ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

طريقه نصب صحيح دستگاه بلوتوث بر روي كامپيوتر From10  طريقه نصب صحيح دستگاه بلوتوث بر روي كامپيوتر Ozv10  طريقه نصب صحيح دستگاه بلوتوث بر روي كامپيوتر Agahi10
طريقه نصب صحيح دستگاه بلوتوث بر روي كامپيوتر 0_3311
طريقه نصب صحيح دستگاه بلوتوث بر روي كامپيوتر Btn-ie10  طريقه نصب صحيح دستگاه بلوتوث بر روي كامپيوتر Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

طريقه نصب صحيح دستگاه بلوتوث بر روي كامپيوتر From10  طريقه نصب صحيح دستگاه بلوتوث بر روي كامپيوتر Ozv10  طريقه نصب صحيح دستگاه بلوتوث بر روي كامپيوتر Agahi10
طريقه نصب صحيح دستگاه بلوتوث بر روي كامپيوتر 0_3311
طريقه نصب صحيح دستگاه بلوتوث بر روي كامپيوتر Btn-ie10  طريقه نصب صحيح دستگاه بلوتوث بر روي كامپيوتر Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟
طريقه نصب صحيح دستگاه بلوتوث بر روي كامپيوتر Vote_rcap31%طريقه نصب صحيح دستگاه بلوتوث بر روي كامپيوتر Vote_lcap 31% [ 148 ]
طريقه نصب صحيح دستگاه بلوتوث بر روي كامپيوتر Vote_rcap2%طريقه نصب صحيح دستگاه بلوتوث بر روي كامپيوتر Vote_lcap 2% [ 10 ]
طريقه نصب صحيح دستگاه بلوتوث بر روي كامپيوتر Vote_rcap3%طريقه نصب صحيح دستگاه بلوتوث بر روي كامپيوتر Vote_lcap 3% [ 14 ]
طريقه نصب صحيح دستگاه بلوتوث بر روي كامپيوتر Vote_rcap27%طريقه نصب صحيح دستگاه بلوتوث بر روي كامپيوتر Vote_lcap 27% [ 128 ]
طريقه نصب صحيح دستگاه بلوتوث بر روي كامپيوتر Vote_rcap15%طريقه نصب صحيح دستگاه بلوتوث بر روي كامپيوتر Vote_lcap 15% [ 69 ]
طريقه نصب صحيح دستگاه بلوتوث بر روي كامپيوتر Vote_rcap4%طريقه نصب صحيح دستگاه بلوتوث بر روي كامپيوتر Vote_lcap 4% [ 20 ]
طريقه نصب صحيح دستگاه بلوتوث بر روي كامپيوتر Vote_rcap1%طريقه نصب صحيح دستگاه بلوتوث بر روي كامپيوتر Vote_lcap 1% [ 7 ]
طريقه نصب صحيح دستگاه بلوتوث بر روي كامپيوتر Vote_rcap3%طريقه نصب صحيح دستگاه بلوتوث بر روي كامپيوتر Vote_lcap 3% [ 12 ]
طريقه نصب صحيح دستگاه بلوتوث بر روي كامپيوتر Vote_rcap8%طريقه نصب صحيح دستگاه بلوتوث بر روي كامپيوتر Vote_lcap 8% [ 39 ]
طريقه نصب صحيح دستگاه بلوتوث بر روي كامپيوتر Vote_rcap5%طريقه نصب صحيح دستگاه بلوتوث بر روي كامپيوتر Vote_lcap 5% [ 26 ]

محموع راي ها : 473

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
طريقه نصب صحيح دستگاه بلوتوث بر روي كامپيوتر Vote_rcapطريقه نصب صحيح دستگاه بلوتوث بر روي كامپيوتر Voting_barطريقه نصب صحيح دستگاه بلوتوث بر روي كامپيوتر Vote_lcap 
mona69 - 552
طريقه نصب صحيح دستگاه بلوتوث بر روي كامپيوتر Vote_rcapطريقه نصب صحيح دستگاه بلوتوث بر روي كامپيوتر Voting_barطريقه نصب صحيح دستگاه بلوتوث بر روي كامپيوتر Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

طريقه نصب صحيح دستگاه بلوتوث بر روي كامپيوتر

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

چهارده طريقه نصب صحيح دستگاه بلوتوث بر روي كامپيوتر

پست من طرف ircfc.ir 18/12/10, 02:55 pm

یکی از راه های متداول انتقال اطلاعات از روی تلفن همراه به کامپیوتر و بلعکس استفاده از دستگاه بلوتوث میباشد. اما نصب این دستگاه و استفاده نرم افزاری از آن نیازمند اندکی دقت میباشد. در این ترفند قصد داریم به معرفی قدم به قدم نصب این دستگاه بر روی کامپیوتر بپردازیم.

مراحل نصب:
    1- نصب Patch های USB مادربورد از روی CD مادربورد بر روی کامپیوتر.
    2- اتصال Bluetooth خریداری شده به USB کامپیوتر.
    3- بعد از اتمام شناختن سخت افزار USB بر روی کامپیوتر بصورت اتوماتیک، تا اتمام نصب آن توسط Windows صبر کنید.
    4- بعد از اتمام کار ویندوز، USB را بیرون آورید.
    5- حالا CD بلوتوث که داخل پکیج خریداری شده موجود میباشد را داخل CD-ROM قرار دهید.
    6- در هنگام نصب، خطای نبودن سخت افزار USB را میگیرد. در این هنگان USB که در آورده شده بود را دوباره به پورت خودش وصل کنید و پیغام خطا را OK کنید.
    7- بدون Restart کردن دستگاه نرم افزار PC Suite را نصب کنید.
    8- در هنگام نصب گزینه Install SDK را غیر فعال کنید.
    9- کامپیوتر توسط نرم افزار و با اطلاع شما Restart میشود.
    10- بعد از شروع مجدد کلید Finish را بزنید.
    11-دقت تا این مرحله به هیچ عنوان روی آیکن های بلوتوث و یا m-Router کلیک نکنید.
    12- در این مرحله روی آیکن بلوتوث رایت کلیک کرده و گزینه Join Network را انتخاب کنید.
    13- گزینه My Device را فعال کنید.
    14- برای موبایل خود در قسمت بلوتوث گوشی نامی بدهید و بلوتوث دستگاه فعال باشد.
    15- دکمه Next را کلیک کنید. دستگاه بعد از جستجو نام گوشی را پیدا میکند.
    16- بعد از آن گزینه اول یعنی Choose Passkey را انتخاب کنید.
    17- دستگاه یک شماره به شما میدهد. آن را یادداشت کنید و همیشه در اختیار داشته باشید.
    18- اکنون گوشی هم اکتیو شده است و شماره میخواهد.
    19- شماره یادداشت شده را وارد کرده و OK کنید.
    20- مراحل نصب با نوشتن Installation به اتمام میرسد.
    21- بر روی آیکن m-Router راست کلیک کرده و گزینه Connect A Blue را انتخاب کنید.
    22- بعد از جستجو، موبایل شما را با اسم پیدا میکند. موبایل را انتخاب کرده OK کنید.
    23- برنامه PC Suite را اجرا کنید.
    24- دستگاه موبایل شما شناسایی میشود.
    25- دستگاه فعال میشود.
    26- آیکن در Taskbar تغییر کرده و سبز میشود.

اكنون 01/11/24, 12:06 pm ميباشد