ایران سی اف سی = www.ircfc.ir

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

MP3 Quality Modifier From10  MP3 Quality Modifier Ozv10  MP3 Quality Modifier Agahi10
MP3 Quality Modifier 0_3311
MP3 Quality Modifier Btn-ie10  MP3 Quality Modifier Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

* سلام به شما دوست عزيز *

* شما عضو تالار نيستيد! براي دسترسي به تمام امکانات تالار عضو شويد! عضويت در کمتر از يک دقيقه *

MP3 Quality Modifier From10  MP3 Quality Modifier Ozv10  MP3 Quality Modifier Agahi10
MP3 Quality Modifier 0_3311
MP3 Quality Modifier Btn-ie10  MP3 Quality Modifier Btn-fi10
*** توجه: در صورت فراموشي رمز عبور لينک فعال سازي رمزتان به خودتان ارسال مي گردد پس ايميل خود را درست وارد کنيد ***

*** دوستان عضويت شما بصورت خودکار فعال شده و بلافاصله مي توانيد فعاليت خود را شروع کنيد ***

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

بزرگترین تالار گفتمان کشور ایران = www.ircfc.ir

ورود

كلمه رمز خود را فراموش كرده ايد؟

تصويت

به نظر شما بهترین سایت ساز و یا وبلاگ ساز چه سیستمی هست؟

مشاهده نتايج

المواضيع الأخيرة

» اسپمر کلوب
من طرف ircfc.ir 12/11/13, 05:35 pm

» مشخصات یه دختر خوب
من طرف hkhoddani 12/01/12, 02:34 pm

» عجیب ترین ها در دنیا
من طرف ircfc.ir 17/09/11, 10:50 am

» عجیب ترین جانوران زمین
من طرف ircfc.ir 23/08/11, 08:01 pm

» درد و دل من
من طرف mahsa 03/08/11, 11:51 pm

» بازی آنلاین روبیک
من طرف ircfc.ir 27/07/11, 12:04 pm

» گذشتن از فیلتر به وسیله ویندوز
من طرف ircfc.ir 04/07/11, 06:49 pm

» احوال پرسی
من طرف ircfc.ir 24/06/11, 12:46 pm

» پلاگین بازگردانی حذف شده ها Undo Delete
من طرف m_r 22/06/11, 07:37 pm

» پلاگین مدیریت دوستان انجمن Forum Affiliate Manager
من طرف m_r 22/06/11, 07:35 pm

تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى

ircfc.ir - 3271
MP3 Quality Modifier Vote_rcapMP3 Quality Modifier Voting_barMP3 Quality Modifier Vote_lcap 
mona69 - 552
MP3 Quality Modifier Vote_rcapMP3 Quality Modifier Voting_barMP3 Quality Modifier Vote_lcap 
mohsen - 173
m_r - 126
Sahar - 79
mehrdad2010 - 73
tkdfar30 - 58
shaparak - 36
14emam - 35
hadi max - 22

أفضل 10 فاتحي مواضيع

أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر

لا يوجد مستخدم

أفضل 10 أعضاء في هذا الأسبوع

لا يوجد مستخدم

امکانات اضافی

MP3 Quality Modifier

ircfc.ir
    ircfc.ir
    مدیر کلی انجمن
    مدیر کلی انجمن

MP3 Quality Modifier Empty MP3 Quality Modifier

پست من طرف ircfc.ir 24/12/10, 09:41 pm

MP3 Quality Modifier 1270045604

نرم‌افزار MP3 Quality Modifier نرم‌افزاری ساده و سبک است که به شما امکان می‌دهد تا bitrate موسیقی‌های خود را تغییر دهید، بیت‌ریت ارتباط مستقیمی با کیفیت موسیقی شما دارد، با استفاده از این نرم‌افزار می‌توانید موسیقی‌های خود را انتخاب کنید و آنها را به طور دسته‌جمعی فشرده‌سازی کنید.

کیفیت فایل‌های MP3 توسط بیت‌ریت آن‌ها مشخص می‌شود، بیت‌ریت نشان دهنده مقدار حجمی است که هر ثانیه از یک فایل MP3 دارا است، هرچه بیت‌ریت فایل شما بیشتر باشد به این معنا است که شما فضای بیشتری را برای ذخیره ثانیه‌های موسیقی خود در نظر گرفته‌اید و این فضای بیشتر به شما امکان می‌دهد تا جزئیات بیشتری از موسیقی را ذخیره کنید و در نتیجه کیفیت بیشتری خواهید داشت.

فایل‌های MP3 معمولا تا بیت‌ریت ۶۴کیلوبیت/ثانیه کیفیت خوبی دارند، بنابراین در صورتی که شما به فضای بیشتری روی هارد خود نیاز داشته باشید می‌توانید موسیقی‌های خود را با این نرم‌افزار فشرده کنید و مثلا بیت‌ریت آن‌ها را از ۱۹۲کیلوبیت/ثانیه به ۶۴کیلوبیت/ثانیه کاهش دهید. البته به خاطر داشته باشید که این فرآیندی بازگشت ناپذیر است و در آینده نمی‌توانید بیت‌ریت موسیقی‌های خود را به حالت اولیه برگردانید، حتی اگر این امکان فراهم شود، این کار به صورت سوری انجام خواهد شد و کیفیت موسیقی شما بیشتر نمی‌شود، زیرا در طول فرآیند فشرده‌سازی شما مقداری از جزئیات موسیقی خود را به قیمت کاهش حجم آن از دست داده‌اید.

امکانات این نرم‌افزارعبارتند از:

- تغییر کیفیت فایل‌های Mp3؛ ۱۰کیلوبیت/ثانیه در کمترین میزان و ۳۱۰ کلیوبیت/ثانیه در بیشتری میزان

- محیط کاربری ساده

- حفظ تمام اطلاعات فایل از قبیل نام خواننده، سبک و …

- تنظیمات پیشرفته: امکان تنظیم فرکانس، تکنولوژی صدا (استریو، مونو، دالبی و …)

- امکان اعمال بیت‌ریت میانگین، متغییر و ثابت

- امکان مقایسه فایل تولید شده با فایل اولیه

- بدون نیاز به نصب و قابل حمل بودن نرم‌افزار

- امکان ذخیره تنظیمات انجام شده در یک فشرده‌سازی و استفاده دوباره از آن

MP3 Quality Modifier 1269996290

نحوه کار بسیار ساده است، فایل‌های خود را اضافه کنید، تنظیمات دلخواه خود را انجام دهید و بر روی کلید Process کلیک کنید.

توجه: کمترین کاهش حجم فایل را در این تنظیمات بدست می آورید که من خودم تست کردم و بدون افت کیفیت (می تونید این تنظیماتو انجام بدید و در قسمت preset علامت مثبت رو فشار بدید و یک اسم برای تنظیمات بذارید که همیشه اونو انتخاب بکنید.)

MP3 Quality Modifier 1270032072

در این مرحل تبدیل فایل های شما انجام می گیرد

MP3 Quality Modifier 1270018523

در این بخش گزارشی از پایان عملیات به شما می دهد که در این پنجره می‌توانید میزان فشرده‌سازی هر فایل را بطور جداگانه مشاهده کنید

حجم برنامه: 330 کیلو بایت

دانلود برنامه: http://www.mediafire.com/?wrhmzymgmym

منبع: www.vahid1367.vcp.ir

مواضيع مماثلة

-