ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

فوت و فن گوشی های سونی اریکسون From10  فوت و فن گوشی های سونی اریکسون Ozv10  فوت و فن گوشی های سونی اریکسون Agahi10
فوت و فن گوشی های سونی اریکسون 0_3311
فوت و فن گوشی های سونی اریکسون Btn-ie10  فوت و فن گوشی های سونی اریکسون Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

فوت و فن گوشی های سونی اریکسون From10  فوت و فن گوشی های سونی اریکسون Ozv10  فوت و فن گوشی های سونی اریکسون Agahi10
فوت و فن گوشی های سونی اریکسون 0_3311
فوت و فن گوشی های سونی اریکسون Btn-ie10  فوت و فن گوشی های سونی اریکسون Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟
فوت و فن گوشی های سونی اریکسون Vote_rcap31%فوت و فن گوشی های سونی اریکسون Vote_lcap 31% [ 148 ]
فوت و فن گوشی های سونی اریکسون Vote_rcap2%فوت و فن گوشی های سونی اریکسون Vote_lcap 2% [ 10 ]
فوت و فن گوشی های سونی اریکسون Vote_rcap3%فوت و فن گوشی های سونی اریکسون Vote_lcap 3% [ 14 ]
فوت و فن گوشی های سونی اریکسون Vote_rcap27%فوت و فن گوشی های سونی اریکسون Vote_lcap 27% [ 128 ]
فوت و فن گوشی های سونی اریکسون Vote_rcap15%فوت و فن گوشی های سونی اریکسون Vote_lcap 15% [ 69 ]
فوت و فن گوشی های سونی اریکسون Vote_rcap4%فوت و فن گوشی های سونی اریکسون Vote_lcap 4% [ 20 ]
فوت و فن گوشی های سونی اریکسون Vote_rcap1%فوت و فن گوشی های سونی اریکسون Vote_lcap 1% [ 7 ]
فوت و فن گوشی های سونی اریکسون Vote_rcap3%فوت و فن گوشی های سونی اریکسون Vote_lcap 3% [ 12 ]
فوت و فن گوشی های سونی اریکسون Vote_rcap8%فوت و فن گوشی های سونی اریکسون Vote_lcap 8% [ 39 ]
فوت و فن گوشی های سونی اریکسون Vote_rcap5%فوت و فن گوشی های سونی اریکسون Vote_lcap 5% [ 26 ]

محموع راي ها : 473

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
فوت و فن گوشی های سونی اریکسون Vote_rcapفوت و فن گوشی های سونی اریکسون Voting_barفوت و فن گوشی های سونی اریکسون Vote_lcap 
mona69 - 552
فوت و فن گوشی های سونی اریکسون Vote_rcapفوت و فن گوشی های سونی اریکسون Voting_barفوت و فن گوشی های سونی اریکسون Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

فوت و فن گوشی های سونی اریکسون

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

یک فوت و فن گوشی های سونی اریکسون

پست من طرف ircfc.ir 18/12/10, 03:22 pm

در صورتی که گوشی شما سونی اریکسون و به خصوص مدل K700 و K700i است، این ترفند کاملأ مخصوص شماست، چرا که با خواندن این ترفند، فوت و فن های بسیاری را پیرامون کار با گوشی و همچنین چندین کد مخفی برای استفاده را خواهید آموخت. به این نکته دقت کنید که این کدها و ترفندها سرعت شما را هنگام کار با گوشی بسیار بالا میبرد.

ابتدا به این نکات دقت کنید:
    علامت > به معنای حرکت دادن جوی استیک گوشی به سمت چپ
    علامت < به معنای حرکت دادن جوی استیک گوشی به سمت راست
    همچنین از سمت چپ به راست کدها را وارد کنید.

دسترسی به Service menu:
    *>*>>*<

ورژن Firmware (سیستم عامل) گوشی را نشان می دهد:
    11*>*>>*<

با فشردن هر حرفی بر روی صفحه گوشی و نگه داشتن آن، شما وارد Address Book گوشی شده و لیست نامهائی که با آن حرف شروع می شوند را خواهید دید. برای مثال با نگه داشتن دکمه شماره 5 گوشی، شما وارد Address Book گوشی شده و لیست تمام نامهائی را که با حرف j شروع می شوند را خواهید دید.

در حالت دوربین:
    دکمه 1: انتخاب رزولوشن عکس.
    دکمه 2: انتخاب حالت عکس برداری در شب.
    دکمه 3: انتخاب حالت جلوه های ویژه.
    دکمه 4: انتخاب حالت Self Timer برای عکاسی با تأخیر.
    دکمه 5: انتخاب فلاش.
    دکمه بالا و پائین تنظیم صدا : تغییر بزرگنمائی (Zoom).

جهت قفل شدن صفحه کلید گوشی و همچنین اجرای Screen Saver دکمه های * و Lock را فشار بدهید.

اتصال سریع:
    در حالت استندبای دکمه More را فشار بدهید تا گزینه های Infrared ،Bluetooth ،Silent ،Phone Status ،Shortcuts Customizing ظاهر بشوند.

با گزینه Shortcuts Customizing میتوانید هرکدام از جهت های جوی استیک را به عنوان یک کلید میانبر جهت وارد شدن به یک منوی خاص تعریف کنید.

تغییر سریع روشنائی صفحه تصویر:
    در حالت دوربین بروید و سپس درحالیکه دکمه * را نگه داشته اید با حرکت جوی استیک به بالا و یا پائین روشنائی صفحه را کم و زیاد کنید.

اكنون 01/11/24, 08:53 am ميباشد