ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

چگونه موفقيت بيشتري کسب نماييم ؟  From10  چگونه موفقيت بيشتري کسب نماييم ؟  Ozv10  چگونه موفقيت بيشتري کسب نماييم ؟  Agahi10
چگونه موفقيت بيشتري کسب نماييم ؟  0_3311
چگونه موفقيت بيشتري کسب نماييم ؟  Btn-ie10  چگونه موفقيت بيشتري کسب نماييم ؟  Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

چگونه موفقيت بيشتري کسب نماييم ؟  From10  چگونه موفقيت بيشتري کسب نماييم ؟  Ozv10  چگونه موفقيت بيشتري کسب نماييم ؟  Agahi10
چگونه موفقيت بيشتري کسب نماييم ؟  0_3311
چگونه موفقيت بيشتري کسب نماييم ؟  Btn-ie10  چگونه موفقيت بيشتري کسب نماييم ؟  Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟

مشاهده نتايج

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
چگونه موفقيت بيشتري کسب نماييم ؟  Vote_rcapچگونه موفقيت بيشتري کسب نماييم ؟  Voting_barچگونه موفقيت بيشتري کسب نماييم ؟  Vote_lcap 
mona69 - 552
چگونه موفقيت بيشتري کسب نماييم ؟  Vote_rcapچگونه موفقيت بيشتري کسب نماييم ؟  Voting_barچگونه موفقيت بيشتري کسب نماييم ؟  Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

چگونه موفقيت بيشتري کسب نماييم ؟

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

چگونه موفقيت بيشتري کسب نماييم ؟  Empty چگونه موفقيت بيشتري کسب نماييم ؟

پست من طرف ircfc.ir 19/12/10, 11:53 am

چگونه موفقيت بيشتري کسب نماييم ؟
    براي حل مشکلات زندگي خود لازم است دقت لازم را به موارد ذيل داشته باشيم و با انجام دادن هر کار به موقع، سهل تر مشکلات را حل نموده و به موفقيت دست پيدا کنيم.

1. ارزيابي و شناخت مشکل
    بدانيم که مشکل چيست ؟ واقعاً چه مي خواهيم؟ در چه جهتي رو به حرکتيم؟ الان چه مي کنيم؟
    2 . منطقي ديدن و واقعي شدن بايد دقيقاً بدانيم که براي رسيدن به هدف و حل مسئله چه چيز واقعاً اهميت دارد و روي اهداف اساسي مدت ما اثر مي گذارد و بطور جدي از آن حمايت مي کند؟ چه چيزهايي بي اهميت هستند و نبايد به آنها توجه کرد؟ چه عواملي ممکن است تمرکز ما را براي حل مسئله بر هم زند و مرا از طريق موفقيت دور گرداند؟

نکات کليدي در منطقي و واقعي شدن :
    • ببينيد واقعاً به چه سمتي ميرويد و چه عاملي شما را به آنجا مي رساند.
    • ببينيد براي رسيدن به آن هدف واقعاً چه کارهايي بايد بکنيد ، آنها را يادداشت کنيد.
    • ببينيد براي رسيدن به هدف بايد چه کارهاي ديگري را کنار بگذاريد .
    • مواردي از مسائلي که فکر شما را در راه رسيدن به هدف منحرف مي کند، شناسايي کنيد و از آنها اجتناب نماييد .

3. داشتن استراتژي و برنامه: براي اينکه مشکلي را حل نماييم با يد ببينيم آن مشکل چه ارتباطي با اهداف بلند مدت و استراتژي ما در زندگي دارد و با دقت به آن برنامه درازمدت بدانيم براي رسيدن به اهداف چه کار بايد بکنيم؟ گامها را يکي يکي برداشته و مراحل رسيدن به هدف را بدون عجله و يک به يک طي نماييم بايد بدانيم که راههاي مختلف رسيدن به اهداف کدام ها هستند؟ کدام را انتخاب نماييم ؟ چطور بايد اينکار را انجام دهيم؟ چه برنامه يا استراتژيي من را به سمت هدف متمرکز مي کند؟
    4. قدرت تمرکز تمرکز: براي رسيدن به اين اهداف خود بايد تمرين و تلاش نماييد تا متمرکز شدن به موضوع را بياموزيد ، تمرکز را ميتوان از موضوعات کوچک آغاز نمود و پس از موفقيت در آن به اهداف بزرگتر حمله نمود، بايد بداني که تمرکز يک روش اثر گذار در رسيدن به هدف است و با تمرکز بر روي آن بهتر ميتواني به نتيجه برسي ، هر چقدر تمرکز بيشتر موفقيت نيز قابل دسترس تر .
    5. اعتبار يابي يا ارزيابي: بايد بعد از شروع هر حرکت آنرا باز بيني و اعتبار يابي نماييم چون با اگر لازم باشد در طي مسير دقت لازم را ننماييم با حرکت در مسير غلط همانقدر از هدف دور خواهيم شد و انرژي و وقت خود را هدر داده ايم بايد مرتباً پيگيري نماييم که آيا وقتم را هدر مي دهم؟ کدام قسمت از برنامه هايم پيش ميرود ؟ کدام قسمت آن پيش نمي رود ؟ به چه دلايلي ؟ چطور مي توانم کارهايي که انجام مي دهم را دقيقاً همسو با هدف پيش ببرم ؟
    6- انضباط در کار : چنانچه همه مراحل بالا را بگونه اي مرتب انتخاب و به انجام برسانيم ميتوانيم به موفقيت خود شک نکنيم زيرا تمام موفقيت هر انسان از شاهراه انضباط ميگذرد، انسان با برنامه و منظم ميتواند با کمترين اتلاف انرژي و با تمرکز بيشتر در مسير حل مشکل گام بردارد.

اكنون 15/11/24, 07:47 am ميباشد