آن بلافاصله مورد تهدید افراد ناشناس قرار گرفت و ناگزیر از کانادا فرار کرد.
    سایت روزنامه سیاست روز نوشت:‌

خانم «راحیل رضا» نویسنده کانادایی پاکستانی تبار 60 ساله، در اقدامی کم سابقه امام جماعت نماز جمعه جمعه گذشته در «مرکز فرهنگی اسلامی» شهر آکسفورد در انگلیس بود. وی همچنین علاوه بر امامت نماز جمعه، سخنرانی دو خطبه جمعه را ایراد کرد.

گفتنی است این نماز جمعه به امامت یک زن در حالی برگزار شد که تا چند روز دیگر یک کنفرانس بین المللی تحت عنوان «اسلام، راهی به جلو» در دانشگاه آکسفورد برگزار خواهد شد. این کنفرانس قرار است از یازدهم تا سیزدهم ژوئن آینده برگزار شود. این نماز جمعه به اصطلاح مقدمه و پیش زمینه ای برای آماده کردن مسلمانان برای آن کنفرانس به شمار می‌رود.

«مرکز فرهنگی اسلامی» شهر آکسفورد همچنین از مسلمانان زن و مرد که موافق مساوات و برابری بین دو جنس در اسلام هستند دعوت کرد که حضور با شکوهی در نماز جمعه این هفته داشته باشند اما گویا درخواست این مؤسسه مورد استقبال مسلمانان قرار نگرفت زیرا اخبار رسیده حاکی از آن است که این نماز جمعه نه تنها با شکوه نبوده بلکه با حضور تعداد بسیار کمی از نمازگزاران برگزار شد.

در پایان گفتنی است خانم «راحیل رضا» حدود پنج سال پیش نیز نماز جمعه مشابهی در شهر تورنتو، پایتخت کانادا برگزار کرد و پس از آن بلافاصله مورد تهدید افراد ناشناس قرار گرفت و ناگزیر از کانادا فرار کرد.

پس از آن طی گفتگویی رسانه ای گفت: من واقعا در حد یک امام جمعه نیستم بلکه با این کار فقط می‌خواهم به نمازگزاران یادآوری کنم که حدود 50 % از پیروان دین اسلام را هم زنان تشکیل می‌دهند.
    ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

نماز جمعه به امامت يك زن Empty رد: نماز جمعه به امامت يك زن

پست من طرف ircfc.ir 21/08/10, 05:32 pm

ابجی شما هم امام جماعت میشی ejaze
    Sahar
    Sahar
    مدیر تالار
    مدیر تالار

نماز جمعه به امامت يك زن Empty رد: نماز جمعه به امامت يك زن