ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

ایرادات معمول وبلاگ های فارسی From10  ایرادات معمول وبلاگ های فارسی Ozv10  ایرادات معمول وبلاگ های فارسی Agahi10
ایرادات معمول وبلاگ های فارسی 0_3311
ایرادات معمول وبلاگ های فارسی Btn-ie10  ایرادات معمول وبلاگ های فارسی Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

ایرادات معمول وبلاگ های فارسی From10  ایرادات معمول وبلاگ های فارسی Ozv10  ایرادات معمول وبلاگ های فارسی Agahi10
ایرادات معمول وبلاگ های فارسی 0_3311
ایرادات معمول وبلاگ های فارسی Btn-ie10  ایرادات معمول وبلاگ های فارسی Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟
ایرادات معمول وبلاگ های فارسی Vote_rcap31%ایرادات معمول وبلاگ های فارسی Vote_lcap 31% [ 148 ]
ایرادات معمول وبلاگ های فارسی Vote_rcap2%ایرادات معمول وبلاگ های فارسی Vote_lcap 2% [ 10 ]
ایرادات معمول وبلاگ های فارسی Vote_rcap3%ایرادات معمول وبلاگ های فارسی Vote_lcap 3% [ 14 ]
ایرادات معمول وبلاگ های فارسی Vote_rcap27%ایرادات معمول وبلاگ های فارسی Vote_lcap 27% [ 128 ]
ایرادات معمول وبلاگ های فارسی Vote_rcap15%ایرادات معمول وبلاگ های فارسی Vote_lcap 15% [ 69 ]
ایرادات معمول وبلاگ های فارسی Vote_rcap4%ایرادات معمول وبلاگ های فارسی Vote_lcap 4% [ 20 ]
ایرادات معمول وبلاگ های فارسی Vote_rcap1%ایرادات معمول وبلاگ های فارسی Vote_lcap 1% [ 7 ]
ایرادات معمول وبلاگ های فارسی Vote_rcap3%ایرادات معمول وبلاگ های فارسی Vote_lcap 3% [ 12 ]
ایرادات معمول وبلاگ های فارسی Vote_rcap8%ایرادات معمول وبلاگ های فارسی Vote_lcap 8% [ 39 ]
ایرادات معمول وبلاگ های فارسی Vote_rcap5%ایرادات معمول وبلاگ های فارسی Vote_lcap 5% [ 26 ]

محموع راي ها : 473

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
ایرادات معمول وبلاگ های فارسی Vote_rcapایرادات معمول وبلاگ های فارسی Voting_barایرادات معمول وبلاگ های فارسی Vote_lcap 
mona69 - 552
ایرادات معمول وبلاگ های فارسی Vote_rcapایرادات معمول وبلاگ های فارسی Voting_barایرادات معمول وبلاگ های فارسی Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

ایرادات معمول وبلاگ های فارسی

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

ایرادات معمول وبلاگ های فارسی Empty ایرادات معمول وبلاگ های فارسی

پست من طرف ircfc.ir 13/12/10, 10:18 am

1- زیاد کردن تعداد پست (post) های هنگام لود شدن وبلاگ – 7 پست در صفحه مناسبه و بیشتر فقط حوصله بیننده رو سر میبره .

2- قرار دادن عکس به تعداد زیاد : این کار سرعت باز شدن وبلا گ را شدیدا کم میکند.

3- قرار دادن عکس با عرض بزرگتر از عرض قالب وبلاگ : اینکار باعث میشود اسکرول افقی صفحات استفاده شود که کاربران را خسته میکند . عرض عکس بیش از 400 پیکسل معمولا مشکل زا میشود .

4- استفاده از بک گراند مشکی و بطور کلی تیره : که باعث خسته شدن چشم بیننده میشود و اشتیاق او را به خواندن وبلاگ کم میکند .

5- استفاده از فونت با سایز بزرگ و رنگارنگ : کلاس وبلاگ را پایین میاره و پرستیژ سایت شما رو از بین میبره . سایت کودکانه بنظر میرسه.

6- استفاده از عکس هایی که لود نمیشوند : بعضی از سایت هایی که فضای رایگان ارائه میدهند مانند سایت AngelFire اجازه لینک دادن خارجی را بشما نمیدهند . به این معنا که شما اجازه ندارید عکسی را در آنجا قرار دهید و بعد با استفاده از لینک آن را در وبلاگتان نشان دهید . در صورت انجام این کار یک عکس با عنوان Remote linking Forbidden بجای عکس اصلی در وبلاگ نشان داده میشود و خود وبلاگ نویس هم این عکس را در وبلاگش معمولا نمیبیند و عکس خودش را میبیند . چون او یکبار عکس را در سایت اصلی دیده و آن فایل عکس در کامپیوتر شخصی اش قرار دارد ولی کاربران عکس را بصورتی که گفته شد میبینند .

7- لینک های باطله : لینک هایی که هنگام کلیک باز نمیشوند نا امید کننده هستند. در ضمن این لینک ها امتیاز شما را در pagerank گوگل پایین میاورند .

8- چپ چین بودن متن : اگر قالب وبلاگ شما مخصوص وبلاگ های فارسی طراحی نشده باشد (مانند قالب های اصلی بلاگر) ، این ایراد رخ میدهد .

9- کد های جاوا اسکریپت : بعضی ازین کد ها واقعا خسته کننده است و وقت بیننده را تلف میکند . مثل کدی که از شما اسمتان را میخواهد تا بالای صفحه نمایش دهد یا باز شدن یک پنجره هنگام بستن وبلاگ. ....

10- کپی برداری از وبلاگ ها و سایت ها : با اینکار بیننده اعتماد خود را نسبت به مطالب شما از دست میدهد .

اكنون 02/11/24, 02:52 am ميباشد