نرمافزار MP3 Quality Modifier نرمافزاری ساده و سبک است که به شما امکان میدهد تا bitrate موسیقیهای خود را تغییر دهید، بیتریت ارتباط مستقیمی با کیفیت موسیقی شما دارد، با استفاده از این نرمافزار میتوانید موسیقیهای خود را انتخاب کنید و آنها را به طور دستهجمعی فشردهسازی کنید.
کیفیت فایلهای MP3 توسط بیتریت آنها مشخص میشود، بیتریت نشان دهنده مقدار حجمی است که هر ثانیه از یک فایل MP3 دارا است، هرچه بیتریت فایل شما بیشتر باشد به این معنا است که شما فضای بیشتری را برای ذخیره ثانیههای موسیقی خود در نظر گرفتهاید و این فضای بیشتر به شما امکان میدهد تا جزئیات بیشتری از موسیقی را ذخیره کنید و در نتیجه کیفیت بیشتری خواهید داشت.
فایلهای MP3 معمولا تا بیتریت ۶۴کیلوبیت/ثانیه کیفیت خوبی دارند، بنابراین در صورتی که شما به فضای بیشتری روی هارد خود نیاز داشته باشید میتوانید موسیقیهای خود را با این نرمافزار فشرده کنید و مثلا بیتریت آنها را از ۱۹۲کیلوبیت/ثانیه به ۶۴کیلوبیت/ثانیه کاهش دهید. البته به خاطر داشته باشید که این فرآیندی بازگشت ناپذیر است و در آینده نمیتوانید بیتریت موسیقیهای خود را به حالت اولیه برگردانید، حتی اگر این امکان فراهم شود، این کار به صورت سوری انجام خواهد شد و کیفیت موسیقی شما بیشتر نمیشود، زیرا در طول فرآیند فشردهسازی شما مقداری از جزئیات موسیقی خود را به قیمت کاهش حجم آن از دست دادهاید.
امکانات این نرمافزارعبارتند از:
- تغییر کیفیت فایلهای Mp3؛ ۱۰کیلوبیت/ثانیه در کمترین میزان و ۳۱۰ کلیوبیت/ثانیه در بیشتری میزان
- محیط کاربری ساده
- حفظ تمام اطلاعات فایل از قبیل نام خواننده، سبک و …
- تنظیمات پیشرفته: امکان تنظیم فرکانس، تکنولوژی صدا (استریو، مونو، دالبی و …)
- امکان اعمال بیتریت میانگین، متغییر و ثابت
- امکان مقایسه فایل تولید شده با فایل اولیه
- بدون نیاز به نصب و قابل حمل بودن نرمافزار
- امکان ذخیره تنظیمات انجام شده در یک فشردهسازی و استفاده دوباره از آن
نحوه کار بسیار ساده است، فایلهای خود را اضافه کنید، تنظیمات دلخواه خود را انجام دهید و بر روی کلید Process کلیک کنید.
توجه: کمترین کاهش حجم فایل را در این تنظیمات بدست می آورید که من خودم تست کردم و بدون افت کیفیت (می تونید این تنظیماتو انجام بدید و در قسمت preset علامت مثبت رو فشار بدید و یک اسم برای تنظیمات بذارید که همیشه اونو انتخاب بکنید.)
در این مرحل تبدیل فایل های شما انجام می گیرد
در این بخش گزارشی از پایان عملیات به شما می دهد که در این پنجره میتوانید میزان فشردهسازی هر فایل را بطور جداگانه مشاهده کنید
حجم برنامه: 330 کیلو بایت
دانلود برنامه: http://www.mediafire.com/?wrhmzymgmym
منبع: www.vahid1367.vcp.ir