ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

شارژر دوچرخه ای نوکیا From10  شارژر دوچرخه ای نوکیا Ozv10  شارژر دوچرخه ای نوکیا Agahi10
شارژر دوچرخه ای نوکیا 0_3311
شارژر دوچرخه ای نوکیا Btn-ie10  شارژر دوچرخه ای نوکیا Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

شارژر دوچرخه ای نوکیا From10  شارژر دوچرخه ای نوکیا Ozv10  شارژر دوچرخه ای نوکیا Agahi10
شارژر دوچرخه ای نوکیا 0_3311
شارژر دوچرخه ای نوکیا Btn-ie10  شارژر دوچرخه ای نوکیا Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟
شارژر دوچرخه ای نوکیا Vote_rcap31%شارژر دوچرخه ای نوکیا Vote_lcap 31% [ 148 ]
شارژر دوچرخه ای نوکیا Vote_rcap2%شارژر دوچرخه ای نوکیا Vote_lcap 2% [ 10 ]
شارژر دوچرخه ای نوکیا Vote_rcap3%شارژر دوچرخه ای نوکیا Vote_lcap 3% [ 14 ]
شارژر دوچرخه ای نوکیا Vote_rcap27%شارژر دوچرخه ای نوکیا Vote_lcap 27% [ 128 ]
شارژر دوچرخه ای نوکیا Vote_rcap15%شارژر دوچرخه ای نوکیا Vote_lcap 15% [ 69 ]
شارژر دوچرخه ای نوکیا Vote_rcap4%شارژر دوچرخه ای نوکیا Vote_lcap 4% [ 20 ]
شارژر دوچرخه ای نوکیا Vote_rcap1%شارژر دوچرخه ای نوکیا Vote_lcap 1% [ 7 ]
شارژر دوچرخه ای نوکیا Vote_rcap3%شارژر دوچرخه ای نوکیا Vote_lcap 3% [ 12 ]
شارژر دوچرخه ای نوکیا Vote_rcap8%شارژر دوچرخه ای نوکیا Vote_lcap 8% [ 39 ]
شارژر دوچرخه ای نوکیا Vote_rcap5%شارژر دوچرخه ای نوکیا Vote_lcap 5% [ 26 ]

محموع راي ها : 473

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
شارژر دوچرخه ای نوکیا Vote_rcapشارژر دوچرخه ای نوکیا Voting_barشارژر دوچرخه ای نوکیا Vote_lcap 
mona69 - 552
شارژر دوچرخه ای نوکیا Vote_rcapشارژر دوچرخه ای نوکیا Voting_barشارژر دوچرخه ای نوکیا Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

شارژر دوچرخه ای نوکیا

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

شارژر دوچرخه ای نوکیا Empty شارژر دوچرخه ای نوکیا

پست من طرف ircfc.ir 16/12/10, 06:05 pm

شارژر دوچرخه ای نوکیا Nokiabicyclechargerkit01-narenji_ir

اگر چه ایده استفاده از دینام دوچرخه برای شارژ کردن گجت ها چیز تازه ای نیست و انواع مختلفی از آن برای تلفن همراه و دیگر ابزار الکترونیک ساخته شده است. اما نکته جالب، ساخت این گجت توسط یکی از بزرگترین شرکت های موبایل دنیا است!

نوکیا به تازگی کیت ۱۸ دلاری شارژر دوچرخه ای موبایل اش را معرفی کرده است و گفته که قصد دارد آن را تا پایان سال روانه بازار کند. با نصب این شارژر بر روی دوچرخه تان، برای ۲۸ دقیقه مکالمه، باید ۱۰ دقیقه با سرعت ۱۰ کیلومتر در ساعت رکاب بزنید. البته اگر هم قصد مکالمه نداشته باشید، بعد از طی این مدت زمان، تلفن همراه تان برای ۳۷ ساعت کار در حالت استند بای آماده است.

شارژر دوچرخه ای نوکیا Nokiabicyclechargerkit02-narenji_ir

این کیت شامل یک دینام، رابط، کابل شارژ ۲ میلیمتری و پایه ای برای نگه داری گوشی خواهد بود. البته اگر از گوشی هایی مانند N97‪,‬ N900 یا N8 استفاده می کنید، می توانید یک تبدیل mini USB به صورت جداگانه تهیه کنید. هنگام شارژ گوشی، با استفاده از نقشه های رایگان Ovi Maps هم یک راهنمای جی پی اس بسیار مفید روبروی تان خواهید داشت تا در مسافرت های پایان هفته در اطراف شهر، مسیرتان را گم نکنید.

من که ترجیح می دهم شارژر نوکیا را روی این دوچرخه یک میلیون دلاری ببندم! تا با سرعت بالایش راندمان کار زیاد شده و گوشی ۱۱۰۰ام زودتر شارژ شود. نظر شما چیست؟

گیزمودو

اكنون 01/11/24, 08:55 pm ميباشد